06 / 05 / 2024

İstanbul Altın ve Pırlanta İndirim Çadırı

İstanbul Altın ve Pırlanta İndirim Çadırı

İndirimli ve avantajlı fırsatlar ile altın ve pırlanta almak isteyen Antalyalılar için ’İstanbul Altın ve Pırlanta İndirim Çadırı’ alışveriş festivali başladı. İndirim çadırında, altın ve pırlanta takılar yüzde 50’ye ulaşan rakamlarla ve gayrimenkul ile otomobillerle takas edilebiliyor.

Elinde altını ve doları olanların yüzü güldü! Yatırımcılara son dakika şoku!

Bu hafta yatırım araçlarından altın ve doların kazandırdığı belirlendi. Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksine dahil hisse senetleri arasında bu hafta en çok artış gösteren yüzde 24,48 ile Borusan Yatırım ve Pazarlama olarak açıklandı. İşte yatırımcıların merak ettiği o rakamlar...

Borsa İstanbul'da hesap açan altın ve dolar yatırımcısı neden zarar etti? İşte cevabı!

Son zamanlarda Borsa İstanbul'da milyonlarca hesap açıldı. Bunlar arasında çok sayıda altın ve dolar yatırımcıları bulunuyor ve büyük bölümü de kaybetti. Peki ya neden? Ekonomist ve eski bankacı Nejat Özonay sosyal medya hesabı X'ten açıkladı.

Yatırım liginde haftanın şampiyonu altın ve döviz! Altın ve dövizde yükseliş sürecek mi? Hangi hisseler prim yaptı?

Yatırım liginde bu hafta en fazla kazandıran yatırım araçları altın ve döviz oldu. Borsa İstanbul ise haftalık bazda yüzde 2,68 oranında değer kaybıyla yatırımcılarını üzdü.

Ekonomist Mert Başaran net konuştu: Altın ve dolar haziranda tam anlamıyla böyle olacak! Hemen bakın

Emlak ve yatırım uzmanı Mert Başaran son zamanlarda altın ve dolar ile ilgili yaptığı değerlendirmelerle dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Ekonomist Mert Başaran net konuştu: Altın ve dolar haziranda tam anlamıyla böyle olacak! Hemen bakın.

Yatırımcılar soruyor: 7 Nisan altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Çeyrek altın, Cumhuriyet altını ve Ata altın kaç TL?

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Yatırımcılar çeyrek altın, Cumhuriyet altını ve Ata altın kaç TL? sorularını araştırıyor. 7 Nisan 2023 altın fiyatları.

Altın uçuşa hazırlanıyor! Tutabilene aşk olsun! 5 Nisan gram altın, çeyrek altın ve Cumhuriyet altını ne kadar oldu? 

Altın fiyatları haftanın üçüncü işlem gününe yukarı yönlü başladı. Altının ons fiyatı 2023 doları geçti. Altın uçuşa hazırlanıyor. Peki bugün gram altın, çeyrek altın ve Cumhuriyet altını ne kadar oldu? 

Altın ve petrolün yükselişindeki sır ortaya çıktı! 

Altın ve petrol fiyatlarında yaşanan yükseliş milyonlarca kişi tarafından heyecanla takip edilirken, yükselişin arkasındaki sır ortaya çıktı. Peki altın ve petrol neden yükseliyor?

Altını ve doları olan hemen baksın! Tek tek açıklandı! Yeni sıçrama olabilir! 

Altın ve dolar bu haftaya hareketli bir seyir ile başlamıştı. Uzman isimler Altın yükselir mi?, Dolar ne olacak?' gibi soruların yanıtlarını verdi ve sıçrama olabilecek durumları açıkladı. 

Yatırım liginde haftanın şampiyonu altın ve döviz! Altın ve dövizde çıkış sürecek mi? Hangi hisseler prim yaptı?

Yatırım araçları liginde haftanın şampiyonu altın ve döviz oldu. Borsa yatırımcılarını üzerken, altın ve dövize yatırım yapanlar haftayı karlı kapattı. İşte, haftanın yatırım raporu... Altın ve döviz yatırımcısına ne kadar kazandırdı? Borsada hangi hisseler prim yaptı? İşte detaylar...

Altın ve dolara Fed etkisi! İslam Memiş rekor için net tarih açıkladı

Altında son dakika gelişmesi. ABD Merkez Bankası, politika faizini beklentiler doğrultusunda 25 baz puan artırarak, yüzde 4,75-5.00 aralığına yükseltti. Bu gelişmenin ardından altın ve doların tepkisi araştırılıyor. Uzman isim İslam Memiş, Fed'in kararından sonra dikkat çeken bir açıklama geldi. Alt

Altına yeni kural getirildi! İlk kez açıklandı! Kenarda gram altın, reşat altın ve hamit altını olanlar acil baksın! 

Altına yeni kural getirildi! İlk kez açıklandı! Kenarda gram altın, reşat altın ve hamit altını olanlar acil baksın!

Altın alacaklar hemen baksın! Çeyrek altın ve gram altın rekora tırmanıyor! 15 Mart 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın üçüncü işlem gününde yukarı yönlü hareket etmeye devam ediyor. Altın alacaklar hemen baksın! Çeyrek altın ve gram altın rekora tırmanıyor! 15 Mart 2023 canlı altın fiyatları.

Altın fiyatları 7 gün içinde tam bu kadar olacak! Altın ve piyasa uzmanı Hatice Kolçak resmen rakam verdi

Altın ve piyasa uzmanı Hatice Kolçak altın fiyatlarının  7 gün içinde ne kadar olacağını söyleyerek yatırımcıları uyardı. Altın fiyatları ne kadar olacak?

İstanbul Altın ve Pırlanta İndirim Çadırı Haberi

İstanbul Altın ve Pırlanta İndirim Çadırı

Antalya'da her yıl geleneksel hale getirilen ‘İstanbul Altın ve Pırlanta İndirim Çadırı’nda vatandaşlar yoğun ilgiyle karşılandı. Yeni yıla özel düzenlenen alışveriş festivalinde, tüketiciler yüzde 50’ye varan indirimlerle şık takıların sahibi oluyor. Yatırım yapmak isteyen tüketiciler aynı zamanda gayrimenkul ve otomobillerini takas edip altın yatırımı yapabiliyor. İndirimli çadırda bulunan satışlar ise 7 Ocak 2020 tarihine kadar sürecek.

ALTIN VE PIRLANTA TAKIDA İNDİRİMLİ SÜRPRİZ AVANTAJLAR

Kuyum sektörünün iki tanınmış ismi Emrah Baygın ve Mustafa Çetin'in kurulduğu, Antalya Esnaf ve Sanatkarları Odalar Birliği (AESOB) ile Kuyumcular Odası Başkanlığı'nca desteklenen, proje ile artık Antalyalılar da İstanbul’da bulunan meşhur çadır indirimlerinden yararlanacak. Mustafa Çetin, 7 Ocak 2020'e kadar açık kalacak olan indirim çadırında, şık tasarımlara sahip, her bütçeye uygun ürünlerin ‘İmalattan tüketiciye’ sloganıyla satıldığını söyleyerek, ziyaretçilerin yüzde 50'ye varan indirimlerin yanı sıra, sürpriz...