22 / 05 / 2024

istanbul 2014 yaz

istanbul 2014 yaz

Veysel Eroğlu, İstanbul'da yazın arızı haricinde su kesintisi olmayacağını belirterek, alınabilecek tüm tedbirleri aldıklarını söyledi. Eroğlu, "Alınabilecek bütün tedbirleri aldık. İstanbul'u susuz bırakmak istemiyoruz, susuz bırakmayız" dedi.

İstanbul'da yaz sonuna kadar 3 metro hattı açılıyor! Trafik sorunu çözülüyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Bakırköy (İDO)-Kirazlı (Bağcılar) Metro Hattı Tünel Kazılarının Tamamlanması Töreni'nde İstanbul'da yaz sonuna kadar 3 metro hattının açılacağı müjdesini verdi. 

Büyükyalı İstanbul'da yaz dönemine özel 36 ay vade farksız ödeme fırsatı!

Büyükyalı İstanbul projesi İstanbul'un merkezi Zeytinburnu sahilinde yükseliyor. Toplam 111 dönümlük arazide hayata geçirilen projede yaz dönemine özel 36 ay vade farksız ödeme kampanyası başladı...

Ege Yapı The Superior Suites ve Cer İstanbul'da yaz aylarına özel fırsatlar!

Konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ege Yapı, The Superior Suites ve  Cer İstanbul'da yaz kampanyası başlattı...

Tema İstanbul'a yaz avantajlarla başladı!

Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük gayrimenkul projesi Tema İstanbul’a yaz avantajlarla geldi. Gerçekleştirdiği ‘ilk’ler ve ‘en’lerle rekorlara imza atan projede hemen teslim daireler yüzde 5 Peşin ve 506.000 TL’den başlayan fiyatlarla alıcı buluyor.

Tekfen Hep İstanbul'da yaz kampanyası!

Tekfen Hep İstanbul projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. Yaz kampanyasının devam ettiği projede banka kredisi ile ödemeler yapılabiliyor.

Esenyurt Hep İstanbul'da yaz kampanyası başladı!

Tekfen Emlak Geliştirme tarafından hayata geçirilen HEP İstanbul "Hayatımın Evi" Projesinde yaz aylan boyunca devam edecek avantajlı paketlerin sunulduğu yeni bir kampanya başladı.

Bulvar İstanbul 2014'te satış rekortmeni oldu!

Başakşehir'de inşa edilen Bulvar İstanbul, satış başarısı ile 2014'e damgasını vurdu. Proje, konut satışının yüzde 90'ını 1 yıl gibi bir sürede tamamlayarak, satış ve hasılat rekortmeni oldu.

Gulf Cryo, Türkiye'de 50 milyon dolarlık yatırım yapacak!

Kuveyt merkezli enerji firması Gulf Cryo, Türkiye yatırımlarına devam ediyor. 2014 yazında endüstriyel gaz alanının önemli oyuncularından Deniz Gaz'ı satın alan Gulf Cryo, bir şirketi daha bünyesine kattı.

İstanbul 2014'te 11 milyon 842 bin turist ağırladı!

İstanbul'u 2014 yılında 11. milyon 842 bin 983 turist ziyaret etti. İstanbul Kültür ve Turizm Müdüdüğü'nden yapılan açıklamaya göre, geçen yıl İstanbul'a gelen yabancı sayısı, önceki yılla karşılaştınldığında yüzde 13 arttı.

Hızını yavaşlatan konut sektörü durumu kampanyalarla telafi etti!

2014 yazının bitmesiyle hareketlenen konut sektörü, kışa girilirken yaşadığı yavaşlamayı kampanyalarla telafi etti. Kasım, 564 milyon liralık 1.024 adet satışla yılın en iyi ikinci ayı oldu.

Yeni projeler konut sektörüne ivme kazandırdı!

2014 yazının bitmesiyle hareketlenen konut sektörü, kışa girilirken yaşadığı yavaşlamayı kampanyalarla telafi etti. Kasım, 564 milyon liralık 1.024 adet satışla yılın en iyi ikinci ayı oldu.

İstanbul 2014'te yaklaşık 11 milyon turist ağırladı!

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü verilerine göre, kente gelen yabancı sayısı geçen yılın ocak-kasım dönemiyle karşılaştırıldığında yüzde 13 arttı, kasım ayındaki gelişler de geçen yılın aynı ayına göre yüzde 9,6 yükseldi.

TOKİ Konya Selçuklu Yazır kura çekilişi 2014!

Konya Selçuklu Yazır konut projesi TOKİ ile Konya Valiliği Milli Emlak Müdürlüğü tarafından inşa ediliyor. İşte TOKİ Konya Selçuklu Yazır kura çekilişi 2014 bilgileri..

istanbul 2014 yaz Haberi

istanbul 2014 yaz

ORMAN ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, betonlaşma nedeniyle kuraklığın yaşandığı iddialarına katılmadığını belirterek, "Kuraklıkla yapılar arasında irtibat kurmak doğru değil. Alınabilecek bütün tedbirleri aldık. İstanbul'u susuz bırakmak istemiyoruz, susuz bırakmayız" dedi. Eroğlu, "Türkiye'deki Baraj ve HES Projelerinde Örnek Uygulamalar" başlığında düzenlenen 2. Barajlar Kongresi ve "Barajlar ve HES Fuarı"nın düzenlendiği İstanbul Fuar Merkezi'nde basın mensuplarının sorularını cevapladı. 


" Su gibi aziz olun.Su varsa hayat var" diyerek konuşmasına başlayan Eroğlu, "Kuraklığın betonlaşmadan kaynaklandığı iddia ediliyor. Bu konuda ne diyorsunuz?" şeklindeki soru üzerine, "Bunun betonlaşmayla alakası yok. Kaldı ki buna bakarsanız bizim ormanlık alanlar artıyor. Ağaçlandırma artıyor. 3 milyar fidanı son 10 yılda toprakla buluşturduk. Yağışların bununla alakası yoktur. 


Daha önce yapı azken daha büyük kuraklıkları yaşadık. 1973 yılında daha az yapı...