05 / 05 / 2024

istanbul apart otel ilanları

istanbul apart otel ilanları

Billur Özgül 'ün haberine göre İstanbul ’da 42 apart otelin kapatılmasının ardından, 5 günde online emlak sitelerine 15 satılık apart otel ya da aparta uygun kelepir bina ilanı verildi.

Mersin Erdemli'ye 623 milyonluk dev yatırım! 5 yıldızlı otel, apart ve iş yeri için start verildi!

Mersin İli, Erdemli İlçesi, Tömük Mahallesi, Athena Yapı İnşaat tarafından 1 Adet 150 Odalı 5 Yıldızlı Otel, 60 Adet Apart ve 1 Adet İş yeri yapılması planlanıyor.

Muğla Milas'a 52 dairelik apart otel geliyor! 44 milyon 473 bin TL'ye mal olacak!

Muğla İli, Milas İlçesi, Kıyıkışlacık Mahallesi'ne 52 Blok, 52 daireden oluşan yeni apart otel geliyor. Otelin maliyeti ise 44 milyon 473 bin TL olarak belirlendi. İşte ayrıntılar...

Oryataş, İstanbul'a 186 odalı yeni otel inşa edecek!

Oryataş İnşaat şirketi İstanbul Ümraniye'ye 189 odalı kapasiteli "Orya Suit Apart Otel" projesi için harekete geçti. İşte projeye ilişkin detaylar...

Son tarih 1 Ocak! Artık o hizmet de vergiye tabi olacak

Konaklama Vergisi'ne ilişkin yasal düzenleme 1 Ocak 2023 tarihinde yürürlüğe giriyor. Buna göre otel, motel, tatil köyü, pansiyon, apart otel, termal tesis, misafirhane, yayla evi kamping gibi tesislerden vergi alınabilecek. İşte tüm detaylar...

Konaklama vergisi uygulamaya hazır

Konaklama vergisi otel, motel, tatil köyü, pansiyon, apart otel, termal tesis, misafirhane, yayla evi gibi tesislerden alınacak. Bunun yanı sıra çadır, çadır-araba, çekme karavan, motokaravan, bungalov gibi ünitelerde yapılan konaklama da vergiye tabi tutulacak.

Arena Apart Otel Limited Şirketi kuruldu!

Arena Apart Otel Limited Şirketi Kağıthane'de Erkan Şayir ve Sinan İstek ortaklığında kuruldu.

Halk GYO İstanbul Levent Otel binasının değeri ne kadar?

Halk GYO İstanbul Levent Otel binasının değerleme raporu yayınlandı. Peki Halk GYO İstanbul Levent Otel binasının değeri ne oldu?

Akmerkez GYO 2021'in ilk 9 ayında ne kadar kira geliri elde etti?

Akmerkez GYO, 30 Eylül 2021 tarihinde sona eren ara faaliyet döneminde 69 milyon 237 bin 447 TL mağaza ve depo kira geliri elde etti. Şirketin, apart otel kira geliri 7 milyon 184 bin 863 TL oldu.

Kırklareli Dupnisa Mağarası'na yapılmak istenen otele tepki!

Kırklareli'deki 180 milyon senelik Dupnisa Mağarası’nda yapılmak istenen apart otel projesi yargı gündemine geldi. Eşsiz bir biyoçeşitliliğe sahip olduğuna dikkat çeken Mağaracılık Federasyonu Başkanı Bülent Genç, projeyle beraber bölgede ekolojik bir yıkım olacağının altını çizdi. 

İstanbul'da otel yatırımları hızlandı!

Yeni otel yatırımları Türkiye genelinde olduğu gibi İstanbul'da da hız kesmiyor. 'Yatırım niyeti beyanı' olarak kabul edilen teşvik belgesine bağlanan komple yeni otel proje sayısı da bunu ortaya koyuyor. 

Marmaris'te riskli yapı olduğu belirlenen apart otel yıkıldı!

Muğla'nın Marmaris ilçesinde riskli yapı olduğu belirlenen apart otel iş makinalarıyla yıkıldı...

İstanbul Blue Otel Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Blue Otel Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Nesip Ateş ve Serkan Karaman ortaklığında kuruldu.

Avagroup Danışmanlık Limited Şirketi Kisiava Apart Otel Şubesi açıldı!

Avagroup Danışmanlık Limited Şirketi Kisiava Apart Otel Şubesi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Hamidreza Shahramian tarafından açıldı. 

istanbul apart otel ilanları Haberi

istanbul apart otel ilanları


İstanbul’un Karaköy, Galata ve Beyoğlu semtlerinde son 15 günde 42 apart otelin, işletme ruhsatı bulunmadığı gerekçesiyle kapatılmasının ardından endişeli apart otel sahipleri ve binalarını apart otel yaptırmak için restore edenler, binalarını kelepir fiyata satışa çıkardı. Beş günde online emlak sitelerine 15’e yakın ilan verildi.


1 milyon dolara kadar düşen apart otel fiyatlarının ortalaması 4.5 milyon dolar. Karaköy bölgesinde emlak danışmanlığı yapan Servet Uçak, baskınlardan dolayı binaları ellerinden çıkartmak isteyen işletmecilerin sayısının artabileceğini, buna bağlı olarak binaların daha da ucuzlayabileceğini söyledi.


1 MİLYON DOLARA OTEL



Online emlak sitelerine verilen çoğu ilanda söz konusu binalar “apart otele uygun”, “apart otel için restore edilmiş” başlıklarıyla satışa sunuluyor. Kimi ilanlarda ise “işletilmeye hazır apart” veya “kelepir, acil satılık apart otel” ibareleri yer alıyor. İnternet sitelerinde yaptığımız...