02 / 05 / 2024

İstanbul 4.0 projesi

İstanbul 4.0 projesi

TÜSİAD üyeleriyle bir araya gelen Yıldırım, “İstanbul’a 4.0 projesiyle geliyoruz. Vatandaşlarımıza akan bir trafik vaat ediyorum” ifadelerini kullandı...

SON DAKİKA DEPREM: Hatay’da 4,0 büyüklüğünde deprem oldu!

AFAD'dan son dakika deprem açıklaması geldi. AFAD,  Hatay’da 4,0 büyüklüğünde deprem olduğunu duyurdu. İşte detaylar...

Banu Evleri Ispartakule 4. Etap projesi satışta! Yeni proje!

Hasanoğlu Grup imzaıyla hayata geçen Banu Evleri Ispartakule 4. Etap projesi satışa çıkarıldı. Peki, 2+1 ve 3+1 konut tiplerinin olduğu preojede ev fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

İzmir Uzundere 4. Etap için düğmeye basıldı! Dev dönüşüm projesi proje ihaleye çıkıyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İzmir Uzundere 4. Etap projesi için düğmeye bastı. Söz konusu ihale 30 Haziran 2022 tarihinde saat 12:00'de gerçekleştirilecek.

Hüseyin Oflaz: Gayrimenkul 4.0’ın ayak sesleri duyuluyor!

Şehir Plancısı Hüseyin Oflaz yaptığı açıklamada gayrimenkul 4.0 ile beraber son zamanlarda sık sık gündeme gelen sektöre nesnelerin interneti, yapay zeka gibi bileşenlerin daha da hakim olacağını söyledi.

AFAD açıkladı: İzmir'de 4,0 üzerinde 46 artçı deprem oldu!

İzmir'de 30 Ekim tarihinde meydana gelen 6,6 şiddetindeki deprem sonrasında yaşanan artçı deprem sayısını AFAD açıkladı. Verilere göre, İzmir'de 4,0 üzerinde 46 artçı deprem meydana geldi.

Beylikdüzü'ne metro projesi yola çıktı!

İBB tarafından Beylikdüzü'nde metrobüs hattı altına yapılması planlanan yeni metro projesi, İstanbul 4 Numaralı Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu'na sunuldu. Metrobüs hattının altına yapılacak olan Tüyap-Yenikapı Metro Hattı'nın detayları belli oldu.

Binali Yıldırım: İstanbul’a 4.0 projesiyle geliyoruz!

TÜSİAD üyeleriyle bir araya gelen Yıldırım, “İstanbul’a 4.0 projesiyle geliyoruz. Vatandaşlarımıza akan bir trafik vaat ediyorum” ifadelerini kullandı...

Feyzullah Yetgin: Gayrimenkul 4.0 versiyonunu dünya ile paylaşacağız!

GYODER’in 18. Genel Kurulu’nda Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilen Dr. Feyzullah Yetgin, düzenlenen ilk basın toplantısında derneğin yeni dönem stratejisini anlattı. Yetgin: “Gayrimenkul 4.0 versiyonunu dünya ile paylaşıp bu söylemde öncü olacağız” dedi.

Emlak sektörünün Endüstri 4.0 ile karşılaşması!

Omurga Portföy Yatırım Direktörü İlhamı Akkum Emlak sektörünün Endüstri 4.0 ile karşılaşmasını değerlendirdi. İşte o değerlenme ve sonucu...

4 Levent Wen Rezidans fiyatları!

Wen Rezidans projesi İstanbul 4. Levent'te Genyap İnşaat imzasıyla yükseliyor. 14 katlı tek blok olarak planlanan Wen Residence projesinde lansman öncesi fırsatlar sizleri bekliyor...

​Piyalepaşa İstanbul 4. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’nde!

Özel sektördeki en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul, 4. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’nde yer aldı.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli ihalesine 4 firmadan teklif!

İstanbul Boğaz’ını üçüncü kez birleştirecek olan 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projesi'nin ihalesinde, 4 firma teknik ve mali teklif sundu.

Akıllı Binalar & Endüstri 4.0 Kongre ve Fuarı 12 -13 Nisan'da!

Smart Future Expo - Geleceğin Şehirleri, Akıllı Binalar & Endüstri 4.0 Kongre VE Fuarı- İstanbul Kongre Merkezi / ICC 12 - 13 Nisan 2017 tarihlerinde gerçekleşecek.

İstanbul 4.0 projesi Haberi

İstanbul 4.0 projesi

TBMM Başkanı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Türk Sanayicileri ve İşinsanları Derneği (TÜSİAD) heyeti ile istişare toplantısına katıldı. Yıldırım toplantıda konuşma yaptı. Konuşmada İstanbul'un önemli bir şehir olduğunu belirten Yıldırım, "İstanbul'un gelecek 5 yıl için yerel yöneticilerini seçeceğiz. Ama ne yazık ki, son birkaç dönemde olduğu gibi, seçim İstanbul'un seçimi olmanın ötesinde, bir genel seçim, bir referandum, bir hesaplaşma tarzına doğru gidiyor. Bu çok arzu etmediğim bir şey" dedi.

Sabah'ta yer alan habere göre; İstanbul'un geleceğinin ve projelerinin konuşulmasını istediğini ifade eden Yıldırım, "İstanbul'a 4.0 projesiyle geliyoruz" diye konuştu. Yıldırım, şöyle devam etti: "Genel siyasete İstanbul kurban edilmesin, arada kaynamasın istiyorum. Çünkü İstanbul, Türkiye için vazgeçilmez ve ülkeyi taşıyan bir şehir. Eğer İstanbullular, beni seçerse...