24 / 07 / 2024

Issa Semineri ne zaman

Issa Semineri ne zaman

ISSA/Interclean istanbul, önemli bir sempozyuma da ev sahipliği yapacak. TESHİAD ve ISSA tarafından 25-26 Eylül 2014 tarihlerinde düzenlenecek seminer programında sektörün önemli isimleri konuşmacı olarak yer alacak.

Öğretmenlerin bu seneki semineri ne zaman başlayacak? Seminer online mi olacak? 

2022-2023 eğitim öğretim yılının bitmesiyle bir süre boyunca öğretmenlerin semineri başlayacak. Yaz tatili seminerlerinin ne zaman yapılacağı merak edilen konular arasında yer alıyor. MEB, bu dönemki seminer tarihlerini açıkladı. Tarihlerin açıklanmasıyla online mı yoksa yüz yüze mi merak ediliyor

Depremlerle yıkılan binaların yüzde 99’u kaçak!

Betonarme Yapılar Semineri’ne katılan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç yaptığı açıklamada, depremlerle yıkılan binaların yüzde 99’unun kaçak ve mühendislik yardımı almamış olduğunu söyledi.

RE/MAX Türkiye'den Akdeniz Bölgesi'ne özel bayilik semineri!

RE/MAX Türkiye, franchise ofisi açarak RE/MAX markası ile birlikte büyümek isteyenler için bayilik semineri düzenliyor. Ücretsiz etkinlik, Antalya'da 2 Şubat'ta gerçekleşecek...

Nevzat Doğan, Kentsel Tasarım Semineri'ne katıldı!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen Kentsel Tasarım Semineri'ne katıldı.

Özhaseki: Fikirtepe'de müteahhitliğe başlıyoruz!

Kentsel Tasarım Semineri'ne katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki, Fikirtepe kentsel dönüşümü ile ilgili "Şimdi bir sürü insan batmış, evinden ayrılmış ve dışarıda insanlar artık kira yardımı da alamamaya başlamışlar. Bakanlık olarak gittik şimdi müteahhitliğe başlıyoruz." dedi.

GYODER Bina Tamamlama Sigortası Eğitim Semineri 31 Ocak'ta!

GYODER Akademi tarafından 31 Ocak 2018 tarihinde verilecek olan Bina Tamamlama Sigortası Eğitim Semineri'ne katılım ücreti 350 TL olarak açıklandı.

İzmir'de 45 milyon metrekarelik alan dönüşecek!

Tüm Yönleriyle Yalıtım Semineri'ne katılan İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Selahattin Varan, "İzmir’de yaklaşık 4 bin 500 hektar, yani 45 milyon metrekarelik alanda dönüşüm yapılacak." dedi.

Bayrampaşa'da Asansör Mevzuatı Semineri düzenlendi!

Asansör kazalarının önüne geçmek için çalışmalara devam eden Bayrampaşa Belediyesi, ‘Asansör Mevzuatı’ semineri düzenledi, Asansör Mevzuatı seminerinin açılış konuşmasını Bayrampaşa Belediye Başkan Yardımcısı Yalçın Sırakaya yaptı...

Çimsa 1. Yapı Kimyasalları Semineri İstanbul’da yapıldı!

Beyaz Çimento ve Kalsiyum Alüminat Çimentosu gibi özel ürünleriyle inovasyon konusunda Türkiye çimento ve yapı malzemeleri sektörüne öncülük eden Çimsa 1. Yapı Kimyasalları Semineri’ni düzenledi.

Zekeriya Arslan, İzinli Pazarlama Yasası semineri verecek!

Vodasoft Call Center Services CEO'su Zekeriya ARSLAN tarafından verilecek olan İzinli Pazarlama Yasası ve Yasa'nın gayrimenkul sektörüne yansımaları semineri 19 Şubat'ta gerçekleşecek.

ERA Türkiye tarafından düzenlenen kentsel dönüşüm semineri yoğun ilgi gördü!

ERA Türkiye tarafından düzenlenen kentsel dönüşüm semineri yoğun ilgi gördü. ERA Türkiye düzenlediği eğitimler ile gayrimenkul danışmanlığı sektörüne farklı bir bakış açısı kazandırmaya devam ediyor.

Kayserili işadamlarına güneş enerjisi semineri verildi!

Yingli Solar Türkiye Müdürü Uğur Kılıç, Form Temiz Enerji’nin Kayseri’de düzenlediği güneş enerjisi bilgilendirme toplantısına katılarak “Fotovoltaikte Lisanssız Tüketimin Dünya ve Türkiye’deki Önemi” hakkında bilgi verdi.

Tunçmatik “Güneşten Elektrik Üretim” Semineri İçin Afyonkarahisar’daydı!

Afyonkarahisar' da Ticaret ve Sanayi Odası’ nın düzenlediği “ yenilenebilir enerji kaynaklarından olan güneş enerjisinden elektrik üretimi ” konulu seminer 7 Aralık 2013 tarihinde gerçekleştirildi...

Issa Semineri ne zaman Haberi

Issa Semineri ne zaman

Zirvenin ilk gününde; Diversey Care Başkanı Dr. İlham Kadri açılış konuşmasını yapacak. Ürün koruma, tesis hijyeni ve gıda güvenliği konusunda dünya lideri olan Sealed Air firmasında Diversey Care bölümünün başkanı olan Dr. Kadri; ürünün yaşam döngüsü ve tedarik zinciri aşamalarında sürdürülebilirlik girişimlerinin nasıl geliştirilmesi, uygulanması ve devam ettirilmesi ile ilgili tavsiyelerini sunacak. Dr. Kadri, efektif hijyeni ile sürdürülebilirlik konularının dengelenmesinin nasıl sağlanabileceği hakkında görüşlerini paylaşacak. Mevzuatın etkilerini, yenilik ihtiyaçlarını, temizliğin gerçek değerini ve global temizlik sektörü mensuplarını bir araya getirmenin önemi gibi konular, sektör temsilcilerinin de katkıları ile tartışılacak.  “WC’lerde hijyen neden önemlidir” başlıklı oturumda Roberto Berardi; tuvaletlerde doğru kağıt kullanımının önemini vurgulayarak, en güncel araştırmalara ve çalışmalara ışık tutacak. Stan Atkins “Uluslararası odaklı sertifikasyon” konusunda sektördeki tecrübesine dayanarak...