28 / 04 / 2024

İstanbul 216 konut fiyatları

İstanbul 216 konut fiyatları

İstanbul’un kentsel dönüşüm konusundaki pilot bölgesi Fikirtepe’de Baysaş İnşaat inşaat tarafından inşa edilen İstanbul 216 projesinin 2’nci etabı satışa çıktı. Baysaş İnşaat, 2’nci etap için yüzde 25 oranında ön talep topladı.

Fikirtepe İstanbul 216'da daireler 312 bin TL'ye!

Fikirtepe bölgesinde 2 etaptan meydana gelen İstanbul 216 projesini hayata geçiren Baysaş İnşaat, ikinci etap için büyükşehir belediyesinden avan ruhsatı alarak satışlara başladı.

İstanbul 216'nın ikinci etabında satışlar başladı!

Fikirtepe bölgesinde 2 etaptan meydana gelen İstanbul 216 projesini hayata geçiren Baysaş inşaat, projenin ilk etabında satış ve inşaat çalışmalarını sürdürürken, ikinci etap için de satışlara başladı.

İstanbul 216 fiyatları ne kadar?

İstanbul 216 projesinde 541 tane daire ve 12 tane işyeri bulunuyor. Projede banka kredisi ile ödeme yapmak mümkün. Peki İstanbul 216 fiyatları ne kadar?

İstanbul 216 iletişim!

Baysaş İnşaat tarafından kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilen İstanbul 216 Fikirtepe projesi, 541 adet daire ve 12 adet iş yerinden meydana geliyor. İstanbul 216 iletişim bilgileri şöyle...

Giresun'daki 216 konut Eylül ayında teslim edilecek!

AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın, 22 Ağustos 2020’de yaşanan meydana gelen sel felaketi sonrasında inşa edilen 216 konut ve 72 işyerinin, Eylül ayı içerisinde hak sahiplerine teslim edileceği açıklandı. 

Baysas inşaat İstanbul 216 Konutları'na yoğunlaştı!

Baysas inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Şemsettin Aydın, konut alıcılarının beklentilerini tam anlamıyla karşılamak ve onlara kusursuz hizmet sunmak amacıyla İstanbul 216 Konutları projesini tamamlayana kadar onun üzerinde yoğunlaşma kararı aldıklarını söyledi.

TOKİ’den Kayseri Bünyan’a 216 konut!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kayseri Bünyan’da inşa edilecek 216 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ Kayseri Bünyan 216 konut ihalesi bugün!

Kayseri İli Bünyan İlçesi Camikebir Mahallesi 216 Adet Konut, 1’er Adet Ticaret Merkezi ve Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 15:00'da gerçekleşecek.

İstanbul 216'da yılbaşı öncesi avantajlı fiyatlar!

Baysaş İnşaat tarafından Fikirtepe’de 2 etap halinde inşa edilen İstanbul 216 Konutları’nda yılbaşı öncesi avantajlı fiyatlarla konut sahibi olmak için son fırsatlar… Gün geçtikçe gelişen ve prim yapan projede konut fiyatlarının güncellenmesine sayılı günler kaldı…

TOKİ, Kayseri Bünyan 216 konut ihalesi 24 Kasım'da!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kayseri Bünyan İlçesi Camikebbir Mahallesi'nde hayata geçirilecek olan 216 konutun ihalesi 24 Kasım'da yapılacak.

Baysaş İnşaat İstanbul 216'da yüzde 15'e varan indirim!

Baysaş İnşaat'ın Fikirtepe'de hayata geçirdiği İstanbul 216 projesinde yılın son indirimi. 36 ay sıfır faizle ve peşin alımlarda yüzde 15'e varan indirimle konut satışı yapılan projede fiyatlar 395 bin TL'den başlıyor.

Baysaş İnşaat İstanbul 216 projesinin ikinci etabı başlıyor!

Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projeleri içerisinde hızla ilerleyenlerden birisi olan Baysaş İnşaat İstanbul 216 Projesinin ikinci etabı başlıyor.

Körfez ülkelerinin konut alımında tercih ettiği bölgeler!

Körfez ülkeleri, İstanbul’da konut alımında Avrupa Yakası'na öncelik veriyor. Yabancıların gayrimenkul tercihini Taksim’e olan mesafe belirliyor. Yatırımcılar, İstanbul’da markalı konutlara büyük ilgi gösteriyor.

İstanbul 216 projesinin yeni etap satışları Eylül'de!

İstanbul 216 projesiyle Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nden ruhsat alan ilk firma olan Baysaş İnşaat, 80 milyon dolara mal olacak ikinci etap projesi için yıkım çalışmalarını tamamlayarak, ruhsat sürecine girdi.

Emlak Konut GYO Ispartakule Evleri 1. Kısım altyapı ihalesi ne zaman?

Emlak Konut GYO, ''İstanbul Emlak Konut Ispartakule Evleri 1. Etap 1. Kısım Konut, Okul ile Adaiçi Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi" ihalesinin tarihini açıkladı.

Emlak Konut GYO Ispartakule Evleri altyapı ihalesi ne zaman?

Emlak Konut GYO, ''İstanbul Emlak Konut Ispartakule Evleri 1. Etap 2. Kısım Konut, Okul ile Adaiçi Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi" ihalesinin tarihini açıkladı.

Sultanbeyli'de konut fiyatları 245 bin TL'ye ulaştı!

İstanbul'da konut fiyatlarının en yüksek oranda arttığı ilçe Sultanbeyli oldu. Sultanbeylide, bu yıl konut fiyatları yüzde 250 artarak 245 bin TL'ye ulaştı.

İstanbul 216 konut fiyatları Haberi

İstanbul 216 konut fiyatları

İstanbul 216 projesiyle Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nden ruhsat alan ilk firma olan Baysaş İnşaat, İstanbul 216’nın 2’nci etabını da satışa çıkardı. İlk etabın yaklaşık yüzde 70’ini satan Baysaş İnşaat, 2’nci etap için yüzde 25 oranında ön talep topladı. 


Kentsel dönüşüm alanında İstanbul’un pilot bölgesi olan Fikirtepe’de 2 etap halinde yükselen İstanbul 216 projesinde inşaat ve satış çalışmaları devam ediyor. Baysaş İnşaat tarafından hayata geçirilen projenin 2’nci etabı metrekaresi 8 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıktı. 24, 24 ve 13 katlı 3 blokta toplam 579 konuttan meydana gelen 2’nci etap; 12 bin 123 metrekare arsa alanı üzerinde 90 bin metrekare inşaat alanına sahip bulunuyor. 80 milyon dolar yatırım değerine sahip olan 2’nci etap da ilk etap gibi Mimar Deniz Çağlar...