18 / 05 / 2024

İstanbul Bosphorus Hotel

İstanbul Bosphorus Hotel

Renaissance İstanbul Bosphorus Hotel, 11 toplantı odası ve balo salonu ile iş dünyasının nabzını tutmaya hazır! Renaissance İstanbul Bosphorus Hotel'in yeni dünyasındaki ayrıcalıklar ile hem başarılı hem de unutulmaz toplantı ve davetlere imza atın

14. Gayrimenkul Fuarı Türk-Arap-Rus Gayrimenkul Yatırım Buluşması 28-29 Mayıs'ta! Eviniz bu fuarda!

Yatırımcıların merakla beklediği Türk-Arap-Rus Gayrimenkul Yatırım Buluşması 28 Mayıs-29 Mayıs 2022 tarihlerinde Hilton İstanbul Bosphorus'ta gerçekleştirilecek. 

14. Gayrimenkul Fuarı 28-29 Mayıs'ta!

13 yıldır gerçekleştirilen Gayrimenkul Fuarı'nın 2022 tarihi belli oldu. 14. Gayrimenkul Fuarı 28-29 Mayıs tarihlerinde İstanbul Bosphorus Hilton'da gerçekleştirilecek.

Grand İstanbul Airport Hotel Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güneşli Şubesi açıldı!

Grand İstanbul Airport Hotel Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güneşli Şubesi bugün Bağcılar'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Temel tarafından açıldı.

Aydın Doğan, Hilton İstanbul Bosphorus Oteli satıyor!

Hilton İstanbul Bosphorus Oteli'ni Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'ndan 255.5 milyon dolara satın alan iş insanı Aydın Doğan, 500 odalı oteli satışa çıkardı.

Radisson’un Collection dönüşümü!

İstanbul'un en güzel boğaz manzaralarından birine sahip Radisson Blu Bosphorus Hotel İstanbul, 2019 yılında Radisson Hotel Group bünyesindeki en lüks marka olan Radisson Collection'a dönüşmeye hazırlanıyor…

RE360 Fuarı sektör temsilcilerini bir araya getirdi!

“Gayrimenkulün Büyük Buluşması-RE360” 4 Aralık 2018 tarihinde başladı. Geleceği yeniden inşa etmek isteyen firma sahipleri FourSeasons Hotel İstanbul Bosphorus’ta bir araya geldi.

Hilton 43 yılda 19 adet 5 yıldızlı otel açtı!

Hilton 43 yılda 19 adet 5 yıldızlı otel açtı. Hilton İstanbul Bosphorus Hotel Elmadağ'daki çalışma yaşamı 43'üncü yılına giren Hasan Sabuncu, kariyeri boyunca 13 ülkede açılan 19 beş yıldızlı otelin faaliyete geçmesinde bizzat görev aldı...

Martı GYO 2017 Olağan Genel Kurul Toplantısı 19 Mart'ta!

Martı GYO 2017 Olağan Genel Kurul Toplantısı 19 Mart 2018 Pazartesi günü saat Mercure İstanbul Taksim Hotel'de yapılacak. 

Aremas, RE360'ın ana sponsoru oldu!

Four Seasons İstanbul Bosphorus Oteli’nde, 5-6 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan RE360'ın ana sponsoru Aremas oldu...

MÜSİAD Vizyoner’17 düzenlendi!

Vizyoner’17 Sektörler Zirvesi bugün İstanbul Wow Hotel’de iş adamları, sektör temsilcileri ve sivil toplum kuruluşlarının da  katılımıyla gerçekleşti. 

DKY ADA lansmanı 29 Eylül'de!

DKY İnşaat’ın Kartal’da hayata geçireceği ‘DKY ADA’ projesinin lansmanı, Hilton İstanbul Bomonti Hotel’de 29 Eylül 2017 Cuma günü saat 10.00’da yapılacak.

TrendERA Zirvesi yarın başlıyor!

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu olmaya aday TrendERA zirvesi değişen koşullarda yeni gayrimenkul trendleri konsepti ile gelişen kentlerin yatırım fırsatlarını sektör temsilcileri ile buluşturacak. Zirve, 19 Eylül 2017 tarihinde Renaissance İstanbul Polat Bosphorus Hotel’de gerçekleştirilecek.

Polat Ev ve Polat Ofis basın toplantısı 8 Mart'ta!

Yeni projelerini ve hedeflerini hayata geçirecek Polat Holding, “Polat Ev” ve “Polat Ofis” projelerini tanıtacak. Toplantı, 8 Mart, Çarşamba günü Renaissance İstanbul Polat Bosphorus Hotel’de düzenlenecek.

İstanbul Bosphorus Hotel Haberi

İstanbul Bosphorus Hotel


Renaissance İstanbul Bosphorus Hotel, son teknoloji ekipmanlar ile donatılmış ve  planlanmış, birleştirilebilen ya da ayrı ayrı kullanılabilen toplantı mekanları ile küçük ya da büyük her türlü organizasyonunuzu keyifli bir deneyime dönüştürüyor. 


Yeni nesil ekipman ve teknik donanımıyla sizin için tasarlanmış bir mikro dünyanın parçası olacağınız Renaissance İstanbul Bosphorus Hotel'in yüksek kalite standartlarına uygun olarak hazırlanan toplam 12 toplantı ve etkinlik mekanında, LCD monitörler, barkovizyon, perde gibi ihtiyacınız olan tüm temel ekipmanlar yer alıyor.


Renaissance İstanbul Bosphorus Hotel, kongre, seminer, sosyal davetler, konferanslar için toplantı odaları ve kolonsuz balo salonu ile her konuğun hak ettiği konforu ve ilgiyi sonuna kadar deneyimleyebileceğiniz şekilde tasarlandı. Ayrıca, İstanbul’da ilk kez toplantı salonlarında tüm ekipmanların ve ışığın kontrolünü sağlayacak iPad’ler ile burada başarılı toplantılara imza atabilirsiniz....