05 / 05 / 2024

istanbul bayrampaşa hayat tepe

istanbul bayrampaşa hayat tepe

İstanbul 'un Bayrampaşa bölgesinde yer alan Özak GYO Hayat Tepe projesi ORA AVM ’nin yanı başında yükseliyor. Özak GYO girişimi ile yükselen Hayat Tepe projesinde teslime özel fırsatlar sunuluyor.

Bayrampaşa'daki Millet Bahçesi için geri sayım başladı!  Eski Pancar Motor Fabrikası arazisi yeninden hayat buluyor

Bayrampaşa’da eski Pancar Motor Fabrikası alanına 45 bin metrekarelik millet bahçesinin inşaat çalışmalarında sona gelindi. 

AFAD İstanbul depreminde yüksek riskli ilçeleri mahalle mahalle sıraladı! Maltepe, Tuzla, Bağcılar, Bayrampaşa...

İstanbul'da yaşanabilecek olası büyük deprem öncesinde en riskli mahalleler ve ilçeler peş peşe belli oldu. AFAD İstanbul depreminde yüksek riskli ilçeleri mahalle mahalle sıraladı! Maltepe, Tuzla, Bağcılar, Bayrampaşa...

İstanbul Bayrampaşa'ya millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Bayrampaşa Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın saat 14:00'te gerçekleştirecek.

İstanbul Bayrampaşa'ya millet bahçesi geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Bayrampaşa'da yeni bir millet bahçesi inşa edecek.

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama ve Tic.A.Ş. İstanbul Bayrampaşa Şubesi açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama ve Tic.A.Ş. İstanbul Bayrampaşa Şubesi Bayrampaşa'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Şehri Yar Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Bayrampaşa Şubesi açıldı!

Şehri Yar Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Bayrampaşa Şubesi bugün 150 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Bayrampaşa kentsel dönüşümde İstanbul'a model olacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Bayrampaşa Belediyesi'ni ziyaret ettiği sırada, "Bayrampaşa'da yapılan kentsel dönüşüm, İstanbul'un diğer ilçelerinde model olacak, örnek olacak" dedi. 

Bayrampaşa'daki İstanbul Hali'ne 2 milyon TL'lik tesis geliyor!

Bayrampaşa’daki İstanbul Hali’ne 2 milyon TL'lik Bayrampaşa Hali Kasa Yıkama Tesisi kurulacak. Tesisin açılışı Nisan ayında yapılacak.

Axis İstanbul Bayrampaşa ödeme şartları!

Axis İstanbul Bayrampaşa'da ofisler 352 bin dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor. Axis İstanbul projesinde teslimler önümüzdeki ay başlıyor...

Axis İstanbul AVM Bayrampaşa nerede?

135 mağazanın yer aldığı Bayrampaşa Axis İstanbul AVM'de kafe ve restoranlar, teraslar, çocuklar için oyun alanları, 10 salonlu sinema salonu mevcut. Peki Axis İstanbul AVM Bayrampaşa nerede?

Bayrampaşa Axis İstanbul Ofis satış fiyatları!

Bayrampaşa Axis İstanbul Ofis satış fiyatları 344 bin dolardan başlıyor. Axis İstanbul projesinde ofisler bu yıl Ağustos'ta teslim ediliyor...

Axis İstanbul'un açılışı 18 Mayıs'a ertelendi!

15 Mayıs'ta açılması planlanan Axis İstanbul'un açılış tarihi 18 Mayıs'a ertelendi. Sur Yapı ve Hayat Holding imzası taşıyan Axis İstanbul Bayrampaşa'da hayata geçiriliyor...

Bayrampaşa Axis İstanbul 15 Mayıs'ta açılıyor!

Bayrampaşa'da hayata geçirilen Axis İstanbul kapılarını 15 Mayıs'ta açıyor. Sur Yapı ve Hayat Holding imzası taşıyan Axis İstanbul 40 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor...

istanbul bayrampaşa hayat tepe Haberi

istanbul bayrampaşa hayat tepe

İstanbul Özak GYO Hayat Tepe projesi konut tiplerinin 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı. Projenin içerisinde toplam 546 adet daire bulunuyor. Hayat Tepe projesinde teslime özel fırsatlar haberimizin devamında yer alıyor. Daireler için kira geliri 1+1 konut seçeneklerinde 2 bin TL'den başlıyor.


Toplam yatırım değerinin 200 milyon dolar olarak belirlendiği Hayat Tepe projesi 93 bin 232 metrekarelik arsa alanından meydana geliyor.


Özak Hayat Tepe projesinde spa, kafeler, amfi tiyatro, koşu alanları, yüzme havuzu ve spor alanları gibi sosyal alanlar yer  alıyor. Projede dairelerin yüzde 75'i teslim edildi.


Hayat Tepe projesinde teslime özel fırsatlar sloganıyla yatırım olanakları sağlanıyor.


Özak Hayat Tepe ödeme koşulları (kira gelirleri) 

1+1 daire seçeneği için 2 bin TL

2+1 daire seçenekleri için 2 bin 500 TL

3+1 daire seçenekleri için 3 bin 500...