18 / 05 / 2024

İstanbul Alman Başkonsolosluğu nerede

İstanbul Alman Başkonsolosluğu nerede

1944 yılında İstanbul Alman Başkonsolosluğu'nun arkasında bulunan Boğaz manzaralı bir köşk ve arazisi satılacakmış. Yıllık bin 800 lira kira getiren beş dükkan ve dört daire 22 bin liraya satılacakmış.

Yurt dışında çalışmak isteyenlere müjde! ABD’de çalışacak sözleşmeli personel alınacak!

Dışişleri Bakanlığı, Los Angeles Başkonsolosluğu’nda istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını açıkladı. Cumhurbaşkanlığı İşe Alım Kariyer Kapısı üzerinden yayımlanan ilan kapsamında başvuru şartları ve başvuru tarihleri kesinleşti.

Servetlerini duyanın aklı başından uçtu! Bu kadar paranın çeyreğini bile bir arada görmedik!

Servetlerini duyanın aklı başından uçtu! Bu paranın çeyreğini bir arada görmedik bile! New Jersey merkezli Forbes dergisi, her sene dünyanın en varlıklı insanlarının listesini resmen paylaştı. İşte, 2023'te ismini listeye yazdıran dünyanın en varlıklı 10 insanı...

Altını olanların aklı başından uçacak! Bunu duyan kalpten gidebilir! 

En önemli yatırım araçlarından biri olan altına talep artıyor. İddialar, dünya çapında birçok ülkenin altın toplamaya başlamasıyla gündeme geldi. Rusya ve Çin'in piyasadan gizlice altın toplayarak dengesiz fiyat hareketlerine neden olduğu bildiriliyor.

Fiyatını görenin aklı başından uçuyor! Tam 50 bin TL! İşte Huawei Mate Xs 2 2 Ekim 2022 fiyat listesi...

Özellikleri ile iddiasını koyan Huawei Mate Xs 2 tam 50 bin TL! Fiyatını görenin aklı başından uçuyor! Peki, Huawei Mate Xs 2 fiyatları ne kadar? İşte Huawei Mate Xs 2 2 Ekim 2022 fiyat listesi...

Almanya Başkonsolosluğu’ndan Türklere müjde! Dışişleri Bakanlığı Almanya’ya personel alacak! Elinizi çabuk tutun

Almanya Başkonsolosluğu’ndan Avrupa’da çalışmak isteyen vatandaşlara güzel haber geldi. Türkiye Dışişleri Bakanlığı Almanya’ya personel yolluyor

Başakşehir Altınşehir ve Güvercintepe mahalleleri imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Altınşehir ve Güvercintepe Mahallelerinde Muhtelif Parseller Arasında Kalan Kadastral Yolların Açılması ve Yol İstikametinin Düzenlenmesine ilişkin 1/5000 ölçekli NİP Değişikliği ve 1/1000 ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

ABD'de Türkevi Binası açıldı!

New York’ta Türkiye’nin Birleşmiş Milletler Daimi Temsilciliği ile New York Başkonsolosluğu’nun bulunduğu Türkevi Binası'nın açılışı gerçekleşti.

Taksim Fransız Başkonsolosluğu ve Kültür Merkezi'nde kira krizi!

İstiklal Caddesi’nde bulunan Fransız Başkonsolosluğu ve Kültür Merkezi'nde binasındaki kafenin işletmecileri, başkonsolosluğun tahliye kararı için yargıya gitti. İşletmenin avukatı, tahliyenin Fransız demokrasisiyle uyuşmadığını dile getirdi. 

Başakşehir'de 10.5 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Küçükçekmece 3. Satış Memurluğu, İstanbul ili, Başşakşehir ilçesi, İkitelli-2 Mahallesi, 1338 ada 12 parselde yer alan arsayı 10 milyon 487 bin 225 TL'ye satıyor.

Başakşehir'de 9.7 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Küçükçekmece 3. Satış Memurluğu, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi İkitelli -2 Mahallesi, 811 ada 2 parselde yer alan arsayı 9 milyon 720 bin TL'ye satıyor...

Pakistan'da Türkiye Karaçi Başkonsolosluğu binası açıldı!

Türkiye'nin Pakistan'daki Karaçi Başkonsolosluğu'nun yeni binasının açılış töreni bugün gerçekleşti. 

Kayseri Uğurevler'de kentsel dönüşüm başladı!

Kayseri'nin Kocasinan ilçesine bağlı, Uğurevler Mahallesi'nde kentsel dönüşüm kapsamında okul inşa ediliyor.

Selanik Başkonsolosluğu'ndan Atatürk evi açıklaması!

Selanik Başkonsolosluğu yaptığı açıklamada Atatürk Evi'nin yapılacak bakım nedeniyle 24-27 Temmuz 2020 tarihleri arasında ziyarete kapalı olacağını duyurdu.

İstanbul Alman Başkonsolosluğu nerede Haberi

İstanbul Alman Başkonsolosluğu nerede

Acele satılık kelepir irad


Senevi 1800 lira getiren beş dükkan ve üçer odalı dört daireyi ihtiva eden Marsilya tuğlasından inşa edilmiş dükkanların kepenkleri müceddeddir, caddesi yirmi metre ve yeni asfalt yapılmaktadır. Fiyatı maktuan 22.000 liradır.

Müracaat: Taksim Cumhuriyet Meydanı Kristal Han No. 1 H. Papazyan


İstanbul'un en güzel arsası satılıyor

Ayaspaşa'da Alman Sefarethanesi arkasında Boğaz ve Marmara'ya nezareti fevkalade olan çok kıymetli büyük arsa ve köşk satılıktır. Satış 9.11.944 Perşembe günü Beyoğlu Sulh Mahkemesi Başkatipliği'nde saat 16'dadır.


(1944 yılında Reşat Altın 38 liraymış.)


Akşam Gazetesi 8 Teşrinisani (Kasım) 1944 


Abdullah Kutalmış MIZRAK/Emlakkulisi.com