13 / 05 / 2024

istanbul da ulaşım projeleri

istanbul da ulaşım projeleri

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Ticaret Odası’ nı ziyaret etti. Ziyaretinde ulaşım yatırımlarını anlatan Başkan Topbaş, “İstanbul’un her noktasına raylı sistemi götürüyoruz” dedi...

İstanbulluların ilk üç sorunu belli oldu: İstanbul depremi, ulaşım, ekonomi!

İstanbul Planlama Ajansı (İPA) araştırmasına göre İstanbulluların yüzde 70,1 ise bayramı İstanbul’da geçirdiğine dikkat çekerken, ilk üç sorun İstanbul depremi, ulaşım, ekonomi oldu. İşte ayrıntılar... 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi açıkladı! Bayramda ulaşım ücretsiz olacak...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbul'da Ramazan Bayramı boyunca kişiselleştirilmiş İstanbulkart sahiplerine toplu ulaşımın ücretsiz olacağını açıkladı.

Mansur Yavaş: "Ankara'da gün gelecek toplu ulaşım bedava olacak"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 5 senelik görev döneminde kente kazandırılan yatırım projelerini anlattı. Yavaş, "Gün gelecek Avrupa’da olduğu gibi Ankara’da da toplu ulaşım ücretsiz hale gelecek. Belediyecilik budur" diye konuştu.

İstanbul'da hangi müzeler ücretsiz? İBB resmen duyurdu! İşte Cumhuriyet'in 100. yılına özel ücretsiz müzeler

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Kültür AŞ, Cumhuriyet'in 100. yılına özel olarak işletmesindeki müzelerde "müze girişi kampanyası" başlattığını duyurdu. Peki İstanbul'da hangi müzeler ücretsiz? İşte ücretsiz müzeler...

İstanbul'da yarın toplu ulaşım ücretsiz mi olacak? 

İstanbul'da okulların 11 Eylül Pazartesi günü açılması için hazırlıklar tamamlandı. İstanbul trafiği, şehir içi kameralar aracılığıyla anlık olarak takip edilecek. İETT, her gün 1.636 ek sefer düzenleyecek. Toplu ulaşım ücretsiz olacak. İşte detaylar...

İstanbul’da bayramda toplu ulaşım ücretsiz! Metrolar 24 saat açık olacak! Su ve doğalgaz kesintisi yapılmayacak!

İstanbul Belediyesi yaklaşan Ramazan Bayramı tatili öncesi hazırlıklarını tamamladı. İBB bayram boyunca toplu ulaşımın ücretsiz yapılacağını belirtirken, metroların 24 saat boyunca çalışacağını da duyurdu. Ayrıca su ve doğalgaz kesintisinin yapılmayacağı da bildirildi.

Ankara'da ulaşım ücreti ne kadar? Ankara’da ulaşım ne kadar oldu? AnkaraKart tam basım ne kadar?

Ankara’da ulaşıma zam geldi mi? Ankara’da toplu taşıma ne kadar oldu? Vatandaşlar bu soruların yanıtlarını arıyor. İşte detaylar!

29 Ekim otobüsler bedava mı? 29 Ekim İstanbul’da ulaşım ücretsiz mi?

29 Ekim’de metro, metrobüs, otobüs, tramvay ücretsiz mi, 29 Ekim’de ulaşım bedava mı? soruları 29 Ekim’e sayılı saatler kala merakla araştırılmaktadır. İşte detaylar!

İBB'den ulaşıma en az yüzde 25 zam teklifi! İstanbul'da ulaşıma zam yapılacak mı? Şimdi bakın!

İstanbul’da yükselen maliyetler sebebiyle esnaftan ve işletmeci kurumlardan gelen talepler üzerine İBB tarafından hazırlanan toplu ulaşıma yüzde 24.79 oranında zam teklifi UKOME’de çoğunluktaki bakanlık temsilcilerinin oyları ile kabul edilmedi. İşte ayrıntılar...

Son dakika gelişmesi!  İstanbul'da ulaşım bu saatlerde tamamen ücretsiz olacak!.

Flaş açıklama İBB Genel Sekreteri Can Akın Çağlar'dan geldi! İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Genel Sekreteri Can Akın Çağlar tüm İstanbul halkını yakından ilgilendiren çok önemli bir açıklamada bulundu.

Ulaşımda zam yağmuru dinmedi! İşte 26 Nisan 2022 güncellenen Ankara ve İstanbul ulaşım fiyat listesi...

Bu sene içerisinde akaryakıta gelen zamlarla birlikte en çok zam yapılan alan ulaşım oldu! Taksi, otobüs, metro, minibüs, Marmaray... Peki, İstanbul ve Ankara'da şehir içi ulaşım ücretleri ne kadar? İşte 26 Nisan 2022 fiyat listesi...

Ramazan ayında İstanbul'da ulaşım nasıl olacak?

İstanbul'da metro, tramvay ve füniküler sefer saatlerinde yeni düzenleme geldi. İşte detaylar...

İstanbul'da ulaşıma zam mı gelecek? Mavi kart ne kadar olacak? Tam bilet 8 TL…

İstanbul’da toplu ulaşıma zam bekleniyor. İETT Genel Müdürü, yüzde 50’den az zam olmayacağını açıklamıştı. Yüzde 50 zammın gelmesi durumunda 430 Türk lirası olan abonman mavi kart, 640 Türk lirasını geçecek. Zammın öğrencilere gelmesi durumunda ise öğrenci bileti 4 lira olacak.

istanbul da ulaşım projeleri Haberi

istanbul da ulaşım projeleri


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Ticaret Odası’nı ziyaret etti. İTO Başkanı İbrahim Çağlar, İTO Meclis Başkanı Şekip Avdagiç ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Başkan Kadir Topbaş, İTO Meclis Toplantısına da katılarak, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) ulaşım yatırımlarını anlattı. İBB’nin ulaşımında yaptığı yatırımları ve atacağı dev hamleleri anlatan kısa film gösteriminin ardından İTO Meclis Üyelerine hitap eden Başkan Kadir Topbaş, arkasında duran raylı sistem haritasının İstanbul’un ulaşımda ortaya koyduğu devrimi gösterdiğini söyledi.


İstanbul’un kendi şahsında ikinci kez dünya belediyeler birliği (UCLG) başkanı olduğuna dikkat çeken Başkan Kadir Topbaş, bir ülke özelliği gösteren İstanbul’un artık küresel arenada kendini iyice hissettirdiğini ve ekonomik açıdan 127 ülkeden daha büyük olduğunu söyledi.


2016’da günde 7 milyon kişi metro kullanacak


İMP’de İstanbul’u planladıklarını ve...