06 / 05 / 2024

istanbul banliyö

istanbul banliyö

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım daha önceden açılış tarihi 2018 olarak açıklanan İstanbul banliyö treninin 2017’nin sonunda biteceğini belirtti.

İstanbul Banliyö Hattı'nın açılışı 2019'a kaldı!

İstanbul'un banliyö treninin açılışı tekrar ertelendi. Beş senedir gelmeyen trenin açılışı 2018 yıl sonu olarak açıklanmışken 2019'a kaldı.

İstanbul Banliyö Hattı yıl sonunda açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, İstanbul Banliyö Hattı'nın açılış tarihini verdi. Turhan, projeyle ilgili olarak "Yıl sonunda bu projeyi İstanbulluların hizmetine sunacağız" açıklamasında bulundu.

İstanbul'un banliyö hatlarında son durum!

İstanbul'da banliyö hattının yeniden açılabilmesi için devam eden çalışmalar yoğunlaştırılırken, rayların döşenmeye başladığı hatlarda yolcuların inip bineceği peronlar ortaya çıkmaya başladı. 

İstanbul'un banliyö hatları günde 1,5 milyon yolcu taşıyacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, İstanbul'daki banliyö hatlarının 2018 sonu itibariyle hizmete gireceğini açıkladı

İstanbul'daki banliyö hatları 2018'de tamamlanacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, İstanbul'un her iki yakasında yapımı devam eden banliyö hatlarının inşaatlarının 2018 sonunda tamamlanacağını söyledi.

İstanbul’un banliyö hatları 2018 sonunda açılacak!

2013 yılında son seferini yaptıktan sonra yenileme nedeni ile kapatılan İstanbul'un banliyö hatlarında çalışmalar devam ediyor. 

İstanbul'un banliyö hatları 2018'de açılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, 2013 yılında 2 yıllığına kapatılan İstanbul'un banliyö hatlarıyla ilgili bilgi verdi. Projenin açılışı 2018 yılı olarak planlanıyor.

İstanbul’un banliyö tren hatları 2018'de bitecek!

YENİLEME çalışmaları nedeniyle 2013 yılında son sefer yapıldıktan sonra kapatılan İstanbul’un banliyö hatları halen açılamadı. Gebze-Halkalı tren hattının bitim tarihi için ise Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım, 2018 yılının ilk aylarını

Hamit Demir: Dar gelirli İstanbul'dan ev alamayacak!

Bir inşaat projesinde arsa maliyeti Balkanlar'da yüzde 18, Avrupa ve Amerika genelinde yüzde 25 paya sahipken, bu rakam istanbul 'da yüzde 70 'lere dayandı.

Westside İstanbul Evleri fiyat listesi!

Toplam 1.155 adet konut ve 166 adet dükkandan oluşan Westside İstanbul Konutları'nda dairelerin büyüklükleri 40 metrekareden başlangıç gösteriyor. İşte Westside istanbul Evleri fiyat listesi...

İstanbul Photo Awards'a 104 ülkeden başvuru geldi!

AA tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen " Istanbul Photo Awards "a 104 ülkeden 11 bin 587 fotoğraf gönderildi. Jüri 14-15 Mart'ta İstanbul'da bir araya gelerek kazanan fotoğrafları belirleyecek.

Marmaray banliyö hatları neden durdu?

MARMARAY Projesi kapsamında Sirkeci-Halkalı, Gebze-Haydarpasa banliyö hatlarının iyileştirilmesi çalışmalarının durdurulmasının nedeni ne?

Hilton Garden İnn İstanbul Airport Yenibosna'da açıldı!

Hilton Worldwide’ın ekonomik üst kalite segmentinin ödüllü markası Hilton Garden Inn, dünya genelinde 600’den fazla otelden oluşan portföyüne Hilton Garden Inn Istanbul Airport’u ekledi.

istanbul banliyö Haberi

istanbul banliyö

Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yıldırım, İstanbul Banliyö hattı da tamamlandığında Marmaray ile küresel ve bölgesel çevre üzerinde olumsuz etkilere neden olan hava kirletici gazların miktarında önemli azalma olacağına işaret ederek, "Sera gazlarının miktarında ilk 25 yıllık işletim dönemi boyunca, yıllık ortalama 115 bin ton düzeyinde azalma olacak" dedi.    


Marmaray'ın, Kazlıçeşme ile Ayrılıkçeşme arasında seferlerinin olduğunu anımsatan Yıldırım, şu değerlendirmede bulundu: "İstanbul Banliyö hattı yıl sonunda hizmete açılacak. Bu hat hizmete açıldığında Gebze ile Halkalı arasında yolcu taşımacılığı yapacak. Ayrıca, Konya ve Ankara Yüksek Hızlı Trenleri de Marmaray'ı kullanarak Avrupa'ya geçişleri sağlanmış olacak. Daha da önemlisi yine yıl sonuna kadar hizmete alacağımız Bakü-Tiflis- Kars Demir İpekyolu da Marmaray üzerinden Avrupa'ya hatta Manş Denizi'ni de geçerek Londra'ya ulaşacak. Marmaray,...