03 / 07 / 2024

işsizlik maaşı ödemeleri

işsizlik maaşı ödemeleri

Mayıs ayı işsizlik maaşının ödeme tarihi öne çekildi. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, "İşsizlik ödeneğini ödemeye başladık" dedi.

Haziran ayı işsizlik maaşı ne zaman yatacak?

İşsizlik ödeneğinden yararlanan vatandaşlar  hesaplarına ödemelerinden yapılacağı tarihi merak ediyor. Peki, İşsizlik ödeneği ne zaman yatar? Haziran ayı işsizlik maaşı ne zaman yatacak?

65 yaş maaşı ne kadar? 2024 işsizlik maaşı ne kadar? Başvuran anında alıyor: İşsizlik maaşı hesaplama!

Son günlerde vatandaşlar sık sık "65 yaş maaşı ne kadar?, 2024 işsizlik maaşı ne kadar?" sorularının yanıtlarını araştırıyor. İşte o rakamlar ve işsizlik maaşı hesaplama... 

İşsizlik maaşı en yüksek 15 bin 880 TL oldu! Başvuru yapacaklar şimdi şartlara bakın: Tek tek açıklandı!

İşsizlik maaşı, işsiz kalan bireylere ve ailelerine maddi destek sağlamak amacıyla ödeniyor. Peki en düşük ve en yüksek işsizlik maaşı kaç TL oldu? Kimler işsizlik maaşı alabilir? İşte başvuru şartları ve tüm detaylar...

Yeni asgari ücretle beraber ödenekler arttı! GSS primleri, 65 yaş aylığı, engelli maaşı, işsizlik ödeneği ne kadar?

Merakla beklenen 2024 asgari ücret dün açıklandı. Milyonların gözü ise yeni asgari ücretle birlikte değişecek olan rakamlara çevrildi. Peki GSS primleri, 65 yaş aylığı, engelli maaşları, işsizlik ödeneği ne kadar oldu?

65 yaş aylığı, engelli maaşı, işsizlik ödemesi, askerlik borçlanması Ocak zammıyla tam bu kadar olacak! Hemen bakın!

Yeni asgari ücret rakamıyla 65 yaş aylığı, engelli maaşı, işsizlik ödemesi, askerlik borçlanması tutarlarının ne kadar olacağı tek tek hesaplandı. İşte o rakamlar...

2024 asgari ücret planlaması belli oldu: Çalışanlara nasıl yansıyacak? İşsizlik maaşı artacak mı?

2024 asgari ücret için gerim sayım başladı. Ay başında başlayacak olan komisyonda süreç resmen belli olacak. Peki asgari ücret çalışanlara nasıl yansıyacak? İşsizlik maaşı artacak mı?

İşsizlik maaşı ne zaman yatacak? Ayın kaçında ödenecek?

İşsizlik maaşının ne zaman yatacağına dair merak artıyor. İŞKUR, belirtilen yasal şartları karşılayan sigortalı işsizlere işsiz kaldıkları süre zarfında belirli bir miktar ödeme gerçekleştiriyor. Her ay bu ödeneği talep eden ve gerekli şartlara uygun olan vatandaşlar bekliyor.

İşsizlik maaşında buz kestiren rakam! Tam 10 bin 650 TL veriliyor! İŞKUR açıkladı!

İşsizlik maaşı ile ilgili son dakika gelişmeleri merakla araştırılıyor. Peki bu yıl işsizlik maaşı ne kadar? İşte ayrıntılar...

İşsizlik ödeneğine başvuru yapan üniversite mezunu sayısı belli oldu!

İşsizlik ödeneği başvurularına ilişkin veriler paylaşıldı. Bu kapsamda, işsizlik ödeneğine başvuru yapan üniversite mezunu sayısı, 2023 yılının ilk 6 ayında 6 bin 290’ı yüksek lisans ve doktora mezunlarından oluşmak üzere 187 bin 871’e yükseldi.

Böyle zam görülmedi! Tüm işçilerin maaşları yüzde 107.49 oranında artıyor

Ünlü üretici, tüm çalışan işçilerinin maaşlarına yüzde 107,49 oranında zam yaptığını duyurdu. İşte detaylar...

İşsizlik rakamları açıklandı: 2023'ün ikinci çeyreğinde yüzde 9,7'ye geriledi

Türkiye'de işsizlik oranı 2023 yılının ikinci çeyreğinde, bir önceki çeyreğe göre 0,3 puanlık düşüşle yüzde 9,7 seviyesinde gerçekleşti.

TÜİK açıkladı; işsizlik yüzde 9,6'ya yükseldi! 3 milyon 337 bin kişi işsiz...

TÜİK, haziran ayına dair işgücü istatistiklerini paylaştı. Verilere göre haziran ayında işsizlik oranı yüzde 9,6'ya çıktı. Toplam işsiz sayısı 3 milyon 337 bin oldu.

Evde bakım maaşı alanlara resmen yeni ay şoku geldi! Maaş ödemeleri artık resmen böyle yapılacak! Acilen bu karara bakın

Evde bakım maaşı alanlara resmen yeni ay şoku geldi... Maaş ödemeleri artık resmen böyle yapılacak... Acilen bu karara bakın...

işsizlik maaşı ödemeleri Haberi

işsizlik maaşı ödemeleri

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, koronavirüsle mücadele sürecinde vatandaşların evlerinden daha az çıkmaları ve kalabalık ortamlara girmemeleri için aldıkları önlemleri sürdürdüklerini söyledi.

Bu kapsamda, geçtiğimiz ayın ödemelerinde olduğu gibi bu ayın işsizlik sigortası ödemelerini de hak sahiplerinin banka hesaplarına yatırmaya devam edeceklerini kaydeden Selçuk, "Mayıs ayı işsizlik ödeneği ödeme tarihini öne çektik. İşsizlik ödeneğini ödemeye başladık" ifadelerini kullandı.

Sputniknews'de yer alan habere göre; Selçuk, 26 Nisan'a kadar IBAN numaralarını bildirmiş olan hak sahiplerinin ödemelerini banka hesabından alacağını belirterek, "IBAN bilgisini kuruma bildirmeyen, hatalı bildiren veya IBAN’ı olmayan hak sahiplerinin de ödemeleri PTT şubeleri aracılığıyla yapılmaya devam edilecek" dedi.

Öte yandan, PTT önünde yoğunlaşma yaşanmaması için hak sahipleri TC kimlik numaralarının son rakamına göre ödemelerini alacak. TC kimlik numarasının...