01 / 05 / 2024

İstanbul Belediyesi çalışma programı

İstanbul Belediyesi çalışma programı

1937 yılında İstanbul Belediyesi, İçişleri Bakanlığı'nın talimatıyla 5 yıllık çalışma programı hazırlamış. Daha çok yol ve kanalizasyon çalışmalarının olduğu programa 9 milyon 314 bin lira sarf edilecekmiş.

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı: Beklenen büyük deprem için İstanbul'da kayda değer çalışma yapılmadı!

Beklenen büyük İstanbul depremi tüm Marmara bölgesini tedirgin ederken, alınan önlemler de tartışma konusu oluyor. DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekmen, büyük deprem için kayda değer bir çalışma yapılmadığının altını çizdi.

AVM'ler kapalı mı, açık mı? AVM'ler kaça kadar açık? İşte çalışma saatleri

İstanbul’daki kar yağışı nedeniyle valilik tarafından bir dizi önlemler alındı. Buna göre İstanbul’daki AVM’lerin 9 Mart Çarşamba günü için çalışma saatleri yeniden düzenlendi. Peki AVM’ler bugün açık mı, kapalı mı? AVM’lere kar tatili olacak mı? İşte AVM’lerin çalışma saatleri…

Kanal İstanbul'un çalışma alanı tarım arazi mi?

Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) tarafından hazırlanan rapora göre; Kanal İstanbul Projesi'nin çalışma alanının yüzde 52'i tarım arazisi olduğu belirtildi.

Fay Yasası çıkması konusunda çalışma ekibi oluşturduk!

İstanbul Afet Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı'nda konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu "Türkiye'de bir Fay Yasası çıkması zaruretini hep beraber değerlendirdik ve bu konuda bir çalışma ekibi oluşturduk." dedi.

İstanbul'da eczanelerin çalışma saatlerine koronavirüs düzenlemesi!

İstanbul'da eczanelerin çalışma saatlerine düzenlemeler yapıldı.Eczanelerin pazar günleri hariç 09:00-18:00 arasında hizmet verileceği bilgisi aktarıldı.

İstanbul'un çalışma ve eğlence mimarisine Lagranja Desing imzası!

Barcelona’da kurulan iç mekan ve ürün tasarımlarına odaklanan multidisipliner tasarım ofisi olan Lagranja Design, İstanbul'un çalışma ve eğlence hayatına tasarımları ile imza attı...

Trabzon Çal Mağarası'na seyir terası inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi; sarkıtları, dikitleri, deresi, şelaleleri ve göletleri ile yer altındaki "saklı cennet" olarak nitelendirilen Çal Mağarası’na, seyir terası inşa ediyor.

Yeni Havalimanı için işveren de çalışma başlattı!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Üçüncü Havalimanı'nda yaşanan olayları değerlendirdi. Şahin, işçilerin sorunlarının giderilmesi için işverenin çalışma başlattığını söyledi.

Ahmet Hakan: Yeni Havalimanı eyleminde Çalışma Bakanı nerede?

Köşe yazarı Ahmet Hakan, İstanbul Yeni Havalimanı eylemleri için "Çalışma Bakanı nerededir? AK Parti milletvekilleri neden gidip iddiaları incelememektedir? Neden müfettişler olaya el atmamaktadır? "diyor...

Üsküdar Belediyesi'nden muhtarlara çalışma ofisi!

Üsküdar Belediyesi, Muhtarlar Günü vesilesiyle Üsküdar’da görev yapan muhtarlara görevlerini daha hızlı ve rahat icra edebilmeleri için tahsis ettikleri çalışma ofisinin açılışını gerçekleştirdi

Manisa Alaşehir'in yollarında hummalı çalışma!

17 ilçenin hemen hemen her noktasında çalışma yürüterek vatandaşlara hak ettiği hizmeti götüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir ilçesinde Caberfakılı ve Killik Mahallesi arasındaki yolda sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdi.

Axis İstanbul AVM Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Axis İstanbul AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Axis İstanbul AVM Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Axis İstanbul AVM Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Forum İstanbul Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Forum İstanbul, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Forum İstanbul Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Forum İstanbul Kurban bayramı çalışma saatleri...

İstanbul Belediyesi çalışma programı Haberi

İstanbul Belediyesi çalışma programı



Belediye 5 yıllık çalışma programı hazırladı


Programın tatbiki için 9.314.054 lira sarf edilecek


Yol inşasına hız verilecek, açıkta kalan lağımlar kapatılacak, otobüs servisleri tesis edilecek


    Dahiliye Vekaleti'nin talebi üzerine İstanbul Vilayeti'nin beş senelik bir faaliyet programı hazırladığı ve bu programın geçenlerde Şehir Meclisi'ne verildiği yazılmıştır. İstanbul Belediyesi de beş sene zarfında yapacağı işleri gösteren bir program hazırlamıştır. Bugün Şehir Meclisi'ne verilecek olan bu faaliyet programında şehri alakadar eden işlerin ne şekilde yapılacağı hakkında etraflı malumat vardır.




    Programa...