27 / 04 / 2024

istanbul 2014 projeleri

istanbul 2014 projeleri

Ekonomisi, nüfusu, coğrafi konumu ve merkezi ulaşım ağı dolayısıyla İstanbul, uluslararası şirketlerin yanı sıra uluslararası kuruluşların da bölgesel üssü haline gelirken, BM de İstanbul'daki bölgesel ofislerinin sayısını artırıyor.

Başbakan Davutoğlu: İstanbul’u dünyanın siyasal ve finansal merkezi yapacağız!

Başkan Topbaş’tan İBB'nin yatırım ve projeleri hakkında bilgiler alan Başbakan Davutoğlu, “İstanbul’da yapılan çalışmalardan çok etkilendim. Bu kadim şehri dünyanın önemli siyasal ve finansal merkezlerinden biri yapacağız” dedi.

Metro, havaray, teleferik ve otopark projelerine onay!

Kadir Topbaş'ın açıkladığı havaray, metro ve teleferik projeleri ile 100 bin araçlık otopark projeleri, Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından planlara işlendi Havaray, metro ve teleferik projeleri ile 100 bin araçlık otopark projeleri, planlara işlendi.

Havaray ve teleferik hatları Meclis'ten geçti!

İSTANBUL Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş' ın seçim çalışmaları sırasında açıkladığı metro, havaray, teleferik ve otopark projeleri, Belediye Meclisi' nde görüşülerek oy çokluğuyla kabul edildi.

3. Boğaz Köprüsü'nün temelleri tamamlandı!

3. Boğaz Köprüsü'nün temel şaft kazıları ve temellerinin tamamlandığını bildirildi. Köprünün de içerisinde bulunduğu projeler kapsamında sürdürülen çalışmalarda bugüne kadar, "güzergah açılması ve harita alımı" işleri gerçekleştirildi

Her 4 kişiden 1'i İstanbul'da yaşıyor!

2013 yılında İŞKUR'un aldığı açık işlerin yüzde 25'i İstanbul'daki iş yerlerinden gelirken, İstanbul'u İzmir ile Ankara takip etti. Verilere göre Her 4 kişiden 1'i İstanbul'da yaşıyor...

İstanbul'da 60 okul spor salonunun temeli atıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş "İnanıyorum ki Türkiye'de ve dünyada başarıya ulaşmış olan öğrencilerimiz temelini atacağımız 60 spor salonuyla birlikte çok daha farklı başarılara imza atacaktır" dedi...

Kadir Topbaş: Son 9 yılda İstanbul’da büyük işlere imza attık!

İstanbul ’a kazandırdıkları yeşil alan ve meydanlarla İstanbul’un çehresini adeta yeniden şekillendirdiklerini belirterten Başkan Topbaş, “İstanbul daha erişilebilir ve daha estetik bir hale geldi” dedi.

TOKİ İstanbul 2024 projeleri için geri sayım başladı! 1.149 konutluk 2 yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen İstanbul projeleri için geri sayım başladı. Paylaşılan detaylara göre TOKİ İstanbul'da 2 yeni projede 1.149 konut inşa edecek.

TOKİ İstanbul 2022 projeleri nerede? TOKİ'ye nasıl başvurulur 2022?

TOKİ’den ucuz konut almayı isteyenler, geçenlerde açıklanan sosyal konut projelerine dair detayları araştırmaya devam ediyor. İşte merak edilen detaylar!

TOKİ İstanbul 2022 projeleri için tarih açıklandı! Tam 6.920 yeni konut geliyor! İlçe ilçe proje listesi! Hemen bakın!

Yeni projeler için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul projelerinin ihale tarihlerini açıkladı. Projeler kapsamında 6.920 konut inşa edilecek. İşte detaylar...

TOKİ İstanbul konut projeleri hangi ilçelerde 2022? İstanbul’da kaç tane sosyal konut yapılacak?

TOKİ İstanbul projeleri gündemde yer alan konular arasında bulunuyor. Vatandaşlar TOKİ İstanbul konut projeleri hangi ilçelerde 2022? sorusunun cevabını merak ediyor.

İstanbul konut projeleri 2021!

2021 yılının teslim projeleri hangileri? 2021 yılında hangi projeler satışa çıkacak? Türkiye’nin nerelerinde 2021 teslim projeleri var? İşte İstanbul konut projeleri 2021...

TOKİ 100 bin konut İstanbul 2020 projeleri!

TOKİ 100 bin konut İstanbul 2020 projelerinin hangi ilçelerde olacağı belli oldu. İstanbul TOKİ projelerinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri yer alacak.

TOKİ İstanbul 2020 projeleri hangi ilçelerde?

TOKİ'nin 100 bin sosyal konut kampanyasında en büyük pay İstanbul'a ayrıldı. İstanbul'da 2020 yılında tam 10 bin sosyal konut projesi inşa edilecek. Dar gelirlilere özel satışa çıkarılacak konutlar hangi ilçelerde yer alacak. İşte detayları...

TOKİ İstanbul 2019 projeleri nerede, başvuru şartları neler?

TOKİ İstanbul'da tam 6 bin 300 yeni konut inşa edecek. Peki TOKİ İstanbul 2019 projeleri nerede? TOKİ İstanbul 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ İstanbul 2019 başvuruları ne zaman? İşte tüm detayları...

Nef'in İstanbul'daki projeleri 4 ilde satışa çıktı!

NEF, İstanbul dışından gelen taleplere daha hızlı ve kaliteli cevap verebilmek için proje tanıtım ve satış hizmeti için lokal iş ortaklarıyla çalışmaya başladı.

Bulvar İstanbul 2014'te satış rekortmeni oldu!

Başakşehir'de inşa edilen Bulvar İstanbul, satış başarısı ile 2014'e damgasını vurdu. Proje, konut satışının yüzde 90'ını 1 yıl gibi bir sürede tamamlayarak, satış ve hasılat rekortmeni oldu.

İstanbul'da markalı konut projeleri yüzde 18 arttı!

Eva Gayrimenkul Değerleme'nin 2014 istanbul Markalı Konut Araştırması, kentin 34 bölgesinde bin 7 markalı konut projesinin yer aldığını, kent genelinde markalı konut sayısının 430 bine ulaştığını ortaya koydu.

Rusya inşaat sektörü üyeleri İstanbul'daki projeleri gezdi!

GYODER ve Rusya inşaat sektörünün muadil derneği olan RGMD arasında, geçtiğimiz eylülde imzalanan iş birliği sözleşmesi çerçevesinde RGMD Derneği üyelerinden oluşan 20 kişilik bir heyet İstanbul'a geldi.

İstanbul 2014'te 11 milyon 842 bin turist ağırladı!

İstanbul'u 2014 yılında 11. milyon 842 bin 983 turist ziyaret etti. İstanbul Kültür ve Turizm Müdüdüğü'nden yapılan açıklamaya göre, geçen yıl İstanbul'a gelen yabancı sayısı, önceki yılla karşılaştınldığında yüzde 13 arttı.

istanbul 2014 projeleri Haberi

istanbul 2014 projeleri

Ekonomisi, nüfusu, coğrafi konumu ve merkezi ulaşım ağı dolayısıyla İstanbul, uluslararası şirketlerin yanı sıra uluslararası kuruluşların da bölgesel üssü haline geldi. Birleşmiş Milletler (BM) de İstanbul'daki bölgesel ofislerinin sayısını her geçen yıl artırıyor.


Türkiye'de BM sistemine bağlı 15 kuruluş faaliyet gösteriyor. BM'nin Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu (UNFPA), Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) ve UN Women'ın da İstanbul'da bölgesel merkezleri bulunuyor. Son olarak Slovakya'dan İstanbul'a taşınan UNDP'nin Avrupa ve BDT Bölge Ofisi, 24 ülke ve bölgeye 19 ülke ofisi aracılığıyla hizmet veriyor.


BM Türkiye Mukim Koordinatörü ve UNDP Türkiye Mukim Temsilcisi Kamal Malhotra, AA muhabirinin sorularını yanıtlarken, İstanbul'un jeostratejik bir konumu bulunduğunu dile getirerek, "Bu, kabul gören bir durum. Ancak UNDP açısından İstanbul'un iki ek avantajı daha var. Birincisi, İstanbul'daki bölgesel ofislerin...