24 / 07 / 2024

istanbul bayrampaşa icradan dükkan

istanbul bayrampaşa icradan dükkan

İstanbul Bayrampaşa'da 800 bin TL'ye icradan satılacak dükkanın ihale günü 30 Ekim 2012 tarihinde yapılacak...

AFAD İstanbul depreminde yüksek riskli ilçeleri mahalle mahalle sıraladı! Maltepe, Tuzla, Bağcılar, Bayrampaşa...

İstanbul'da yaşanabilecek olası büyük deprem öncesinde en riskli mahalleler ve ilçeler peş peşe belli oldu. AFAD İstanbul depreminde yüksek riskli ilçeleri mahalle mahalle sıraladı! Maltepe, Tuzla, Bağcılar, Bayrampaşa...

İstanbul Bayrampaşa'ya millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Bayrampaşa Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın saat 14:00'te gerçekleştirecek.

İstanbul Bayrampaşa'ya millet bahçesi geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Bayrampaşa'da yeni bir millet bahçesi inşa edecek.

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama ve Tic.A.Ş. İstanbul Bayrampaşa Şubesi açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama ve Tic.A.Ş. İstanbul Bayrampaşa Şubesi Bayrampaşa'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Şehri Yar Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Bayrampaşa Şubesi açıldı!

Şehri Yar Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Bayrampaşa Şubesi bugün 150 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Bayrampaşa'da 5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Bayrampaşa İlçesi, Sağmalcılar Mahallesi'nde yer alan dükkan vasıflı gayrimenkul 5 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Bayrampaşa kentsel dönüşümde İstanbul'a model olacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Bayrampaşa Belediyesi'ni ziyaret ettiği sırada, "Bayrampaşa'da yapılan kentsel dönüşüm, İstanbul'un diğer ilçelerinde model olacak, örnek olacak" dedi. 

Bayrampaşa'da icradan 4 milyon TL'ye satılık dükkan!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Bayrampaşa İlçesi, Sağmalcılar Mahallesi'ndeki dükkanı satış çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 4 milyon TL olarak belirlendi.

Bayrampaşa'daki İstanbul Hali'ne 2 milyon TL'lik tesis geliyor!

Bayrampaşa’daki İstanbul Hali’ne 2 milyon TL'lik Bayrampaşa Hali Kasa Yıkama Tesisi kurulacak. Tesisin açılışı Nisan ayında yapılacak.

Axis İstanbul Bayrampaşa ödeme şartları!

Axis İstanbul Bayrampaşa'da ofisler 352 bin dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor. Axis İstanbul projesinde teslimler önümüzdeki ay başlıyor...

Bayrampaşa Lukoil Akaryakıt İstasyonu icradan satılıyor!

İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul Bayrampaşa'da bulunan Lukoil Akaryakıt İstasyonu'nu satışa çıkardı. Bin 602 metrekare yüzölçümlü akaryakıt istasyonunun toplam satış bedeli 20 milyon 102 bin TL olarak belirlendi.

Axis İstanbul AVM Bayrampaşa nerede?

135 mağazanın yer aldığı Bayrampaşa Axis İstanbul AVM'de kafe ve restoranlar, teraslar, çocuklar için oyun alanları, 10 salonlu sinema salonu mevcut. Peki Axis İstanbul AVM Bayrampaşa nerede?

Bayrampaşa Axis İstanbul Ofis satış fiyatları!

Bayrampaşa Axis İstanbul Ofis satış fiyatları 344 bin dolardan başlıyor. Axis İstanbul projesinde ofisler bu yıl Ağustos'ta teslim ediliyor...

istanbul bayrampaşa icradan dükkan Haberi

istanbul bayrampaşa icradan dükkan

T.C. İSTANBUL 10. (TAŞINMAZ SATIŞ) İCRA MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN GAYRİMENKUL SATIŞ İLANI

Dosya No: 2012/1540

Borçluya ait ve bir borçtan dolayı ipotekli/hacizli bulunan ve aşağıda tapu kaydı, kıymeti, satış gün ve saati ve önemli özellikleri ile satış şartları belirtilen Bayrampaşa İlçesi, Sağmalcılar Mah. 44 Ada, 1 Parsel de kayıtlı 62.766,34 m2 Beş Bodrum +Zemin Kat+ÜÇ Normal Katlı A Bloklu 1690 Dükkan + 5 Trafo Mekezli Bahçeli Betonarme Sitenin 69/264000 arsa paylı tam hisseli A Blok 4. Kat 1601 nolu Bağımsız bölüm tamamı ve Bayrampaşa İçesi, Sağmalcılar Kocatepe Mahallesi 44 Ada, 1 Parsel 62.766,34 m2 Beş Bodrum +Zemin Kat + ÜÇ Normal Katlı A Bloklu 1690 Dükkan + 5 Trafo Mekezli Bahçeli Betonarme Sitenin 315/264000 arsa paylı tam hisseli A Blok Zemin Kat 43...