03 / 05 / 2024

İsrailde bulunan ev

İsrailde bulunan ev

İsrail'de bir inşaat alanında 10 bin yıl öncesine ait ev bulundu. Kazı alanında ayrıca 6 bin yıl öncesine ait bir tapınağın izleri ortaya çıkarıldı.

Dünyanın en pahalı evi satışa çıktı!

Dünyanın en pahalı evi satışa çıktı. ABD'nin Beverly Hills kentinde bulunan ev için 1 milyar 174 milyon TL isteniyor.

O ülkede bedavaya ev sahibi olmak mümkün!

Japonya'da kırsal bölgede bulunan ev sayısının artması ve nüfusun azalması nedeniyle bazı evler boşta kalmaya başladı. Bu durum nedeniyle ülkede bazı kentlerde ilginç bir kampanya başlatıldı...

Zendaya, San Fernando Vadisi'nde yeni ev aldı!

Genç yıldız Zendaya Fernando Vadisi'nde yeni bir ev aldı. Ünlü isim 6 yatak odası, 7 banyosu bulunan ev için 4 dolar ödedi. 

Ev sahipleri dikkat! Ödemeyene ceza!

Türkiye sınırlarında bulunan ev ve iş yerleri sahipleri her yıl düzenli olarak emlak vergisi ödüyor. Emlak vergisini ödemeyen için ise her ay için yüzde 2 oranında gecikme zammı uygulanıyor.

Emlak vergisi son ödeme 2020!

Türkiye sınırlarında bulunan ev ve iş yerlerinin sahipleri her yıl düzenli olarak emlak vergisi ödüyor. Peki emlak vergisi ödemeleri ne zaman sona erecek? İşte emlak vergisi son ödeme 2020...

Ev ve iş yeri sahipleri dikkat! Son 3 gün!

Türkiye sınırlarında bulunan ev ve iş yerleri için emlak vergisi ödeniyor. Emlak vergisi 2020 ödemeleri 1 Mart'ta başlıyor. İşte tüm merak edilenler...

Kredi borcu olan ev nasıl satılır?

Türkiye’de konut kredilerinin vadeleri 20 yıla kadar uzadığı için bu süre içinde evi satmak isteyenler ne yapacaklarını tam olarak bilmiyor. Peki, üzerinde bankanın ipoteği bulunan ev, nasıl satılır? Bunun birkaç yöntemi var...

Kıbrıs'ta sapık ev sahibi, kiracısına dehşeti yaşattı!

Kıbrıs'ta kiracısı olan T.D. isimli genç kıza tecavüz girişimde bulunan ev sahibi Erbay T. polis tarafından gözaltına alındı.

Antalya Belediyesi 118 aileye konteyner ev hediye etti!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, çadırda, barakada yaşayan, ya da evi yanan 118 aileye konteyner ev hediye etti. İçinde mutfak, banyo ve oda bulunan konteyner evlerle vatandaşın yüzü güldü. 

Antalya'da barakada yaşayan yaşlı çift ev sahibi oldu!

Antalya'nın Finike ilçesinde yıkılma tehlikesi bulunan derme çatma bir evde yaşayan Ümmügülsüm ve Tevfik Akçura çiftine Büyükşehir Belediyesi ev verdi.

Uludağ yolundaki kaçak ev yıkıldı!

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından Uludağ eteklerinde bulunan Yiğitali Mahallesi’nde kaçak olarak inşa edilen ev yıkıldı.

Akyazı yaylalarındaki 167 kaçak ev yıkılacak!

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde bulunan yaylalardaki 167 kaçak ev hakkında yıkım kararı verildi. Bina sahipleri hakkında yasal işlem başlatılacak.

Pendik Belediyesi'nden 15.1 milyon TL'ye satılık ev!

Pendik Belediye Başkanlığı tarafından Dolayoba bölgesinde bulunan ev satışa çıkarıldı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 15 milyon 170 bin TL olarak belirlendi. 

İsrailde bulunan ev Haberi

İsrailde bulunan ev

İsrail'de bir inşaat alanında 10 bin yıl öncesine ait ev bulundu. Kazı alanında ayrıca 6 bin yıl öncesine ait bir tapınağın izleri ortaya çıkarıldı. 


Eshtaol kentindeki inşaat alanında binlerce yıl öncesine ait yerleşim izlerine rastlanırken çok sayıda antik eşya da ortaya...