27 / 04 / 2024

israilin altı aylık yıkım bilançosu

israilin altı aylık yıkım bilançosu

İşgal Altındaki Topraklardaki İsrail İnsan Hakları Enformasyon Merkezi: "İsrail Sivil İdaresi, 2016 yılının ilk altı ayında Filistinlilere ait 168 konutu yıktı" şeklinde açıklama yaptı.

Garanti, Yapı Kredi, Vakıfbank, Akbank, ING, Halkbank peş peşe açıkladı! 3 milyon TL'nin aylık getirisi uçtu!

Yastık altında parası olan vatandaşların gündeminden düşmeyen mevduat faizi oranları güncellendi. Garanti, Yapı Kredi, Vakıfbank, Akbank, ING, Halkbank yeni faiz oranlarını peş peşe açıkladı! İşte 3 milyon TL'nin aylık getirisi...

Kasım ayında aylık en yüksek reel getiri külçe altında oldu!

Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde Kasım ayında en yüksek aylık reel getiri yüzde 2 ile külçe altında gerçekleşti.

150 bin TL’nin bir aylık faiz getirisi ne kadar? İşte banka banka faiz getiri hesabı...

Yatırım yapmak isteyen vatandaşlar dolar, altın ve borsanın yanı sıra, yatırım yapacak yeni yatırım araçları arıyor. Bu kapsamda, bankaların mevduat faiz oranları yatırım yapmak isteyenler için önemli bir seçenek oluyor. Peki, 150 bin TL’nin bir aylık faiz getirisi ne kadar? İşte detaylar...

Haziran ayında aylık en yüksek reel getiri BIST 100 endeksinde oldu!

Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde Haziran ayında en yüksek aylık reel getiri yüzde 13,86 ile BIST 100 endeksinde gerçekleşirken, 2023'ün ilk altı ayında külçe altın TÜFE ile indirgendiğinde yüzde 12,71 reel getiri sağladı.

Mayıs ayında en fazla aylık reel getiri külçe altında oldu!

Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde 2023 yılının Mayıs ayında en yüksek aylık reel getiri yüzde 4,55 ile külçe altında gerçekleşti.

Aylık bazda en çok altın, yıllık bazda ise borsa kazandırdı!

TÜİK verilerine göre, martta aylık en yüksek reel getiri, külçe altında gerçekleşti. Yıllık bazda ise en çok kazandıran borsa oldu.

Altın kolları sıvadı! Yedinci aylık kaybına hazırlanıyor

Altın fiyatları, bu hafta Fed'in faiz kararını artırmaya hazırlanması ile yedinci aylık kaybın hazırlanıyor. Altın, düşüşler için kolları sıvarken yatırımcılar altın için son dakika gelişmeleri merak ediyor. 

Dar gelirlilere müjde! Banka haczi tarih mi oluyor? Aylık geliri asgari ücretin altında olanlar dikkat!

Türkiye Katılım Bankaları Birliği emsal teşkil edecek bir karar imza attı. Buna göre aylık geliri asgari ücretin altında olanlara haciz işlemi uygulanmayacak. Peki, kararın ayrıntıları nasıl?

TOKİ aylık 1442 liraya konut satış duyurusu yaptı! TOKİ'nin ucuz konutlarına sahip olmak isteyenler dikkat

Toplu Konut İdaresi TOKİ, alt ve orta gelir gruplarına yönelik konut üretim faaliyetlerine devam ederken aylık 1442 lira taksitle konut satış haberini duyurdu. TOKİ'nin söz konusu konutlarından edinmek isteyen ihtiyaç sahipleri bu şartları karşıladığı takdirde konutlardan satın alabilecek.

Dünyanın en ünlü bankası altın fiyatları için 3 aylık tahmini açıkladı! Altın yatırımcıları gözlerini çevirdi

ABD Merkez Bankası Fed'in faiz kararı sonrası ünlü yatırım bankası Goldman Sachs altın fiyatları için 3 aylık ila 6 aylık tahminlerini paylaştı.

TOKİ'den aylık 1.165 liraya sıfır daire fırsatı! Evlerin ateş pahası olduğu bugünlerde 233 bin liraya tapu

TOKİ, alt ve orta gelir grubuna yönelik yaptığı sosyal konut projelerine hız kesmeden devam ediyor. Siirt'in Kurtalan ilçesinde başlayan TOKİ konut projesinden sonra bir projenin daha temeli atıldı. Daireler 233 bin liraya tapu teslim olacak. Aylık ödeme ise 1.165 lira!

Dünya piyasası bir anda hücum etti! Altının veliahtı gümüş parlak günlerini yaşıyor! İşte aylık getirisi

Rusya ile Ukrayna arasında süregelen çatışma ve artan enflasyonist baskıların güvenli liman teklifl erini yükseltmesiyle gümüş de en parlak dönemlerini yaşamaya başladı. 6 haftadır zirveden inmeyen gümüş ons başı 26 dolardan işlem görüyor. Aylık getirisi ise en az yüzde 3.

Kira alt grubundaki aylık yükselişler şubatta güçlü seyretti!

Merkez Bankası Şubat Ayı Fiyat Gelişmeleri Raporu'nu yayımladı. Kira alt grubundaki aylık yükselişler şubatta güçlü seyretti.

israilin altı aylık yıkım bilançosu Haberi

israilin altı aylık yıkım bilançosu

İsrail güçlerinin işgal altındaki Filistin topraklarında 2016 yılının ilk altı ayında 168 konutu yıktığı bildirildi.


İsrail'in en önemli insan hakları örgütlerinden "İşgal Altındaki Topraklardaki İsrail İnsan Hakları Enformasyon Merkezi (B'Tselem)" tarafından hazırlanan rapora göre, İsrail yönetiminin Batı Şeria'da ilk altı ayda gerçekleştirdiği yıkımlarda büyük artış kaydedildi.


Raporda, "İsrail Sivil İdaresi, 2016 yılının ilk altı ayında Filistinlilere ait 168 konutu yıktı. Yıkımlar nedeniyle 384'ü çocuk 740 kişi evsiz kaldı." ifadesi yer aldı. Yıkımların sivil idare ve güvenliğin İsrail tarafından sağlandığı "C bölgesinde" yoğunluk kazandığı belirtildi. 


Bu verilere göre İsrail'in bu yılın ilk altı ayında gerçekleştirdiği yıkımlar 2015 yılındaki toplam rakamı geçti. B'Tselem'in raporunda İsrail'in geçen yılın genelinde 125 konutu yıktığı hatırlatıldı.


Raporda ayrıca 2006 yılı başından 30 Haziran 2016'ya kadar geçen sürede İsrail yönetiminin...