29 / 04 / 2024

İstanbul 216 yeni etabı

İstanbul 216 yeni etabı

İstanbul 216 projesiyle Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nden ruhsat alan ilk firma olan Baysaş İnşaat, 80 milyon dolara mal olacak ikinci etap projesi için yıkım çalışmalarını tamamlayarak, ruhsat sürecine girdi.

TOKİ'den 4 ile 1.216 yeni konut geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 4 ilde 1.216 yeni konut inşa edecek. Merakla beklenen projelerin ihalesi 29 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Afyon 2023 projeleri yarın ihaleye çıkıyor! Tek bir ilçeye tam 216 yeni konut geliyor!

TOKİ Afyon 2023 projeleri yarın ihaleye çıkıyor... Tek bir ilçeye tam 216 yeni konut geliyor... İşte TOKİ Afyon 2023 projesi detayları...

İstanbul 216 ikinci etabın ruhsatını aldı!

Fikirtepe bölgesinde 2 etaptan meydana gelen İstanbul 216 projesini hayata geçiren Baysaş İnşaat, projenin ilk etabında satış ve inşaat çalışmalarını sürdürürken, ikinci etap için de büyükşehir belediyesinden avan ruhsatı alarak satışlara başladı.

İstanbul 216 ikinci etabın ruhsatını aldı, satış başladı!

Fikirtepe bölgesinde 2 etaptan meydana gelen İstanbul 216 projesini hayata geçiren Baysaş İnşaat, ikinci etap için de İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden avan ruhsatı alarak satışlara başladı.

İstanbul'a 31 yeni AVM mi yapılacak?

İstanbul'da yeni AVM'lerin açılmasını yeni rant projeleri olarak açıklayan TESK Genel Başkanı Palandöken, AVM'lerle ilgili uyarılarda bulundu.

İstanbul 216 projesinin 2. etabında satışlar başladı!

Baysaş İnşaat'ın Fikirtepe'de hayata geçirdiği İstanbul 216 projesinin 2. etabı için büyükşehir belediyesinden avan ruhsatı alınarak, satışlara başlandı.

İstanbul 216’nın 2. Etap ruhsatı alındı!

Fikirtepe’de İstanbul 216 projesiyle Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nden ruhsat alan ilk firma olan Baysaş İnşaat, İstanbul 216’nın 2’nci etabıyla ilgili de büyükşehir belediyesinden avan ruhsatını aldı

Yenikapı yeni liman olacak!

Turizmciler, İstanbul'un yeni limanı olarak Yenikapı'ya göz dikti. Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Başkanı Ulusoy, İstanbul'un yükselen kruvaziyer turizmi için Cumhurbaşkanı ve Başbakan'dan Yenikapı'yı istediklerini söyledi.

Baysaş İnşaat İstanbul 216 projesinin ikinci etabı başlıyor!

Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projeleri içerisinde hızla ilerleyenlerden birisi olan Baysaş İnşaat İstanbul 216 Projesinin ikinci etabı başlıyor.

Haliç, İstanbul'un yeni otel üssü oluyor!

Kongre, kültür ve eğlence merkezlerinin getirdiği hareketlilik turizm yatırımlarını da etkiledi. İstanbul'un yeni otel üssü olma yolunda ilerleyen Haliç'te otel yatırım tutarının yaklaşık 500 milyon TL'yi bulduğu tahmin ediliyor.

İstanbul'un yeni turizm merkezine start verildi!

Ataköy'de 500 bin metrekarelik alanda yapılan İstanbul'un yeni turizm merkezi 1.5 milyar dolarlık yatırımla kurulacak. DATİ Yatırım Holding Yürütme Kurulu Başkanı Kıran, "En az 6 bin kişiye iş sağlayacağız" dedi.

İstanbul 216 projesinin yeni etap satışları Eylül'de!

İstanbul 216 projesiyle Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nden ruhsat alan ilk firma olan Baysaş İnşaat, 80 milyon dolara mal olacak ikinci etap projesi için yıkım çalışmalarını tamamlayarak, ruhsat sürecine girdi.

Kartal Anadolu Yakası'nın yeni merkezi olacak!

2006 yılında Kartal, Anadolu Yakası'nda İstanbul'un yeni merkezi olabilmek amacıyla, büyük ölçekli bir yatırıma hazırlanıyormuş. İşte, Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın hazırladığı özel haber...

İstanbul 216 yeni etabı Haberi

İstanbul 216 yeni etabı

Anadolu yakasında iddialı yatırımların adresi Fikirtepe’de konutların metrekare fiyatı 2 yılda ikiye katlandı. Fikirtepe’nin ilk ruhsat alarak dönüşümünü başlatan firması Baysaş İnşaat, halen 8 bin TL seviyesinde olan metrekare fiyatının 2 yıl içinde iki haneli rakamlara çıkacağını ve bölgenin Primtepe sıfatını pekiştireceğini söyledi.  Baysaş İnşaat YK Başkanı Şemsettin Aydın, geleceğine inandıkları bölgede yeni yatırımlarına başladıklarını açıkladı…


Konutta durgunluğa neden olan seçimler, Ramazan ayı ve yaz mevsiminin geride kalmasıyla birlikte inşaat firmaları açılacak yeni sezon için şimdiden kolları sıvadılar.  İmar sorunlarının çözüldüğü ve milyarlarca liralık birçok gayrimenkul projesinin yükseldiği Fikirtepe, inşaat sektöründe yeni sezonun gözdesi olmaya aday. Anadolu yakasındaki iddialı yatırımların adresi Fikirtepe gayrimenkulde kısa sürede elde ettiği getiri ile Primtepe sıfatını kazanarak sektörü yatırıma motive etti. Bölgede konutların metrekare fiyatı...