09 / 05 / 2024

İstanbul 216 satışa çıktı mı

İstanbul 216 satışa çıktı mı

Kentsel dönüşüm çerçevesinde uzun bir zamandır yasal prosedürlerin devam ettiği İstanbul 216 projesinde satış süreci başladı. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden ruhsat alan ilk firma olan Baysaş İnşaat, İstanbul 216 projesini görücüye çıkardı.

Pasifik GYO imzalı "Next Level İstanbul" projesi satışa çıkıyor!

Pasifik GYO'nun "Next Level İstanbul" projesi satışa çıkıyor. Pasifik GYO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, "Dünyada mimarinin son trendlerinde bulunan, fakat İstanbul’da olmayan unsurları, İstanbul’un güzelliğine yakışır biçimde projemize dahil ediyoruz" şeklinde konuştu.

İstanbul Havalimanı satılıyor mu? İstanbul Havalimanı satışa mı çıkıyor? İşte detaylar!

İstanbul Havalimanı satılıyor mu? İstanbul Havalimanı satışa mı çıkıyor? soruları yanıtlarını arıyor. İşte detaylar!

TOKi'den flaş açıklama! İstanbul projeleri satışa çıktı! Hemen teslim fırsatını kaçırmayın!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul projelerini satışa çıkardı. İşte detaylar...

TOKİ Van Erciş'te 216 iş yerini ve 41 ofisi satışa çıkardı!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Van Erciş Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yer alan 216 adet iş yeri ve 41 adet ofisi Emlak Yönetim tarafından açık artırma ile satışa çıkardı. 

2016 Aralık'ta satışa çıkacak konut projeleri!

Yılın son ayında Ankara, İzmir ve İstanbul'da satışa çıkacak konut projelerini derledik. İşte bu ay satışa sunulacak projeler...

İstanbul 216 satılık daire!

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy Fikirtepe'de hayata geçirilen İstanbul 216 projesi 2 etaptan oluşuyor. İşte, İstanbul 216 satılık daire seçenekleri...

İstanbul 216’nın 2. etabı satışa çıkıyor!

Fikirtepe’de yükselen kentsel dönüşüm projesi İstanbul 216’nın 2’nci etabı satışa çıkıyor. Baysaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Şemsettin Aydın’ın ev sahipliğinde düzenlenecek basın toplantısı 29 Nisan 2016 Cuma günü düzenlenecek.

Resim İstanbul Nefes, ‘Nefes Kesen Kampanyası’ ile satışa çıktı!

Ortadoğu Grup tarafından Sancaktepe’de 81.433 m2 arazi üzerinde inşa edilen ve 28 blokta 1.394 daireden oluşan Resim İstanbul Projesi’nin Aydos Ormanı’na en yakın, en özel ve son etabı olan Resim İstanbul Nefes satışa çıktı.

2015 Aralık'ta satışa çıkacak konut projeleri!

1 Kasım 2015 Erken Genel Seçimleri sonrasında canlanan inşaat sektörü, yıl bitmeden yeni projelerini satışa sunmaya hazırlanıyor. İşte İstanbul'da satışa çıkacak olan 2015'in son projeleri...

Code İstanbul Bahçelievler satışa çıkıyor!

Gayrimenkul sektöründeki yenilikçi projelerini gerçekleştirmeye devam eden Yazıcıoğlu İnşaat, şimdi de Bahçelievler ve İstanbul'a damgasını vuracak yeni projesi Code İstanbul'u satışa çıkarıyor..

Gül Proje Viraİstanbul'u satışa çıkardı!

Gül Proje, Beylikdüzü'ndeki 630 milyonluk yatırımı Viraİstanbul'u satışa çıkardı. Projede fiyatlar 220 bin liradan başlıyor

İstanbul 216 Fikirtepe'nin ikinci etabı satışa çıktı!

Fikirtepe bölgesinde 2 etaptan meydana gelen İstanbul 216 projesini hayata geçiren Baysaş İnşaat, projenin ilk etabında satış ve inşaat çalışmalarını sürdürürken, ikinci etap için de büyükşehir belediyesinden avan ruhsatı alarak satışlara başladı.

2003 yılında Sinpaş İstanbul Palace satışa sunulmuş!

2003 yılında Çekmeköy'de inşa edilecek Sinpaş İstanbul Palace satışa sunulmuş. Sitedeki konutlar 31 milyar 400 milyon lira peşinat, 3 milyar 634 milyon lira aylık taksitlerle satılıyormuş.

İstanbul 216 satışa çıktı mı Haberi

İstanbul 216 satışa çıktı mı


Kentsel dönüşüm çerçevesinde uzun bir zamandır yasal prosedürlerin devam ettiği İstanbul 216 projesinde satış süreci başladı. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden ruhsat alan ilk firma olan Baysaş İnşaat, İstanbul 216 projesini görücüye çıkardı. 

'Kadıköy'ün Balkonu' sloganıyla yola çıkılan projede, temmuz ayından bu yana yüzde 20 oranında ön talep toplandı. 47 bin metrekare satılabilir alan; 42 bin metrekare ortak-sosyal alan ve 4 bin 500 metrekare yeşil alana sahip olan İstanbul 216 da 541 adet konut bulunuyor. Zemin artı 24 katlı 3 bloktan oluşan projede, alanları 50 ila 72 metrekare arasında değişen 8 çeşit 1+1; alanları 90 ila 111 metrekare arasında değişen 13 çeşit 2+1; alanları 160 metrekare olan tek tip 3+11er yer alıyor. 

Projenin yaklaşık 30 ay sonra teslim edilmesi hedefleniyor. Projenin...