09 / 05 / 2024

İstanbul 1. Uluslararası Bisiklet Festivali köprü

İstanbul 1. Uluslararası Bisiklet Festivali köprü

İstanbul 1. Uluslararası Bisiklet Festivali'nde bir araya gelen bisiklet sürücüleri, Dünya Çevre Günü Kıtalararası İstanbul Bisiklet gezisine katılarak, Boğaz Köprüsü'nden geçti daha sonra Harem Üsküdar otoparkına kadar bisiklet sürdü.

1 ton inşaat demiri 19 bin 800 oldu! Demir fiyatlarındaki düşüş devam ediyor! 19 Eylül 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına indirim gelmeye devam ediyor. 19 Eylül güncel demir fiyat listesi gelen son indirim sonrası güncellendi ve İstanbul 1 ton inşaat demiri 19 bin 800 oldu. İşte 19 Eylül 2023 demir fiyat listesi.

Emlak Konut GYO Gölyaka İstanbul 1. Etap 2. Kısım'ın değeri 4.7 milyar TL'yi aştı!

Emlak Konut GYO Gölyaka İstanbul 1. Etap 2. Kısım'ın değerini açıkladı. İşte Emlak Konut GYO Gölyaka İstanbul 1. Etap 2. Kısım'ın son dakika değeri...

İstanbulluların merak ettiği soru yanıtlandı! Büyük taşınma planı belli oldu! 1.5 milyon konut nereye yapılacak?

“İstanbul’da dönüşmesi gereken 1,5 milyon bağımsız bölüm var” diye konuşan Bakan Murat Kurum İstanbulluları merakta bıraktı. İstanbul 1,5 milyon konut nereye taşınacak? İşte detaylar!

1. Uluslararası Enerji, İnşaat ve Ziraat Mühendisliği Sempozyumu başladı!

Karabük Üniversitesi (KBÜ) ile Özbekistan'dan Taşkent Sulama ve Ziraat Mühendisliği Enstitüsü ve Polonya'dan Krakow Teknoloji Üniversitesi iş birliğiyle gerçekleştirilen 1. Uluslararası Enerji, İnşaat ve Ziraat Mühendisliği Sempozyumu online şekildebaşladı.

Bozyayla Holding Anonim Şirketi İstanbul 1 Şubesi açıldı!

Bozyayla Holding Anonim Şirketi İstanbul 1 Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 5 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

1. Uluslararası İnşaat Mühendisliği Sempozyumu başladı!

Afyonkarahisar'da "1. Uluslararası İnşaat Mühendisliği ve Teknolojisindeki Yenilikler Sempozyumu" düzenlendi.

1. Uluslararası Erbil Gayrimenkul Fuarı'na Türk firmalardan yoğun katılım!

1. Uluslararası Erbil Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı kapılarını bugün açıktı ve 22 Eylül'de sona erecek. Fuara 25 Türk firması katıldı...

Bastak Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi İstanbul 1 Şubesi açıldı!

Bastak Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi İstanbul 1 Şubesi bugün Silivri'de 20 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Büyükçekmece'de 5.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul 1. İcra Dairesi Büyükçekmece ilçesi Güzelce Mahallesi'deki 3 adet arsayı 5 milyon 150 bin TL'ye satılıyor. İhale, 27 Mayıs günü saat 14:45'te düzenlenecek.

Kanal İstanbul uluslararası hukuka göre ele alındı!

MÜ Hukuk Fakültesi Kamu Hukuku Bölüm Başkanı Prof. Dr. Selami Kuran, "Kanal İstanbul'a uluslararası bir statü tanınmasından ziyade diplomatik bir atak yapılarak Türkiye'nin bu projeye neden ihtiyaç duyduğunun anlatılması gerekir." dedi. 

Aytek Dekorasyon Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul 1 Şubesi açıldı!

Aytek Dekorasyon Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul 1 Şubesi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

İstanbul 1. Konut Kurultayı başladı!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Kağıthane'deki Osmanlı Arşivi Kongre Salonu'nda düzenlenen İstanbul 1. Konut Kurultayı'nda açıklamalar yaptı.

Simya Mimarlık Mühendislik İnşaat Taah.Yapı Mal.Mob.Tur.San.Ve Tic. Limited Şirketi İstanbul 1 Şubesi açıldı!

Simya Mimarlık Mühendislik İnşaat Taah.Yapı Mal.Mob.Tur.San.Ve Tic. Limited Şirketi İstanbul 1 Şubesi 100 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

İstanbul 1. Uluslararası Bisiklet Festivali köprü Haberi

İstanbul 1. Uluslararası Bisiklet Festivali köprü


İstanbul 1. Uluslararası Bisiklet Festivali kapsamında bir araya gelen bisiklet sürücüleri, Dünya Çevre Günü Kıtalararası İstanbul Bisiklet gezisine katılarak, Boğaz Köprüsü'nden geçti.


Sabah saatlerinde Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı önünde toplanan çok sayıda bisikletli, Boğaz Köprüsü'nün ardından Harem Üsküdar otoparkına kadar bisiklet sürdü. 


Etkinliğe ilişkin AA muhabirine bilgi veren Bisikletliler Derneği Yönetim Kurulu Başkan Danışmanı Melih Arat, geçtiğimiz yıl 6 bin bisikletli sürücünün katıldığı etkinliğe, bu yıl 7 binin üzerinde katılım beklendiğini belirtti. 


Arat sözlerini şöyle sürdürdü:


"Bisiklet bir spor ve ulaşım aracı. Tüm dünyada bisiklet yollarının gelişmesi ile birlikte, bisikletle işine, okuluna giden insanların sayısı arttı. Aslında bu etkinlik, İstanbul'da ne kadar çok insanın bisikletle ulaşmak istediğinin bir göstergesi." 


Etkinliğin 2007 yılından beri her yıl Haziran ayının ilk Pazar gününde düzenlendiğini...