28 / 04 / 2024

İstanbul Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü Lisanslı Kuruluşlara uyarı

İstanbul Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü Lisanslı Kuruluşlara uyarı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İstanbul Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü, riskli yapı tespit raporu için lisanslı kuruluşları uyardı. İşte müdürlükten yapılan o uyarı... Ayrıca kira yardımını hala alamayanlar için de önemli bir açıklama var...

Yalın Hafriyat Altyapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Yalın Hafriyat Altyapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ceylan Yalınkılıç tarafından kuruldu.

Çandırlar Altyapı Ve Peyzaj Düzenleme Limited Şirketi kuruldu!

Çandırlar Altyapı Ve Peyzaj Düzenleme Limited Şirketi Bakırköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Yarar tarafından kuruldu.

Çandırlar Altyapı Ve Peyzaj Düzenleme Limited Şirketi kuruldu!

Çandırlar Altyapı Ve Peyzaj Düzenleme Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Kamil Türkkan ve Osman Yarar ortaklığında kuruldu.

Tam Yol Altyapı Ve Üst Yapı Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tam Yol Altyapı Ve Üst Yapı Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Güven Aksakal tarafından kuruldu.

Emin Altyapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emin Altyapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Kurt tarafından kuruldu.

Bga Altyapı Ve Sulama Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bga Altyapı Ve Sulama Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Alaş tarafından kuruldu.

Yüksel Altyapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüksel Altyapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Yüksel tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Güney Ayazma, Kayabaşı ve Kapadık'ın kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Başakşehir Güney Ayazma ve Kayabaşı-Avcılar Kapadık Cami İnşaatları ile Ada İçi Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi'nin, kesin kabulü yapıldı ve kesin kabul tutanağı 1 Mart tarihinde onaylandı. 

TMMOB'dan Kanal İstanbul ve müsilaj değerlendirmesi!

Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik değerlendirmeler yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kanal İstanbul projesi ile müsilajın azalacağına dikkat çekti. Karaismailoğlu'nun bu açıklamalarının ardından Kanal İstanbul projesi ve müsilaj ilişkisi gündeme geldi.

Ati Doğal Gaz Altyapı Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ati Doğal Gaz Altyapı Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Atakan Yılmaz tarafından kuruldu.

Timur Hafriyat Altyapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Timur Hafriyat Altyapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Dinç tarafından kuruldu.

Mtf Altyapı Ve Üst Yapı İnşaat Hafriyat Gıda Turizm Nakliyat Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mtf Altyapı Ve Üst Yapı İnşaat Hafriyat Gıda Turizm Nakliyat Elektronik Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Halil Özhan tarafından kuruldu.

TOKİ'den Şehitkamil Kuzeyşehir'de altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi!

Gaziantep İli Şehitkamil İlçesi Kuzeyşehir Genel Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 8 Eylül tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

İstanbul Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü Lisanslı Kuruluşlara uyarı Haberi

İstanbul Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü Lisanslı Kuruluşlara uyarı


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İstanbul Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü'nde biriken dosyalar için şehir dışından gelen destek kuvvet riskli yapı tespit raporlarını inceleme çalışmalarını tamamladı.


Bakanlığın A.A.R.A.D NET sisteminden yayınlanan raporlar için müdürlük, riskli yapı tespiti için lisanslı kuruluşlara bir uyarıda bulundu. İşte o uyarı; 


LİSANSLI KURULUŞLARIN DİKKATİNE!


Daha önce A.R.A.A.D.NET sistemi üzerinden, Müdürlüğümüze (İstanbul Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü) İstanbul dışı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü personellerinden, Riskli Yapı Tespit Raporu İncelemeleri için, 30 adet İnşaat Mühendisinin geçici olarak görevlendirildiği personelin 15.05.2014 tarihine kadar rapor inceleyecekleri, eksiklik ve yanlışlık tespit etmeleri halinde A.R.A.A.D.NET sistemi üzerinden ilgili lisanslı firmaya geri bildirimde bulunacakları ve lisanslı kuruluşların kendilerine bildirilen eksiklikleri 3 (üç) gün içerisinde gidermeleri gerektiği hususunda duyuru yapılmıştı.


O duyuru, Emlakkulisi.com'da böyle haber...