05 / 05 / 2024

İst Marina örnek daire

İst Marina örnek daire

İkinci etabında yer alan dairelerin satışına başlanan İst Marina ödeme seçenekleri kapsamında banka krediis ile 120 aya kadar vadelendirme yapılıyor. Projede metrekare birim fiyatı 4 bin 900 TL'den başlıyor...

Ataköy Marinada Residence'ın mega yat manzaralı örnek dairesi hazır!

‘Denize Açılan Hayat’ sloganı ve Ataköy Marina içindeki denize sıfır konumuyla dikkat çeken Ataköy Marinada Residence'ın mega yat manzaralı örnek dairesi hazır. 10 bin 500 metrekarelik bir arazi üzerinde yükselen projede 72 konut yer alıyor...

Menderes Türel: Hizmetlerimiz Türkiye’ye örnek oldu!

10 yıl boyunca alt yapıdan üst yapıya, sağlıktan spora önemli hizmet ve projelere imza atan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, “Hizmetlerimiz Türkiye’ye örnek oldu” dedi. 

Mirage Marina Bodrum'un örnek dairelerine ziyaretçi akını!

Değirmenler Mevkii'nde yapımına geçtiğimiz yıl başlayan Mirage Marina Bodrum projesinin örnek dairesine ziyaretçi akını...

Sinpaş Altın Kuleler'in örnek dairesine yoğun ilgi!

Altınoran’da inşa edilen Sinpaş Altın Kuleler, Ankara’ya sunduğu standart üstü yaşam ve örnek dairesiyle yoğun ilgi görüyor. Sinpaş Altın Kuleler, sunduğu görkemli yaşam ile diğer projelerden ayrışıyor.

Sinpaş Marina Ankara'da 25 bin TL peşinatla!

Bağımsız araştırma şirketi IPSOS’un yaptığı araştırmaya göre, 30 yaş üstü, 6 ay içinde konut almayı düşünen Ankaralıların ilk tercihi Sinpaş Marina Ankara oldu.

Trabzon Kaşüstü dal-çık projesi Türkiye'ye örnek olacak!

Trabzon Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, Kaşüstü dal-çık projesinin Türkiye'de bir örneğinin daha olmadığını ve özellikleri bakımından da bir ilk olacağını söyledi.

İst Marina Mayıs kampanyası 2016!

İst Marina Mayıs kampanyası kapsamında yüzde 10 peşinat sonrasında, yüzde 50 kısım 18 ay sıfır faizle taksitlendiriliyor. Kalan tutar 2018'de ödeniyor.

Kartal'da alt ve üst yapı çalışmaları devam ediyor!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün öncülüğünde Kartal’ı yaşanabilir örnek bir kent yapmak için çalışmalarını sürdüren Kartal Belediyesi, ilçe genelinde alt ve üst yapı çalışmalarına devam ediyor.

Muğla Güllük Marina Projesi için soru önergesi hazırlandı!

CHP Muğla Milletvekili Akın Üstündağ, eski Güllük Limanı ve Güllük Marina Projesi konusundaki belirsizlik hakkında Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun cevaplaması istemiyle bir yazılı soru önergesi verdi.

Kartal Belediyesi, alt ve üst yapı çalışmalarını sürdürüyor!

Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz’ün öncülüğünde Kartal’ı yaşanabilir örnek bir kent yapmak için çalışmalarını sürdüren Kartal Belediyesi, ilçe genelinde alt ve üst yapı çalışmalarına devam ediyor.

Dap Yapı Adam Kule örnek daire!

Adam Kule Residence İstanbul Maltepe'de hayata geçiriliyor. Projede stüdyo ve 1 oda 1 salon olarak tasarlanan konutlar yer alıyor. İşte Dap Yapı Adam Kule örnek daire görselleri...

Setur Yunanistan’da 2 marina daha işletecek!

Akdeniz’in en büyük marina zincirlerinden olan Setur, Yunanistan’da biri ana karada diğeri adalarda 2 marina daha işletmek için girişimlere başladı. Setur Genel Müdürü Üstün Özbey, “Akdeniz çanağındaki tüm fırsatları değerlendiriyoruz” dedi.

1 milyarlık Viaport Marina Tuzla'da hayata geçiriliyor!

Dünyanın ilk deniz üstünde tasarlanan yaşam merkezi Viaport Marina, 1 milyar liralık yatırımla Tuzla'da kapılarını açtı.

İst Marina örnek daire Haberi

İst Marina örnek daire

DAP Yapı imzasıyla inşa edilen İst Marina ödeme seçenekleri hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer detaylarına geçelim. Proje, 1.463 adet daireden oluşuyor. 


DAP İst Marina'nın sosyal imkanları arasında; cafe, güvenlik, marina, spor alanları, yürüyüş yolları, restoran, otopark, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu bulunuyor. 


62 bin 75 metrekare arsa alanı üzerinde konumlanan DAP İstmarina'da katları 31 ila 38 arasında değişen İst Marina Evleri'nde; otel, marina, ticaret, konut, ofis, hastane, cami ve okul yer alıyor. 


Dairelerin metrekare birim fiyatlarının 4 bin 900 TL'den başladığı İst Marina ödeme seçenekleri dahilinde banka kredisi ile 120 aya kadar taksitlendirme yapılıyor. 


İçerisinde;  1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon dairelerin bulunduğu Kartal İstmarina'da yer alan daireler 36...