08 / 05 / 2024

istanbul bahçeli konut projeleri

istanbul bahçeli konut projeleri

Dekar DK Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kuzu "Bahçeli ev aslında sanıldığı gibi yüksek fiyatlara satılmak ve bir lüks olmak zorunda değildir. Doğru projelendirmelerle doğru lokasyonlarda inşaa edilen bahçeli evlerimize çok ilgi var" dedi

Trabzon’da bahçeli konut satılacak!

Trabzon ili, Ortahisar ilçesinde bahçeli kargir konut satışı yapılacak. Açık artırma usulüyle satılacak konut için 5 Aralık’ta ihale düzenlenecek.

Türk Kızılay, Sakarya'da bahçeli ev satıyor! Konut sahibi olmak isteyenlere büyük fırsat!

Türk Kızılay Sakarya Şubesi, Sakarya ili, Erenler ilçesi, Erenler mahallesinde yer alan bahçeli kargir ev niteliğindeki konutu satıyor. Peki Sakarya Erenler'de yer alan konutun fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Bahçeli konutlara pandemi piyangosu!

Bahçeli konutlara olan rağbet, Kovid-19 salgınında zirveye çıktı. Son 1.5 senede daha büyük, balkonlu ve müstakil bahçeli konut satışları uçuşa geçerken, bu evlerin fiyatları diğer konutlara göre 2 kat arttı. 

Devlet Bahçeli'den son dakika Kanal İstanbul açıklaması!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi ile ilgili son dakika açıklaması yaptı.

Bahar aylarında geniş balkonlu ve bahçeli projeler talep görüyor!

Bahar aylarının gelmesiyle birlikte konut satışlarında hareketlilikte geniş balkonlu ve bahçeli konutlar başrol oynuyor.

Bahçeli ve müstakil evlere koronavirüs akını!

Koronavirüs ile beraber yaşam standartlarının yanı sıra konut tercihleri de farklılaştı. Türkiye'de bahçeli ve müstakil evlerde talep patlaması yaşanıyor.

Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 420 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta!

Arizon Yapı’nın Villa’de serisinin ilk etabı olan ve Silivri’de yer alan Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 420 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta. Projeden 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 390 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta!

Arizon Yapı’nın Villa’de serisinin ilk etabı olan ve Silivri’de yer alan Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 390 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Projeden 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Koronavirüsle İstanbul'daki bahçeli yalılara talep arttı!

Koronavirüs salgını sürecinde İstanbul Boğazı'nın incisi yalılara olan talep arttı. En çok geniş bahçeli ve rıhtımlı yalılarda talep artışı yaşanırken, satılık ve kiralık yalı sayısında da artış görüldü. Kovid-19 salgını sürecinde satılan yalı sayısı ise 6 oldu.

Bahçeli ve müstakil konutlar satışta ilk sırada!

Görkem Öğüt, "Mart ayı ortalarından itibaren başta bahçeli ve müstakil ikincil konutlar olmak üzere konut talebinde artış görüldü. Artan talep ile birlikte talep edilen konut satış fiyatında da artış görüldü" dedi...

Koronavirüs bahçeli ev satışlarını artırdı!

Koronavirüs salgını sürecinde yapılan “evde kal” çağırılarından sonra gayrimenkul sektöründeki tüketici dinamiklerinin değişmesine sebep oldu. Deprem beklentisi ve peşinden gelen pandemi süreci, konut alıcılarının öncelikli tercihlerini, bahçeli evlere yöneltti...

Bu yıl balkonlu bahçeli konutlara talep artacak!

Koronavirüsün konut sektörüne etkileri hakkında görüşlerini paylaşan Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, bu yıl, bahçeli, balkona sahip evlerin dönemin ihtiyacına uygun olarak daha hızlı satılacağını söyledi.

Devlet Bahçeli Kanal İstanbul hakkında açıklama yaptı!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Kanal İstanbul'u birileri 'yapamazlar' diyor, öbürü 'yıkarım' diyor. Bana da kalan 'yakarım' oluyor" dedi...

istanbul bahçeli konut projeleri Haberi

istanbul bahçeli konut projeleri


"Her eve bir bahçe" anlayışıyla Dekar DK tarafından Bahçeşehir'de inşa edilen Asmalı Evler'de teslim ve satışlar tam da söz verildiği tarihte tamamlandı. Bahçeli ev arzının az olmasından dolayı genellikle yüksek katlı bloklara göre daha yüksek prim yaptığını söyleyen Dekar DK Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kuzu "Bahçeli ev aslında sanıldığı gibi yüksek fiyatlara satılmak ve bir lüks olmak zorunda değildir. Doğru projelendirmelerle doğru lokasyonlarda inşaa edilen bahçeli evlerimize çok ilgi var ve bu da bize doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. "Az katlı bahçeli ev" konseptini devam ettireceğimiz yeni projelerimizle bu alandaki çalışmalarımızı sürdüreceğiz"...