06 / 05 / 2024

İstanbul Akvaryum Floryaya nasıl gidilir

İstanbul Akvaryum Floryaya nasıl gidilir

İstanbul Akvaryum 100 dönüm alan üzerinde Belediye tarafından projelendirilip hayata geçirildi. Florya'da yer alan İstanbul Akvaryum; 2 kattan oluşan 22 bin metrekarelik alana sahip.

İstanbul Akvaryum giriş ücretleri ne kadar? İşte Florya Akvaryum 17 Haziran 2022 fiyat listesi...

Florya'da konumlanan ve 1.500 çeşit, toplam 15 bin adet kara ve deniz canlısını içinde barındıran Florya Akvaryum'un giriş ücretleri merak konusu oldu! Peki, Florya Akvaryumu giriş ücreti ne kadar? İşte Florya Akvaryum Şenlikköy 17 Haziran 2022 fiyat listesi...

Akvaryum Koyu'nun imara açılmak istenmesi tartışmalara neden oldu!

Akvaryum Koyu ile Çanak Limanı arasında yer alan 99 dönümlük bakir arazinin 7 dönümlük bölümünün imara açılmak istenmesi tartışmalara neden oldu...

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

İstanbul’un hızlı değerlenen semtleri hangileri?

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, geçen sene İstanbul'da en çok konut satışı yapılan ilçeler ve pandemi sonrası hızlı değerlenen bölgeleri değerlendirdi...

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın sinyalizasyonunu ASELSAN geliştirecek!

İstanbul metrosunda ASELSAN tarafından geliştirilen sinyalizasyon sistemi kullanılacak. Sistem Kalyon-Kolin-Cengiz Marmaray iş ortaklığı ve ASELSAN işbirliğinde yapılacak...

İBB, Florya Akvaryum’u icraya verdi!

İBB mülkiyetindeki arazide bulunan ve yıllardır kira sorunu yaşanan Florya Akvaryum'u icralık oldu. İBB, icra yoluyla kirasını tahsil edecek...

Tünel Akvaryum'un yüzde 25'i tamamlandı!

Trabzon Ortahisar Belediyesi tarafından Zağnos Vadisi ile Tabakhane Vadisi arasında inşa edilen Tünel Akvaryum projesinin yüzde 25'lik bölümü bitti. Proje kapsamında 50 metre kazı tamamlandı.

Trabzon Akvaryum Projesi'ne TOKİ desteği!

Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Zağnos ve Tabakhane vadileri arasında yapılan Tünel Akvaryum Projesi’nde incelemelerde bulundu. Genç, inşaat çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Trabzon Tünel Akvaryum projesinin ihalesi yapıldı!

Ortahisar Belediyesinin su altındaki canlıların tanıtılması ve bölge turizminde alternatif oluşturulması için hayata geçirilecek olan Tünel Akvaryum projesinin ihalesi yapıldı.

Trabzon Tünel Akvaryum'un ihalesi yapıldı!

Ortahisar Belediyesi tarafından hayata geçirilmesi planlanan Tünel Akvaryum projesinin ihalesi yapıldı. İhaleye 9 firmadan teklif geldi...

Tünel Akvaryum ihale süreci Aralık ayında başlayacak!

Trabzon'da su altı canlılarının tanıtılması ve alternatif turizme katkı sağlaması amacıyla hayata geçirilecek olan  "tünel akvaryum" için ihale süreci yakında başlayacak. 

Ortahisar Tünel Akvaryum Projesi'nin ihalesi yakında!

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, katıldığı Muhtarlar Toplantısı'nda Tünel Akvaryum Projesi'nin 15 gün içinde ihaleye çıkacağını söyledi. 

Florya Akvaryum Kompleksi için kaçak iddiası!

Florya sahilinde 273 bin metrekarelik arazide inşa edilen Florya Akvaryum kompleksi için imar planı değişti. Florya Akvaryum Kompleksi'nde bulunan yapıların kaçak olduğu iddia edildi.

İstanbul Akvaryum Floryaya nasıl gidilir Haberi

İstanbul Akvaryum Floryaya nasıl gidilir

6 bin 800 metreküp su hacmine sahip 64 tanktan oluşan İstanbul Akvaryum Florya projesinde interaktif oyunlar, filmlerle alan hakkında detaylı bilgi sağlayan grafiklerin yanı sıra 1.500 çeşit toplam 15 bin deniz ve kara canlısı yer alıyor.


İstanbul Akvaryum Florya'da Panama Kanalı manzaralı ve deniz manzaralı restoranın yanı sıra Karadeniz'den Pasifik'e kazar uzanan 1.2 kilometre uzunluğunda özel temalı gezi güzergahı bulunuyor. 


470 metrekarelik hediyelik eşya birimi olan İstanbul Akvaryum Florya'da 1.200 araçlık 32 bin metrekarelik otopark alanı bulunuyor.

  

İstanbul Akvaryum Florya'da neler var?

- 6.800 metreküp su hacmine sahip, toplam 64 adet tank,

- 100 dönüm arazi içerisinde, toplam 22 bin metrekarelik 2 katlı dev proje,

- İstanbul Akvaryum’a ait 1.200 araçlık 32 bin metrekarelik otopark alanı,

- 6.000 metrekarelik ziyaretçi alanı,

- Karadeniz’den başlayıp Pasifik’e kadar uzanan...