29 / 04 / 2024

istanbul Beykoz icra haberleri

istanbul Beykoz icra haberleri

İstanbul İli Beykoz İlçesinde yer alan 965.120 metrekare yüzölçümüne sahip dubleks villa 10 Eylül 2014 tarihinde saat 15:00 ile 15:10 arasında ihaleye çıkıyor..

Beykoz'da satılık gayrimenkul: 1 milyon 767 bin 350 TL!

İstanbul İli Beykoz İlçesi' nde yer alan gayrimenkulun toplam bedeli 1 milyon 767 bin 350 TL olarak belirlendi. Gayrimenkulun satışı Beykoz Satış Memurluğu tarafından yapılacak.

Beykoz'da satılık villa! 3 milyon 200 bin TL!

İstanbul İli Beykoz İlçesi' nde yer alan villanın toplam bedeli 3 milyon 200 bin lira olarak belirlendi. Villanın satışı Beykoz icra dairesi tarafından yapılacak.

Artı İstanbul Konakları ön talep topluyor! Beykoz'da 16 villalık yeni proje!

Artı İstanbul Konakları İstanbul Beykoz'da hayata geçiliyor. 16 özel aile için tasarlanan proje ön talep topluyor.

İstanbul Beykoz Üniversitesi Öğretim görevlisi ve Araştırma görevlisi alıyor! Son başvuru 10 Nisan 2023…

İstanbul Beykoz Üniversitesi Öğretim görevlisi ve Araştırma görevlisi alacağını duyurdu. Son başvuru 10 Nisan 2023…

İstanbul’da Beykoz, Ankara’da Çubuk, İzmir’de Menderes en fazla değerlenen ilçeler oldu!

Endeksa verilerine göre; en çok konut satışı olan 3 büyük ilde ise, İstanbul’da yüzde 15, Ankara’da yüzde 17, İzmir’de ise yüzde 18 değer artışı yaşandı. Son bir yılda İstanbul’da Beykoz, Ankara’da Çubuk, İzmir’de ise Menderes en fazla değer kazanan ilçeler oldu.

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Beykoz Şubesi açıldı! 

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Beykoz Şubesi bugün Beykoz'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Orak tarafından açıldı.

Okul müdürü, Beykoz Anadolu Lisesi'ni kiraya vermiş!

İstanbul'da bulunan Beykoz Anadolu Lisesi’ne dün icra ekipleri gitti. Sebebi ise okulun eski müdürünün, okulun iki katın kiraya vermesi.

Prodea Dizayn Yapı Ve Turizm Otelcilik Anonim Şirketi Polonezköy Beykoz İstanbul Şubesi açıldı!

Prodea Dizayn Yapı Ve Turizm Otelcilik Anonim Şirketi Polonezköy Beykoz İstanbul Şubesi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Altes Turizm Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Beykoz Şubesi açıldı!

Altes Turizm Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Beykoz Şubesi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Mehmet Aydın'ın Beykoz'daki villası için icra işlemi başladı!

511 milyon liralık vurgunun ardından Çiftlik Bank CEO'su Mehmet Aydın'ın Beykoz Acarkent'teki kiralık villasına baskın düzenlendi. 

Kök Ahşap Profil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz İstanbul Şubesi açıldı!

Kök Ahşap Profil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz İstanbul Şubesi 100 bin TL sermaye ile 8 Eylül 2017'de açıldı.

İstanbul Beykoz Üniversitesi kuruldu!

FETÖ soruşturması kapsamında kapatılan İzmir Üniversitesi’nin yerine İzmir Demokrasi Üniversitesi, Gediz Üniversitesi’nin yerine ise Bakırçay Üniversitesi kuruldu. Ayrıca İstanbul’da da vakıf üniversitesi olarak Beykoz Üniversitesi kuruldu.

İstanbul'un en büyük meyve bahçesi Beykoz'da açıldı!

Beykoz Belediyesi’nin Paşmandıra’da kurduğu Meyve Bahçeleri hizmete açıldı. 17 farklı türde 950 meyve ağacının yer aldığı alanda ilk meyveler bu yaz toplanacak, ziyaretçiler mevsim meyvelerini dalından koparıp yemenin keyfini yaşayacak.

İstanbul Beykoz'da 5 bin dönümlük arsa 1 milyar dolar ilanı sahte mi?

İstanbul'da Beykoz Riva'da satılık bir arazi için internette verilen ilan dikkat çekti. İlana göre; 5 bin dönümlük arazi 1 milyar dolara satılıyor. yaklaşık 5 milyon metrekare olan arazinin nerede olduğu ise ilanda anlatılmıyor.

Acarkent Sitesi'nde 6 milyon TL'ye satılık villa!

Acarkent Sitesi'nde yer alan 600.00 metrekarelik kullanım alanına sahip olan n villa Beykoz icra Dairesi tarafından 18 Mart 2015 günü saat 15:00 ile 15:10 arası ihale ediliyor.

istanbul Beykoz icra haberleri Haberi

istanbul Beykoz icra haberleri

İstanbul İli Beykoz İlçesinde yer alan 965.120 metrekare yüzölçümüne sahip dubleks villa 2 milyon 750 bin TL bedelle satılıyor. Satışı açık arttırma usulüyle yapılacak olan villa,bodrum, zemin, 1 normal kat ve çatı arasından meydana geliyor. Villanın ilk satışı 10 Eylül 2014 tarihinde saat 15:00 ile 15:10 arasında yapılacak.


344 metrekare kullanım alanına sahip olan dubleks villa on yaşlarındadır. Beykoz Konakları Sitesinde bulunan villanın etrafı duvarlarla çevrili olup, özel güvenlik sistemine sahiptir. Beykoz-Riva Tem bağlantı yoluna cephesi, Acarkent Villalarıyla komşu olan taşınmaz, ağaçlık bir alanda kalıyor.



İhale İlanı


T.C BEYKOZ İCRA DAİRESİ TAŞINMAZIN AÇIK ARTTIRMA İLANI



Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri


TAŞINMAZIN


Özellikleri: İstanbul İli Beykoz İlçesinde yer alan 965,120 metyrekare miktarlı villanın tamamı 2.750.000 TL bedelle satılacaktır.


Kıymeti: 2.750.000 TL 


İmar Durumu:...