28 / 07 / 2024

israilin işgal ettiği yerler

israilin işgal ettiği yerler

AK Parti Sözcüsü Çelik, "Bu kanunsuz yerleşimlerde konut yapılması için koyulan her tuğla yeni bir şiddet eylemidir. İsrail'in demografiyi değiştirme amaçlı bu şiddet eylemlerini kınıyoruz" dedi...

Beykoz’daki kaçak lüks villaların işgal ettiği 183 bin metrekarelik alan, 'orman alanı' dışına çıkarıldı!

Beykoz’da ormanlık alana yapılan kaçak 26 havuzlu lüks villaların yer aldığı 183 bin metrekarelik orman alan, orman alanı’ dışına çıkarıldı. İşte ayrıntılar... 

Lüks otel Karaköy sahilini işgal etti! Vatandaşın yürüyeceği yere havuz yapıldı!

Galataport ve içerisindeki lüks otel sahili kapladı. Şehir plancısı Giritlioğlu, kıyıların yurttaşa kapatılmasını anayasaya aykırı olduğunu söyleyerek isyan etti.

Yalıkavak'taki cennet koyda özel sitenin işgal ettiği sahili Bakanlık kiraladı: Halk plajı olacak!

Bodrum'da özel bir sitenin sadece sakinlerinin kullanımına açtığı sahildeki işgale karşı önemli bir adım atıldı. Bakanlık tarafından sahil Hazineden kiralandı ve halk plajı yapılması için harekete geçildi. 

Doğu Kudüs'te bir Yahudi'den işgal ettiği evin sahibine şok eden yanıt!

İşgal altında olan Doğu Kudüs'ün Şeyh Cerrah Mahallesinde bir Yahudi, işgal ettiği evin sahibine 'evini ben çalmasam başkası çalacak' yanıtı verdi...

Mesrur Barzani: PKK yerleşim alanlarını işgal ediyor!

Terör örgütünün bölgede dağları, hatta yerleşim alanlarını işgal ettiğini ve bu nedenle 800 köyün yeniden inşa edilemediğini anlatan IKBY Başbakanı Mesrur Barzani, ''PKK yerleşim alanlarını işgal ediyor'' dedi.

Hilal Kaplan'dan kaçak yapı eleştirisi!

Fatih Portakal'ın İzmir Seferihisar'daki 9 dönümlük çiftlik evinde, imar izni bulunmamasına rağmen üç tane de kaçak yapı inşa ettiği, Yılmaz Özdil'in de Bodrum'daki villasına kaçak eklemeler yaptığı ve Can Dündar'ın Bodrum'daki villasında orman arazisini işgal ettiği ortaya çıkmıştı...

Can Dündar'ın Bodrum'daki villası için soruşturma başlatıldı!

Gazeteci Yılmaz Özdil’den sonra Can Dündar’a ait yine Bodrum’daki kaçak villanın da 188 metrekarelik kısmının hazine, 27 metrekarelik bahçe duvarının orman arazisini işgal ettiği bildirildi.

Arsuz Belediyesi'nden sahil kafeleri yıkım kararı açıklaması!

Arsuz sınırları içerisinde yer alan ve kamusal alanı işgal ettiği iddia edilen Gourmet, Çivi ve Divan gibi mekanların tadilatlarının imar planına uygunluğu konusunda Arsuz Belediyesi açıklama yaptı...

İsrail Batı Şeria'da yaşayan Filistinlilere ait evleri yıktı!

İsrail çeşitli gerekçelerle işgal ettiği Batı Şeria'da yıkıma devam ediyor. İşgalci ekipler El-Halil kentinde Filistinli bir aileyi daha evsiz bıraktı.

Kepez’de olaylı yıkım: 3 kişi yaralandı!

Antalya'da Atila T. 20 yıldır işgal ettiği araziden çıkarılmak istenince kamyonetini görevlilerin üzerine sürdü. Olayda Kepez Belediyesi çalışanı Fethi Kaya ile birlikte toplam 3 kişi yaralandı. 

Antalya'da imar barışı fırsatçılığı!

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde sit alanlarında kaçak yapılaşma arttı. İmar barışı fırsatçıları Muratpaşa'da bulunan sazlıkları işgal etti.

Manavgatlı vatandaşlar 5 yıldızlı otelin tesislerini yıktı!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde 5 yıldızlı otelin günübirlik alanı işgal ettiğini iddia eden, aralarında muhtarların da olduğu 5 mahalleden yaklaşık 100 kişi otele ait tesisleri yıktı.

TESK: AVM'ler afet toplanma alanlarını işgal etti!

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, İstanbul'da afet toplanma alanı olarak belirlenen 493 bölgeden 416'sında alışveriş merkezi (AVM), rezidans ve gökdelenlerin inşa edildiğini açıkladı..

israilin işgal ettiği yerler Haberi

israilin işgal ettiği yerler

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Twitter hesabından İsrail'in işgal altında tuttuğu Filistin topraklarındaki yasa dışı yerleşimlerde 2 bin 342 yeni konutun inşa edilmesine onay vermesine ilişkin değerlendirme yaptı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Çelik, kararı, hukuku hiçe sayan yeni bir şiddet politikası olarak nitelendirdi ve  şunları kaydetti;

"Bu kanunsuz yerleşimlerde konut yapılması için koyulan her tuğla yeni bir şiddet eylemidir. İsrail'in demografiyi değiştirme amaçlı bu şiddet eylemlerini kınıyoruz. Bu yerleşim adımlarının hepsi uluslararası hukuka aykırıdır. Atılan her adım iki devletli çözümü savunan uluslararası toplumun iradesine aykırıdır. Uluslararası toplumun İsrail'in şiddet eylemlerine daha güçlü karşılıklar vermesi gerekir."