04 / 05 / 2024

istanbul çevresinde osb projeleri

istanbul çevresinde osb projeleri

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Başkanı Erdal Bahçıvan, İstanbul ve yakın çevresinde OSB oluşturmak için çalıştıklarını söyledi.Bahçıvan, İstanbul ve yakın çevresinde OSB oluşturmak için çalıştıklarını söyledi.

İTO, İstanbul'da sanayi arsa önerecek: OSB radarı geliyor! 

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, İstanbul'Da sanayicilere arsa önerileceğini ve bu kapsamda OSB radarı gibi çalışacak bir sistem kurguladıklarını söyledi. İşte ayrıntılar...

Arnavutköy'deki 22 adet arsa satılıyor! Belediyeden Kanal İstanbul çevresinde imarlı arsa fırsatı! 

Arnavutköy Belediyesine ait 22 adet imarlı arsa satışa sunuluyor. Peki Arnavutköy'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? Büyüklükleri kaç metrekare? 

TOKİ'nin İstanbul'daki 50 bin sosyal konutu Kanal İstanbul çevresinde yapılacak iddiası! 

CHP’li İBB Meclis Üyesi Nadir Ataman, İstanbul’da inşa edilecek 50 bin sosyal konutun 20 bininin Kanal İstanbul’un etrafında kurulacak Yenişehir sınırları içinde olduğuna dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Kanal İstanbul çevresinde inşa edilecek Yenişehir'in ayrıntıları belli oldu!

Çılgın proje Kanal İstanbul'la ilgili itirazlar devam ederken Toplu Konut bulunan Sazlıbosna Mahallesi’nde 970 bin 300 metrekare büyüklüğünde mera olarak kullanılan alan ve bitişiğindeki tarla alanlarının konut yapılması için ihaleye çıktığı ileri sürüldü. 

Kanal İstanbul çevresinde arazi fiyatları fırladı!

Kanal İstanbul projesinin SED raporunda yer alan bilgilere göre, projenin açıklanmasıyla arazi fiyatları fırladı. Arazi fiyatları 3'er aylık dilimler halinde sırasıyla 50-60 TL, 80-90 TL, 120-130 TL, 160-180 TL, 200-230 TL, 260-300 TL şeklinde arttı.

İzmir'deki tarıma dayalı OSB'ler için süreç hızlanıyor!

İzmir ve çevresinde kurulması planlanan tarıma dayalı organize sanayi bölgelerinde (TDÍOSB) süreç hızlandı, il genelinde 7 adet kurulması planlanan TDÍOSB'ler arasında yer alan Bayındır Çiçekçilik TDI Bile Kınık TDÍOSB'de yönetim kurulu başkanı ve vekilleri ile denetim organları seçimleri yapıldı.

İstanbul'daki OSB'lerde çarklar hızlı dönüyor!

Sanayinin önde gelen şehirlerinden İstanbul'da OSB'lere yapılan yatırımlar ve Kovid-19 sonrası gelen talep patlaması enerji tüketimlerini de yükseltti. 15'i Kimyacılar OSB, 11'i İstanbul Tuzla Organize Sanayi'den, 14 tanesi de Anadolu OSB'den olmak üzere toplamda üç OSB'ye 40 yatırım gerçekleşti.

Kanal İstanbul çevresinde yabancı hareketliliği!

Kanal İstanbul Projesi çevresinden hareketlilik yaşanıyor. Bu hareketlilik yabancıların hareketliliği. Türkiye’ye uzaktan gelen yabancılar Kanal İstanbul yapılmasın diyor. Bölge halkından, yabancı ülkeden gelen kişilerin Kanal İstanbul Projesinin yapılacağı yerde gezdikleri öğrenildi.

Kanal İstanbul çevresinde kimin ne kadar arazisi var?

Prof. Dr. Doğan Kantarcı, “İstanbul Kanalı ve İstanbul Havaalanı’nın inşaat alanı ile çevresindeki arazide yerleşim, orman, otlak, tarım alanları ve üretime etkileri” isimli çalışmasında Kanal İstanbul'un arazi mülkiyet dağılımını ortaya çıkardı...

SVS Met Metal İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul İkitelli OSB Şubesi açıldı!

SVS Met Metal İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul İkitelli OSB Şubesi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

İstanbul çevresinde 7.5, 7.4 ve 7.2 büyüklüğünde depremler bekleniyor!

Son 1.500 yılın verileriyle Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nden İstanbul ve çevresi için deprem senaryoları...

İstanbul'a yeni nesil mobilya OSB'si geliyor!

MÜSİAD Mobilya Sektör Kurulu Başkanı Altunbaş, İstanbul’da yeni nesil bir mobilya OSB’si kurmak için çalıştıklarını söyledi...

TOKİ İstanbul çevresinde yazlık konut üretiyor!

TOKİ, Türkiye’nin dört bir yanında ucuz konut üretmek için gaza bastı. Dar gelir grubunun kira öder gibi ev sahibi olabilmesi için İstanbul çevresinde yazlık konut üretimine başladı. Sakaryada yazlık tarzda 448 konut inşa ediliyor.

istanbul çevresinde osb projeleri Haberi

istanbul çevresinde osb projeleri

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, gündemdeki son gelişmeleri Anadolu Ajansı (AA) Finans Masası'nda değerlendiriyor.


İstanbul sanayicisinin farklı enstrümanlarla desteklenmesi halinde Türkiye'nin geleceğine önemli katkı sağlayacağını belirten Bahçıvan, İstanbul ve yakın çevresinde OSB oluşturmak için çalıştıklarını...