23 / 07 / 2024

İsta 1400 Emlak iletişim

İsta 1400 Emlak iletişim

İsta 1400 Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Arsalan Abavısanı ve Ashkan Abdolrahımı Rayenı tarafından kuruldu.

Emlak vergisi ödenmezse ne olur? Emlak vergisi cezası var mıdır?

Gayrimenkul sahiplerinin tamamını ilgilendiren emlak vergisi ödemeleri devam ediyor. Emlak vergileri, yılda iki eşit taksitle ödenebiliyor. İlk taksit ödemeleri mart, nisan ve mayısta, ikincisi ise kasımda tahsil ediliyor. Peki, Emlak vergisi ödenmezse ne olur? Emlak vergisi cezası var mıdır?

İsta 1400 Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İsta 1400 Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Arsalan Abavısanı ve Ashkan Abdolrahımı Rayenı tarafından kuruldu.

Emlak Konut İstinye ihalesine hangi firmalar teklif verdi?

Emlak Konut GYO'nun Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'ndan (ÖİB) geçtiğimiz yıl mayısta 1.5 milyara satın aldığı İstinye'deki 158 dönüm arazinin ihalesinin ilk oturumu dün yapıldı..

Emlak vergileri 2.taksit ödemeleri 2014!

1319 sayılı Emlak Vergisi Kanunu gereğince, Türkiye sınırları içinde bulunan bina ve araziler emlak vergisine tabi tutuluyor. Mayısta ilk taksiti ödenen emlak vergileri 2.taksit ödemeleri 2014 ne zaman?

Emlak Konut Mayıs ayı şampiyonu Bulvar İstanbul oldu!

Emlak Konut GYO'nıın her ay düzenli olarak yayınladığı bağımsız bölüm raporunun mayıs ayı sonuçları açıklandı. Buna göre Bulvar İstanbul, mayısta 124 konut satışıyla en çok gelir elde eden proje oldu.

Sinan Şerifoğlu: Hizmetimizin bedelini alamıyoruz!

Century 21 Türkiye Genel Müdürü Sinan Şerifoğlu, İstanbul'daki 1400 emlakçı ile yaptıkları anketin ilginç sonuçlarını açıkladı

Emlak GYO 'hasılat'ı Ağa gibi alacak

Emlak GYO, hasılat paylaşımı modeliyle ürettiği projelerinde, Ağaoğlu'nun bin 200 konutluk My City Bahçelievler projesinde yaptığı kampanyayı uygulayacak

Milli Emlak Konya'da arsa satacak

Konya Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü Selçuklu ilçesinde bulunan 5 bin 523 metrekarelik arsayı satışa çıkardı.

Mediterranean Exclusive Property Show mayısta

Türkiye'nin en büyük emlak organizasyonu Mediterranean Exclusive Property Show'un üçüncüsü 14-16 Mayıs 2009'da Antalya'da Kervansaray Hotel Convention Center'da düzenlenecek.

Sahibinden.com'da emlak ilanları arttı

Geçtiğimiz yıl ekim ayından bu yana Türkiye'yi de yoğun olarak etkileyen ekonomik krizin bir etkisi de emlak ve vasıta ilanlarına oldu.

Emlak Bankası'ndan 46 satılık gayrimenkul

T.C Emlak Bankası, İstanbul, Ankara, Adana, Samsun, Antalya, Balıkesir, Diyarbakır, İçel, Kahramanmaraş, Denizli, Sivas, İzmir, Manisa, Trabzon, Edirne ve Yalova'da bulunan toplam 46 gayrimenkulu satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan Düzce'de satılık arsa

Düzce Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü İstanbul Caddesinde bulunan arsayı satışa çıkardı.

Emlak sektöründe istihdam tedbirleri

Emlak sektöründe gençlerin istihdamını artırmaya yönelik olarak AB tarafından desteklenen "Emlak Sektöründe İstihdam Tedbirleri Projesi" hayata geçirildi.

İsta 1400 Emlak iletişim Haberi

İsta 1400 Emlak iletişim

İsta 1400 Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Arsalan Abavısanı ve Ashkan Abdolrahımı Rayenı tarafından kuruldu.
İsta 1400 Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi konusu:
EMLAK MÜŞAVİRLİĞİ Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. TEKSTİL, KONFEKSİYON a. Yün, pamuk, ipek, suni ve sentetik elyaf...