29 / 04 / 2024

İstaç

İstaç

İstanbul Belediyesi'nin sokak süpürme işi için düzenlediği ihaleyi kendi firması İSTAÇ kazandı. Belediyenin kendi kendine iş verdiğini belirten Kamu İhale Kurumu ise ihaleyi iptal etti.

Kentsel dönüşüm için yıkılan binaların hafriyatı, yol olacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yıkılacak binaların moloz ve hafriyatının ekonomiye kazandırılması için bir proje üzerinde çalışıyor.

İstaç yıkıntı atıkları geri kazanımı için 30 iş makinesi kiralayacak!

İstaç İstanbul Çevre Yönetimi Sanayi, inşaat yıkıntı atıkları geri kazanım tesisleri ve alo moloz için araç kiralayacak

Takısta İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Takısta İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Abolfazl Imanıpour, Ahmad Ahmadı ve Arash Bazyar ortaklığında kuruldu.

Kiracıysan yandın! Kışın ev kiralayana mayısta çıkma şartı!

Bodrum’da pandemiden sonra tüm sene yaşayanların sayısı katlanarak artarken, bu durum kiralık ev bulmayı neredeyse imkansız hale getirdi. Gelen bilgilere göre, kış sezonunda kiracılarla sözleşme imzalayan ev sahipleri, mayısta tahliye şartı koyuyor.

Toprak Mahsulleri Ofisi mayısta yem bitkilerini yem sanayicilerine destekli fiyattan satmaya devam edecek!

TMO'nun resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamaya göre, Ofis, mayısta yem bitkilerini yem sanayicilerine destekli fiyattan satmaya devam edecek!

Mıstaçoğlu Holding'ten Kırgızistan'a karma proje! 

Türkiye, Kırgızistan'da en çok yatırım gerçekleştiren ilk 5 ülke arasında yer aldı. Mıstaçoğlu Holding, Kırgızistan'da AVM, otel ve gayrimenkul geliştirme yatırımlarına hız verdi...

Sta Karot Kesim İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sta Karot Kesim İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmu Alkaç tarafından kuruldu.

Nvısta Gayrimenkul İnşaat Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nvısta Gayrimenkul İnşaat Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hussein Alahmad tarafından kuruldu.

OPEC'in ham petrol üretimi mayısta azaldı!

Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütünün (OPEC) günlük ham petrol üretimi mayısta bir önceki aya göre 6 milyon 300 bin varil azalış göstererek 24 milyon 190 bin varile geriledi.

STA Çelik Kapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

STA Çelik Kapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Taner Uludağ tarafından kuruldu.

Mıstaçoğlu Şirketler Grubu'ndan Kırgızistan’a otel yatırımı!

Türkiye’de bilişim, telekomünikasyon, mobil iletişim ve inşaat şirketlerini bünyesinde bulunduran Mıstaçoğlu Şirketler Grubu, Kırgızistan’da Sheraton Bishkek Hotel’i yatırımı yapıyor.

Sta Cam Metal İnşaat Dekorasyon Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sta Cam Metal İnşaat Dekorasyon Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Nursen Kılıç tarafından kuruldu.

Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi mayısta azaldı!

İnşaat üretimi, Avro Bölgesi’nde mayısta bir önceki aya kıyasla yüzde 0,7, Avrupa Birliği'nde de (AB) yüzde 1,1 azaldı.

ABD'de inşaat harcamaları mayısta değişmedi!

ABD'de inşaat harcamaları, mayısta yüzde 0,3 artış beklentisine karşın sabit kaldı.

Mayısta inşaat sektöründe sıçrama yaşandı!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD) tarafından Sektör Raporu Mayıs 2017 yayımlandı. Rapora göre, mayısta mevcut inşaat işlerinde sıçrama yaşandı.

İstaç Haberi

İstaç

İstanbul'un sokaklarını süpürme işi 1 Ocak’tan itibaren sahipsiz kalacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin 2015-2017 yılları arasında kentin süpürülmesi için açtığı ihaleye tek teklifi yine belediyenin şirketi olan İSTAÇ verdi ve kazandı. Kamu İhale Kurulu ihaleyi iptal edince; yılbaşı itibariyle İstanbul sokaklarını süpürme işi sahipsiz kaldı.


KENDİ FİRMASINA İŞİ VERİYOR


27 Ekim’de yapılan “İstanbul Geneli Ana Arterlerin, Yolların, Meydanların, Geçitlerin süpürülmesi, yıkanması ve çıkan atıkların taşınması hizmet ihalesi”, Kasım ayı sonunda da iptal edildi. Kamu İhale Kurulu’nun iki üyesi ise, ihaleyle ilgili olarak dikkat çekici itirazlarda bulundu. Kurul üyeleri Ali Kemal Akkoç ve Mehmet Aksoy’un ihalenin iptal edilmesi kararıyla ilgili yazdığı ek gerekçede, ihale için 12 adet ihale dökümanı satıldığı ancak sadece bir isteklinin teklif verdiği belirtildi. Söz konusu ihaleye teklif veren firmanın...