04 / 05 / 2024

istanbul China Homelife

istanbul China Homelife

China Homelife Turkey Fuarı, İstanbul Fuar Merkezi’nde 3. kez kapılarını açtı. Fuar 800'den fazla Çinli firmaya ev sahipliği yapıyor.

Bank of China İstanbul'a geliyor!

Ekonomiden sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, BDDK tarafından dünyanın en büyük bankalarından Bank of China'ya (BOC) Türkiye'de kuruluş izni verildiğini bildirdi.

Osmangazi Elektrik, China Machinery'e satıldı!

Rekabet Kurulu, Osmangazi Elektrik ve Osmangazi Elektrik Perakende'nin tüm hisselerinin China Machinery tarafından devralınmasına izin verdi.

Bulvar İstanbul'daki dairelerin yüzde 90'ı 1 yılda satıldı!

Emlak Konut'un Basaksehir'deki en lüks projesi Bulvar istanbul, konutların satısını yüzde 90'ını 1 yıl gibi kısa bir sürede tamamlayarak satış ve hasılat rekortmeni oldu.

China Homelife Turkey 3 Haziran'da kapılarını açacak!

Geçtiğimiz yıl yoğun bir katılım ile gerçekleşen China Homelife Turkey, bu yıl da 3-6 Haziran tarihlerinde CNR EXPO Yeşilköy İstanbul ‘da başlıyor.

Kartal Moment İstanbul'da peşin alım avantajı!

Kartal’da AC Yapı tarafından 100 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen Moment istanbul projesinin yüzde 25’i satıldı. İki kuleden oluşan projede fiyatlar 269 bin liradan başlıyor.

Çin'in ikinci fuarı China Homelife ev tekstilcisini çileden çıkardı!

Çinli firmaların bu yıl 2.'ni düzenleyecekleri China Homelife ev tekstili fuarı Türk ev tekstili firmalarını çileden çıkardı. TETSİAD Genel Koordinatörü Haşim Büyükbalcı konu ile ilgili açıklama yaptı..

Nlogo İstanbul ikinci etap satışları devam ediyor!

Özyurtlar inşaat, Nlogo istanbul'un ikinci etabını ve New Bahçeşehir projesini satışa çıkardı. Nlogo istanbul ikinci etap 850, New Bahçeşehir ise 98 daireden oluşuyor.

İstanbul'da markalı konut projeleri yüzde 18 arttı!

Eva Gayrimenkul Değerleme'nin 2014 istanbul Markalı Konut Araştırması, kentin 34 bölgesinde bin 7 markalı konut projesinin yer aldığını, kent genelinde markalı konut sayısının 430 bine ulaştığını ortaya koydu.

Legoland İstanbul'un temeli atıldı!

Legoland Discovery Centre istanbul Genel Müdürü Sarper Hilmi Sunar, Legoland Discovery Centre istanbul'un bu yılın yaz aylarında ziyaretçileriyle buluşmaya hazır olacağını söyledi.

Moment İstanbul'da dairelerin yüzde 25'i satıldı!

AC Yapı'nın istanbul Anadolu Yakasfndaki Kartal'da inşasına başladığı Moment İstanbul projesi, konut yatırımcılarının yeni adresi haline geldi. Yoğun ilgiyle satışların başladığı projede dairelerin yüzde 25'i sahiplerini buldu.

Beylikdüzü West Side istanbul satılık daire!

Beylikdüzü West Side istanbul satılık daire fiyatları 190 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Satış süreci devam eden projede 166 adet dükkan ve 1.155 adet daireye yer veriliyor.

Hamit Demir: Dar gelirli İstanbul'dan ev alamayacak!

Bir inşaat projesinde arsa maliyeti Balkanlar'da yüzde 18, Avrupa ve Amerika genelinde yüzde 25 paya sahipken, bu rakam istanbul 'da yüzde 70 'lere dayandı.

Osmangazi EDAŞ, China Machinery ve GXIIC’e satıldı!

Osmangazi EDAŞ ve Osmangazi Elektrik Perakende satışın yüzde 75’i China Machinery ve GXIIC’e 384.6 milyon dolara satıldı. Osmangazi Elektrik, daha önce yapılan ihalede Yıldızlar SSS Holding’e satılmıştı.

istanbul China Homelife Haberi

istanbul China Homelife


Avrasya bölgesinde ticari ilişkilerin geliştirilmesindeki en büyük ticaret platformlarından biri olan China Homelife Turkey Fuarı, İstanbul Fuar Merkezi’nde 3. kez kapılarını açtı. 800’den fazla Çinli firmaya ev sahipliği yapan fuarın dikkat çeken ürünü ise 2 saatte imal edilen 8 şiddetindeki depreme dayanıklı prefabrik ev oldu. İstanbul Başkonsolosluğu Ticaret Müşaviri Mr. HuangSongfeng, Hangzhou Ticaret Komitesi Bölüm Şefi Ms. GuoPin, Uluslararası Silk Alliance Yönetim Kurulu Başkanı Mr. LiJilin ve Uluslararası Meorient Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Mr. PanJianjun katılımlarıyla açılışı gerçekleşen fuarın tören konuşmasını 2016 yılında G-20 Zirvesi ev sahiplerinden Hangzhou Ticari Komite Direktörü Mr. LiuXiaMing yaptı. Bir evin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak 50 binden fazla ürünün yer aldığı ChinaHomelife, 3 Haziran Cumartesi akşamına kadar açık kalacak.


Çin’in Hangzhou eyalet belediyesi ve Shangdong, Guangdong,...