16 / 05 / 2024

İstanbul Anadolu Konutları İnşaat Anonim Şirketi iletişim

İstanbul Anadolu Konutları İnşaat Anonim Şirketi iletişim

İstanbul Anadolu Konutları İnşaat Anonim Şirketi Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Rabia Kuşçu ve Ayşe Kuşçu ortaklığında kuruldu.

Caddebostan’da konutların metrekare fiyatı 90 bin TL'yi geçti!

İstanbul Anadolu Yakası ve Bağdat Caddesi, son dönemlerde gayrimenkul yatırımcıları için de öncelikli hedefler haline geldi. Açıklanan rakamlara göre, Caddebostan’da konutların metrekare fiyatı 90 bin TL'yi geçti.

Avrupa Konutları Esentepe projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Artaş İnşaat, İstanbul Anadolu Yakası'ndaki yeni projesi için harekete geçti. Peki Avrupa Konutları Esentepe adıyla yükselecek olan projenin detayları ne oldu? İşte Avrupa Konutları Esentepe projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Avrupa Konutları Esentepe projesi için düğmeye basıldı! Kartal'a 866 konutluk yeni proje geliyor!

Artaş İnşaat, İstanbul Anadolu Yakası'ndaki yeni projesi için düğmeye bastı. Avrupa Konutları Esentepe adıyla yükselecek projede 866 konut ve 16 ticari ünite yer alacak.

Pendik Harmandere Konutları'nın 2. etabı teslim edildi!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te gecekondu dönüşümünde hayata geçirilen Harmandere Konutları'nın 2. etabı teslim edildi.

Prestige Konutları'nda 24.1 milyon TL'ye satılık 3 daire!

İstanbul Anadolu 5. İcra Dairesi, Üsküdar'da bulunan Prestige Konutları'nı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 24 milyon 142 bin TL olarak belirlendi.

İstanbul Anadolu Konutları İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Anadolu Konutları İnşaat Anonim Şirketi Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Rabia Kuşçu ve Ayşe Kuşçu ortaklığında kuruldu.

Anadolu Yakası'nın avantajlı ilçeleri: Kartal, Pendik,Tuzla!

Kentsel dönüşüm çalışmalarıyla hızla yenilenen  Kartal, Pendik, Tuzla aksındaki yeni konutlar, elverişli fiyatları nedeniyle İstanbul Anadolu yakasında tercih nedeni. 

Avrupa Konutları Yamanevler fiyat ve ödeme planı!

İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye’de hayata geçirilen Avrupa Konutları Yamanevler projesinde 84 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor..

Kadıköy Merdivenköy Konutları geliyor! Yeni proje!

C'C Yapı A.Ş. tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de hayata geçirilecek olan Merdivenköy Konutları projesi konut+ticaret alanlarından oluşacak. 

Mesa Cadde Konutları fiyat listesi!

Mesa Cadde Konutları fiyat listesi 555 bin TL'den başlıyor. Mesa Cadde projesi İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçirildi...

Gökorman Konutları güncel ödeme planı!

Gökorman Konutları İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de Sinpaş GYO tarafından inşa ediliyor. Gökorman projesinde 60 ay sıfır faizle ve yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor...

Nef Ormantepe Konutları iletişim!

Nef Ormantepe projesi İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy'de yükselecek. Nef Ormantepe Konutları için ön talepler alınıyor...

Ağaoğlu Çekmeköy Park Konutları fiyatları!

İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy'de yükselen Ağaoğlu Çekmeköy Park projesinde yüzde 10 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Ağaoğlu Çekmeköy Park Konutları fiyatları 446 bin TL'den başlıyor.

İstanbul Anadolu Konutları İnşaat Anonim Şirketi iletişim Haberi

İstanbul Anadolu Konutları İnşaat Anonim Şirketi iletişim

İstanbul Anadolu Konutları İnşaat Anonim Şirketi Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Rabia Kuşçu ve Ayşe Kuşçu ortaklığında kuruldu.

İstanbul Anadolu Konutları İnşaat Anonim Şirketi konusu:
EMLAK MÜŞAVİRLİĞİ a.Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. b.Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. c.Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. d.Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. e.Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. f.Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane...