13 / 05 / 2024

istanbul afet laboratuvarı

istanbul afet laboratuvarı

İBB ile iş birliği protokolü imzalayan Boğaziçi Üniversitesi, Kandilli Rasathanesi Kampüsü'ne yapı laboratuvarı inşa edecek. Yapılacak laboratuvarda, kentleşme senaryoları göz önünde tutularak İstanbul’da gelecekte meydana çıkacak kentsel riskler değerlendirilecek.

İstanbul afet dirençli bir şehir yapılabilir mi? Nasuh Mahruki 8 maddede sıraladı!

AKUT eski Yönetim Kurulu Başkanı, Nasuh Mahruki, X sosyal medya hesabından, İstanbul'un afet dirençli bir şehir haline getirmek için yapılması gerekenleri 8 maddede açıkladı. İşte ayrıntılar...

Demka İstanbul Yapı Ve Zemin Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Demka İstanbul Yapı Ve Zemin Laboratuvarı Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Demir tarafından kuruldu.

İstanbul'un Deprem Afet Konteynerleri hazır! Deprem Afet Konteynerı nasıl kullanılır, anahtarı nerede?

İstanbul'un Deprem Afet Konteynerleri hazır... Peki Deprem Afet Konteynerı nasıl kullanılır, Deprem Afet Konteynerı'nın anahtarı nerede? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Quantum İstanbul Yapı Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Quantum İstanbul Yapı Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Şeyhmus Cantürk tarafından kuruldu.

Aks İstanbul Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Aks İstanbul Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi Pendik'te Yücel Bulut tarafından kuruldu.

İstanbul Etik Yapı Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Etik Yapı Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Deniz Çınar tarafından kuruldu.

Kent İstanbul Yapı Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Kent İstanbul Yapı Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Deniz tarafından kuruldu.

Asya Asbest Danışmanlık Ve Laboratuvar Hizmetleri İnşaat Ticaret Ltd.Şti. İstanbul Şubesi açıldı!

Asya Asbest Danışmanlık Ve Laboratuvar Hizmetleri İnşaat Ticaret Ltd.Şti .İstanbul   Şubesi Tuzla’da 10 bin TL sermaye bedeli ile  Ali Kemal   Değirmenci tarafından açıldı.

İstanbul'da kentsel riskler için Yapı Laboratuvar Binası kuruluyor!

İBB ile iş birliği protokolü imzalayan Boğaziçi Üniversitesi, Kandilli Rasathanesi Kampüsü'ne yapı laboratuvarı inşa edecek. Yapılacak laboratuvarda, kentleşme senaryoları göz önünde tutularak İstanbul’da gelecekte meydana çıkacak kentsel riskler değerlendirilecek.

Bastak Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi İstanbul 1 Şubesi açıldı!

Bastak Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi İstanbul 1 Şubesi bugün Silivri'de 20 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Kd İstanbul Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Kd İstanbul Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Mücahit Yılmaz tarafından kuruldu. 

İstanbul Teknik Laboratuvar Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Teknik Laboratuvar Hizmetleri Anonim Şirketi   50 bin TL sermaye ile bugün Kıvanç Işık ve Ali Bayraktar ortaklığında kuruldu. 

Synlab İstanbul'da laboratuvar kompleksi kuruyor!

138 ülkede faaliyet gösteren Alman sağlık devi Synlab, İstanbul'da ileri teknoloji laboratuvar kompleksi kurarakTürkiye'yi üs yapacak..

istanbul afet laboratuvarı Haberi

istanbul afet laboratuvarı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ile Boğaziçi Üniversitesi arasında yapı laboratuvarı kurulması için protokol imzalandı. 30 Eylül 2020 tarihinde düzenlenen ihalenin sonucu, 9 Kasım 2020 tarihinde açıklandı.

Sözcü'de yer alan habere göre; sonuca göre laboratuvarın ihalesini, 13 milyon 173 bin TL'ye Ufuk Proje Mühendislik Mimarlık İnşaat Şirketi kazandı. Boğaziçi Üniversitesi'nin firma ile imzaladığı sözleşmeye göre, ihale kapsamındaki işler, 29 Aralık 2021 tarihine kadar bitirilecek. Yaklaşık 3 bin metrekarelik arazi üzerinde yapılacak olan laboratuvar 2 bloktan oluşacak; bir bodrum olmak üzere 5 katlı inşa edilecek. Kurulacak laboratuvara, “Yapı Laboratuvar Binası” ismi verildi. 

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat, İBB ve Boğaziçi Üniversitesi'nin imza atarak çalışmaya başladığı protokolle, İstanbul'un çoklu tehlikelere dayanıklı bir kent olmasının planlandığını belirtti. İstanbul'da yaşayan her bireyin olası afetlerden korunabilmesinde...