21 / 05 / 2024

istanbul alman lisesi haciz

istanbul alman lisesi haciz

Vize alamadığı için 3.3 milyon Euro'luk anlaşması feshedilen Türk şirketi Almanya'yı tazminat ödemeye mahkum ettirdi, Almanya tazminat ödemeyince Alman Lisesi ve 170 dönümlük Alman korusu için haciz kararı çıktı

İstanbul Atatürk Fen Lisesi'nin yeni binası göz kamaştırıyor!

Türkiye’nin önde gelen okulları arasında yer alan İstanbul Atatürk Fen Lisesi, eğitim kalitesi kadar okul binasıyla da göz kamaştırıyor. 9 büyüklüğündeki bir depremde bile yıkılmayacak lise, Türkiye’nin LEED Platinum Sertifikası’nı alan ilk okul oldu.

İstanbul Anadolu Lisesi'nden Fenerbahçe'ye tepki!

İstanbul Kadıköy'de bulunan İstanbul Anadolu Lisesi arazisinin Fenerbahçe'ye devrine yöneltilen tepkiler devam ediyor...

İstanbul Anadolu Lisesi'nin Fenerbahçe'ye devri protesto edildi!

Kadıköy'de, Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nın yanındaki İstanbul Anadolu Lisesi öğrenci velileri ve mezunları, okulun Fenerbahçe'ye devrini protesto etti...

Alman uzmandan İstanbul depremiyle ilgili uyarılar!

17 Ağustos depreminin 20. yıldönümünde dikkatler uzmanların senelerdir 'büyük deprem' uyarısında bulunduğu İstanbul'a çevrildi. Alman sismolog Prof. Dr. Marco Bohnhoff, İstanbul'da büyük bir deprem yaşanması tehlikesinin her geçen gün daha da arttığını belirtti.

İstanbul İmam Hatip Lisesi yeniden inşa ediliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 1973 yılında mezun olduğu ve yol arkadaşlığı yaptığı çok sayıda siyasetçinin de yetiştiği İstanbul İmam Hatip Lisesi yeniden inşa ediliyor.

MEB, Fenerbahçe ile İstanbul Anadolu Lisesi protokölünü feshetti!

Fenerbahçe Kulübü ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında “protokol krizi” çıktı. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nın hemen yanında bulunan İstanbul Anadolu Lisesi Fenerbahçe'ye verilmişti. MEB, protokolü tek taraflı olarak feshetme kararı aldı.

Alman bankası Helaba, İstanbul'da ofis açıyor!

180 milyar euroluk aktifi bulunan Alman bankası Helaba, Türkiye'ye gelme kararı aldı. Helaba, İstanbul'da ofis açıyor. Banka, Türkiye ile yapılan ticarette müşterilerine finansal destek sunulması kararını aldı.

Alman Biesterfeld, İstanbul ofisinde LAMP 83'ü tercih etti!

Aydınlatma aygıtları üretiminin lider Türk firması LAMP 83, dünyanın önde gelen kimyasal ve plastik madde üreticilerinden Alman firması Biesterfeld’in İstanbul merkez ofisini aydınlattı.

İstanbul İmam Hatip Lisesi arazisinde tanıdık müteahhit!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mezunları arasında bulunduğu İstanbul İmam Hatip Lisesi yıktırılıp yeniden yapılacak. 5.1 dönümlük arsaya yapılacak ‘eğitim kompleksini’ ‘16/9 Projesi’nin müteahhidi Mesut Toprak üstlenecek

İstanbul İmam Hatip Lisesi yeniden inşa edilecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da mezunları arasında bulunduğu İstanbul İmam Hatip Lisesi yıktırılıp yeniden yapılacak Proje 5.1 dönümlük arsa üzerine inşa edilecek.

Borsa İstanbul Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin inşaatı tamamlandı!

Hani İlçe Kaymakamı Hidayet San, okulun Şubat ayında hizmete açılacağını söyledi. İlçe merkezinde geçen yıl programa alınarak yapımına başlanılan 24 derslikli Anadolu İmam Hatip Lisesi nin inşaatı tamamlandı.

Fichtner Water Transportation GMBH Merkezi Alman Türkiye İstanbul Şubesi açıldı!

Fichtner Water Transportation GMBH Merkezi Alman Türkiye İstanbul Şubesi, Christian Koppmann, Haluk Üçem tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 26 Kasım'Da Mecidiyeköy, Polat Han'da kuruldu.

İstanbul'da ev almanın püf noktaları!

Herkesin hayalidir ev almak, ama İstanbul’da daha bir hayal… Her geçen gün daha da pahalaşan ev fiyatları, hayatı gittikçe daha da zorlaştırıyor. İşte İstanbul'da ev almanın püf noktaları...

istanbul alman lisesi haciz Haberi

istanbul alman lisesi haciz

3.3 milyon Euro'luk iş sözleşmesi imzalayan Türk şirketi işçileri için vize alamayınca 712 bin Euro kardan oldu, Almanya aleyhine dava açan şirket davayı kazandıve haciz kararı çıktı, Almanya tazminat ödemeyince Alman Lisesi ve Sarıyer'deki 170 dönümlük Alman korusu için haciz kararı...