04 / 05 / 2024

İstanbul adalet sarayları

İstanbul adalet sarayları

1940 yılında Sultanahmet'te eski Sultanahmet Hapishanesi'nin bulunduğu arsa üzerinde inşa edilecek İstanbul Adliye Sarayı'nın inşasına başlanacakmış. Aynı sene adliye binasının hapishane arsası üzerinde inşası da kesinleşmiş.

Moment İstanbul Evleri iletişim!

Moment İstanbul Evleri iletişim bilgileri kapsamında satış ofisi telefon numarası 0216 377 82 82 olarak belirlendi. 2017 yılı Mart ayında teslim edilecek proje İstanbul Adalet Sarayı’na 2 dakika yakınlıkta bulunuyor.

İstanbul Adalet Sarayı'nın rüzgar türbini Avrupa'ya örnek olacak!

İstanbul Adalet Sarayı'nın çatısına elektrik üretimi yapabilmesi için kurulan rüzgâr türbini, sadece 28 projenin katılacağı Paris'teki Avrupa Altair Teknoloji Konferansı'na davet edildi.

Adalet Sarayı'na yapılacak rüzgar tribünü projesi ilgi odağı oldu!

İstanbul Adalet Sarayı'nın çatısına elektrik üretimi yapabilmesi için kurulan rüzgâr türbini, sadece 28 projenin katılacağı Paris'teki Avrupa Altair Teknoloji Konferansı'na davet edildi

Çağlayan Adliyesi'nde elektrik tüketimi azaltılıyor!

Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’nın çatısına elektrik tüketimini azaltmak için rüzgar türbini kuruldu. Fehmi Tosun "Asıl amacımız ülkemizdeki tüm çatılarda verimli bir şekilde kullanılabilir bir hale getirmektir" dedi.

Çağlayan Adliye Sarayı'nın çatısına rüzgar türbini kuruldu!

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nın çatısına elektrik tüketimini azaltmak için rüzgar türbini kuruldu. Fehmi Tosun: "Asıl amacımız, böyle bir türbinin üretilebileceğini ve ülkemizde kullanılabileceğini göstermek" dedi.

Torun Center asansör kazası davası bilirkişi raporu!

İstanbul Adalet Sarayı'ndaki 19. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya, "Taksirle ölüme neden olmak" suçundan 3'er yıldan 6'şar yıla kadar hapsi istenen tutuksuz sanıklar Faik Çağrı Hatipoğlu, Murat Şahin, Burak Yüksel ve Fuat Tuzcuoğlu katıldı.

Ariston Premix Brülörlü yoğuşmalı kazanlarını tanıttı!

Ariston Thermo Group, Türkiye ürün gamına yüksek kapasiteli yer tipi Premix Brülörlü yoğuşmalı kazanları ekledi. Bu ürün gamı özellikle resmi kurumlarda, cezaevi, adalet sarayları, üniversiteler ve okullarda kullanılmaya başlandı.

Çağlayan Adliyesi'nde elektrik kesintisi meydana geldi!

Çağlayan Adliyesi'nde elektrik kesintisi meydana geldi. Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı, semtin bazı yerlerinde meydana gelen elektrik arızası sonrası, jeneratörlerin bağlı olduğu ayrıştırıcının çalışmaması nedeni ile yaklaşık 2 saat karanlıkta kaldı

Ariston’dan kapasite sınırlarını zorlayan hareket!

Bu ürün gamı özellikle resmi kurumlarda, cezaevi, adalet sarayları, üniversiteler ve okullar gibi pek çok yüksek kapasite ihtiyacı gerektiren tesiste kullanılmaya başlandı. Ariston’dan kapasite sınırlarını zorlayan hareket.

İstanbul Sarayları'nda son 40 eve özel yüzde 10 indirim!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projesi olarak hayata geçirilen Sinpaş İstanbul Sarayları projesinde yer alan kampanyaya göre son 40 eve özel yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor. Projede satışlar devam ediyor...

Ercan Kılavuz: Asansörü kullanmak için hiçbir eğitim almadım!

Torun Center’da yaşanan asansör kazasında hayatını kaybeden 10 kişinin mesai arkadaşı olan yaklaşık 20 işçi tanık olarak ifade vermek istediklerini belirterek soruşturmanın yürütüldüğü Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na geldi.

Adalet Dekorasyon İnşaat Araç Kiralama İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adalet Dekorasyon İnşaat Araç Kiralama İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hussein Mahmoodabbas tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 4 Eylül'de Mall Of İstanbul'da kuruldu.

Venedik Sarayları Gaziosmanpaşa teslim tarihi!

İstanbul Avrupa yakası Gaziosmanpaşa bölgesinde inşa edilen toplam 900 konuttan oluşan Venedik Sarayları Gaziosmanpaşa teslim tarihi bilgisine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor...

İstanbul adalet sarayları Haberi

İstanbul adalet sarayları



Adliye Sarayı'nın inşasına başlanıyor


Binanın eski hapishane yerinde yapılması kati surette kararlaştı


    Belediye, Sultanahmet'te eski hapishane arsasında inşa edilecek adliye binasının biraz daha geriye alınmasını ve bu münasebetle Binbirdirek'teki bazı binaların istimlakını istemişti, ona göre plan hazırlanmıştı.

    Nafia Vekaleti, Belediye'ye bir tahrirat göndererek bu planların iadesini istemiştir. Tahriratın hulasası şudur: 

    ''Karşılığı kanunla tespit edilen Adliye Sarayı behemehal inşa edilecektir. Bu itibarla İstanbul Belediyesi'ndeki fenni evrakın iadesi lazımdır. Saray inşa edilirken Vekalet'in en çok nazır itibara aldığı esas istimlake mecbur kalmamaktır. Yeni Adliye Sarayı'nın Vilayet binası karşısında inşası da istimlak bakımından çok pahalıya mal olacaktır. Bu itibarla...