05 / 05 / 2024

istanbul çimento kullanımı

istanbul çimento kullanımı

Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu'nun (YÜF) düzenlediği "2023'e Doğru Kentsel Dönüşüm, Ulusal Çevre Politikaları ve Sektörden Beklentiler" konulu toplantıya Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce onur konuşmacısı olarak katıldı..

Borsa İstanbul’da yeni halka arz açıklandı. SPK, Limak Çimento’nun halka arzına onay verdi

Borsa İstanbul’da halka arz olacak şirketlere yenisi eklendi. Sermaye Piyasası Kurulu, Limak Çimento’nun halka arzına onay verdi. Halka arz onayını X sosyal medya hesabından paylaşan Solakoğlu’nun takipçilerinden bir kısmı haberi sevinçle karşılarken bazıları borsada dengenin bozulacağını söyledi.

Kanal İstanbul’un çimento ihtiyacının da karşılanacağı limanın imar planı askıda!

İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Çiftalan Mahallesi, Liman Amaçlı 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı. Söz konusu limandan Kanal İstanbul’un çimento ihtiyacı da karşılanacak.

Kanal İstanbul’un çimento ihtiyacının da karşılanacağı limana onay verildi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından, İstanbul’un Karadeniz kıyısında inşa edilecek olan çimento limanı projesine bir buçuk sene sonra onay verildi. İşte ayrıntılar...

Kanal İstanbul çimento hisselerini uçurdu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çılgın proje Kanal İstanbul için yakın zamanda ihale yapacaklarını açıklaması, çimento hisselerini de uçuşa geçitdi.

Çimento sektörünün devleri İstanbul'da buluşacak!

İstanbul'da gerçekleşecek INTERCEM Uluslararası Çimento Konferansı 15-17 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek. Fuara 40 ülkeden 400 firmanın katılması bekleniyor.

Yurt Çimento Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Yurt Çimento Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Yusuf Top Şube Müdürlüğü'nde 45 bin TL sermaye ile 8 Eylül'de Sarıyer'de açıldı.

Çimentaş İzmir Çimento, Borsa İstanbul'a özel durum sorgulaması yaptı!

Çimentaş İzmir Çimento Fabrikası T.A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre olağan dışı fiyat ve miktar hareketi hakkında bildirim yayınladı.

1947 yılında İstanbul Radyoevi'nin inşasına çimento darlığından ara verilmiş!

1947 yılında çimento darlığı yüzünden TRT İstanbul Radyoevi'nin inşasına ara verilmiş. Radyo binasının teknik tesisatları Amerika'dan getirtilmiş ve inşaata hız verilecekmiş. Teknik tesisatlar Amerikalı mühendisler tarafından monte edilecekmiş.

Denizli Çimento İstanbul Karbon Zirvesi'nin ana sponsoru oldu!

“İstanbul Karbon Zirvesi”nin ana sponsoru olan Denizli Çimento, üretim süreçlerinde geliştirdiği stratejilerle uzun vadede gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmayı hedefleyen şirketler arasında yer alıyor...

Ekoçim Çimento Beton Yapı Elemanları İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ekoçim Çimento Beton Yapı Elemanları İnşaat Malzemeleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Ersin Özçelik tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Aralık'ta kuruldu.

Aslan Çimento'dan Oyak'a 189 bin 750 TL kirayla santral!

Aslan Çimento A.Ş ve Aslan Beton A.Ş'nin sahip olduğu, Oyak Beton Sanayi ve Ticaret A.Ş'ye kiralanan arsa, beton santrali ve ekipmanlarının kira bedelleri 189 bin 750 TL olarak belirlendi

Bursa Çimento Genel Kurulu 31 Mart'ta toplanıyor!

Bursa Çimento Fabrikası A.Ş Genel Kurul toplantısı 31 Mart 2011 tarihinde gerçekleşecek...

Bursa Çimento, Roda Liman'ın sermaye artışına iştirak edecek

Bursa Çimento Fabrikası A.Ş, bağlı ortaklarından Roda Liman İşletmesi A.Ş'nin bedelli sermaye artışına iştirak etme ile ilgili yönetim kurulu kararını açıkladı

istanbul çimento kullanımı Haberi

istanbul çimento kullanımı

Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu (YÜF), Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin onur konuşmacısı olarak katıldığı "2023'e Doğru Kentsel Dönüşüm, Ulusal Çevre Politikaları ve Sektörden Beklentiler" konulu toplantıda sektörün sorunları, önümüzdeki döneme ilişkin hedef ve beklentiler değerlendirildi. 


Yapı Ürünleri ve Üreticileri Federasyonu, "2023'e Doğru Kentsel Dönüşüm, Ulusal Çevre Politikaları ve Sektörden Beklentiler" konulu toplantı düzenledi. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin onur konuşmacısı olarak katıldığı toplantının ev sahipliğini Yapı Ürünleri ve Üreticileri Federasyonu (YÜF) Yönetim Kurulu Başkanı M. Şefik Tüzün yaptı. Bugün gerçekleşen toplantıya Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin yanı sıra yapı, çimento ve inşaat sektörünün yöneticileri katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan YÜF Yönetim Kurulu Başkanı M. Şefik Tüzün konuşmasının başında Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu hakkında bilgi verdi. M. Şefik...