05 / 05 / 2024

İstanbul-Bursa-İzmir otobanı açılış

İstanbul-Bursa-İzmir otobanı açılış

Türkiye'nin en büyük yatırımı olan ve bugüne kadar 18 milyar lira harcanan İstanbul-Bursa-İzmir otobanında yeni bir gelişme yaşandı.

İzmir İstinye Park 22 Ekim'de açılıyor!

Orjin Grup Yönetim Kurulu Eş Başkanı Zafer Yıldırım, İstinye Park İzmir'in açılış tarihini duyurdu. Zafer Yıldırım, "İnşallah 22 Ekim'de yüzde 92 dolulukla, kontrat imzası yüzde 70 dolulukla açmış olacağız" dedi.

Delta Hotels By Marriott İstanbul Levent yarın açılıyor!

Delta Hotels By Marriott İstanbul Levent yarın açılıyor. Otelde, 232 oda ve gün ışığı seçenekli 7 tane toplantı salonu yer alıyor. 

OECD İstanbul Merkezi yarın açılıyor!

Türkiye ile Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Teşkilatının (OECD) iş birliğiyle kurulan "OECD İstanbul Merkezi" yarın açılıyor. 

Bursa, Konya ve Tunceli'deki 3 müze açılıyor!

Bursa, Konya ve Tunceli illerinde restorasyon çalışmaları tamamlanan 3 müze hizmete açılıyor.

Kristal Türkiye Bursa'dan dünyaya açılıyor!

Gayrimenkul Danışmanlığı markası Kristal Türkiye, İstanbul genel müdürlük açılışını geçtiğimiz gün Bursa franchise ofislerinin sahibi ve kıymetli gayrimenkul danışmanlarının katılımıyla Bebek’te düzenlendi.

İstanbul-Bursa-İzmir Otoban Projesi'nde güzergah değişikliği mecliste!

İstanbul-Bursa-İzmir Otoban Projesi'nde planlanan güzergah değişikliğine ilişkin meclis gündemine taşındı. CHP'li Kayışoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İstanbul- İzmir otoyolu bugün açılıyor! 

İstanbul ile İzmir arasındaki yolculuk süresini 3,5 saate düşürecek otoyolun 192 kilometrelik son bölümü bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılacak.

Bursa Şehir Hastanesi'nin resmi açılışı 4 Ağustos'ta! 

Bursa Şehir Hastanesi'nin resmi açılışı 4 Ağustos'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleştirilecek. 

İstanbul-İzmir Otoyolu açılışı için son 3 gün!

İstanbul ve İzmir arasındaki mesafeyi kısaltan, konforlu seyahat imkanı sağlayan İstanbul-İzmir Otoyolu 3 gün sonra açılıyor...

Bursa Şehir Hastanesi açılış tarihi 2019! 

Bursa Şehir Hastanesi açılış tarihi 2019 haberimizde yer alıyor. Peki Bursa Şehir Hastanesi ne zaman açılacak, Bursa Şehir Hastanesi nerede? İşte tüm merak edilenler...

Bursa Şehir Hastanesi 16 Temmuz'da hizmete açılıyor!

Türkiye'nin 10. şehir hastanesi olan ve yapımı tamamlanan Bursa Şehir Hastanesi 16 Temmuz'da vatandaşların hizmetine açılıyor. 

Bursa Şehir Hastanesi açılışa hazır!

Türkiye’nin hizmete açılacak 10’uncu şehir hastanesi Bursa Şehir Hastanesi açılışa hazır hale getirildi. Kamu Hastaneleri Genel Müdürü Prof. Dr. Hilmi Ataseven, İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan ve beraberindeki heyet hastanede incelemelerde bulundu.

İzmir-İstanbul Otoyolu’nun bir etabı daha açılıyor!

İzmir ve İstanbul arasındaki mesafeyi 3.5 saate düşürecek 2019’un yazına yetiştirilmeye çalışılan İzmir-İstanbul Otoyolu’nun Saruhanlı-Kemalpaşa etabı trafiğe açılıyor.

İstanbul-Bursa-İzmir otobanı açılış Haberi

İstanbul-Bursa-İzmir otobanı açılış

Türkiye'nin en büyük yatırımı olan ve bugüne kadar 18 milyar lira harcanan İstanbul-Bursa-İzmir otobanında yeni bir gelişme yaşandı. İçerisinde sanat eseri tünel ve devasa viyadüklerinin bulunduğu Gemlik-Bursa arasındaki 25 kilometrelik kısım 28 Aralık Çarşamba günü Başbakan Binali Yıldırım tarafından açılacak. Adalet ve Kalkınma Partisi Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, Başbakan Binali Yıldırım'ın otobanın 25 kilometrelik etabını, sanat eseri tünel ve viyadüklerin açılışını 28 Aralık'ta gerçekleştireceğini belirterek, "Türkiye'nin en önemli ve en büyük projesinde İstanbul'dan Bursa'ya kesintisiz ulaşım sağlanmış olacak. İnşallah Sayın Başbakanımızın da teşrifleriyle Karsak Boğazı'ndan Ovakça'ya kadar olan otoyolun açılışı yapılacak. Böylelikle İstanbul'dan Bursa'mıza kadar olan bölüm tamamlanmış olacak" diye konuştu.


Bursa...