24 / 05 / 2024

istanbul deniz hatları

istanbul deniz hatları

Deniz ulaşımı sayesinde trafik rahatlayacak. İstinye-Çubuklu arasında açılacak olan deniz hattıyla günde 10 bin araç deniz hattıyla karşıya geçecek. Deniz hattının ilki İstinye-Çubuklu diğeri ise Mudanya-Büyükçekmece arasında olacak.

TürkAkım için geri sayım başladı!

TürkAkım Proje Sözcüsü Esen, "TürkAkım aslında teknolojik olarak son derece zorlu bir proje. Toplam 1870 kilometre uzunluğundaki deniz hatları, 2 bin 200 metreye ulaşan derinliklere döşendi." dedi.

İstanbul tramvay hatları yenileme ihalesi iptal edildi!

İstanbul’da Bağcılar-Kabataş ve Habipler-Topkapı tramvay hatlarında meydana gelen yıpranma sebebiyle yapılacak olan yenileme çalışmaları için açılan ihale iptal edildi.

Piyalepaşa İstanbul deniz tutkunlarını buluşturuyor!

Lansmanı Boat Show Eurasia Fuarı’nda yapılan ve büyük ilgi gören Beneteau Antares 6 0B, Glastron GT 225, Pirelli 880 ve Pirelli S280 model tekneler Piyalepaşa İstanbul Satış Ofisi’nde deniz tutkunlarıyla buluşacak..

İstanbul Şehir Hatları yeni iskele istiyor!

Tartışmalı proje nedeniyle Kabataş İskelesi kapatılınca yolcular açıkta kaldı. İstanbul Şehir Hatları da Galata Köprüsü’nün ayağına iskele istedi.

Deniz İstanbul Mercan Konakları 2 teslim tarihi!

Deniz İstanbul Mercan Konakları 2 projesinde ev fiyatları 286 bin liradan başlıyor. Keleşoğlu İnşaat'ın projesi Mercan 2 Konakları'nda 550 konut yer alıyor...

Deniz İstanbul Mercan Konakları'nda satışlar başladı!

Keleşoğlu, Denizİstanbul projesindeki az katlı apartman daire konsepti Mercan Konakları'nda yeni etap satışlarına başladı. Mercan Konakları’nın yeni etabı, 1+1’den 4+1’e değişen daire seçenekleri ile yeni evlileri ve çocuklu aileleri bekliyor.

Keleşoğlu Deniz İstanbul Evleri fiyat listesi!

Keleşoğlu Deniz İstanbul Evleri fiyat listesi 285 bin TL'den başlıyor. Deniz İstanbul Mercan Konakları 2.etapta 24 ay sıfır faizle taksitli ödeme fırsatı sunuluyor...

Deniz İstanbul Keleşoğlu 2016 kampanyası!

Deniz İstanbul Mercan Konakları 2. etap projesinde ev fiyatları 285 bin liradan başlıyor. Keleşoğlu İnşaat'ın projesi Mercan Konakları 2.etap, 2018'in ilk yarısında tamamlanacak...

Deniz İstanbul Mercan 2 Konakları satılık!

Deniz İstanbul Mercan 2 Konakları satılık dairelerin fiyatları 255 bin liradan başlıyor. Deniz İstanbul Mercan 2 Konakları projesinde teslimler 2018 yılı ortasında yapılıyor...

Deniz İstanbul Mercan Konakları 2 satış fiyatları!

Deniz İstanbul Mercan Konakları 2 satış fiyatları 255 bin liradan başlayarak değişiyor. Beylikdüzü Yakuplu'da yükselen Deniz İstanbul Mercan Konakları 2.etap Haziran 2018'de teslim ediliyor...

Beylikdüzü Deniz İstanbul Mercan 2 satışta! 255 bin TL'ye!

Keleşoğlu İnşaat, Beylikdüzü Yakuplu'da bulunan Deniz İstanbul projesinin yeni etabı Mercan 2'yi satışa sundu. Projenin yeni etabında lansmana özel fırsatlar ve uygun ödeme imkanları sunuluyor.

Kartal İstanbul Deniz Otobüsü İskelesi'nin imar planı değişti!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kartal'daki İstanbul Deniz Otobüsü Iskelesi'nin imar planını değiştirdi. Kıyıda 500 metrekarelik inşaat yapılması anlamına gelen bu karar, büyük tepki topladı.

Deniz İstanbul Marina Evleri villa fiyatları!

Deniz İstanbul Marina Evleri villa fiyatları 1 milyon 100 bin dolardan başlayarak değişiyor. Beylikdüzü Yakuplu'da yer alan Deniz İstanbul Marina Evleri 87 villadan meydana geliyor...

istanbul deniz hatları Haberi

istanbul deniz hatları

Deniz ulaşımı sayesinde trafik rahatlayacak. İstinye-Çubuklu arasında açılacak olan deniz hattıyla günde 10 bin araç deniz hattıyla karşıya geçecek.

İstanbul'un trafiğine çözüm için iki yeni deniz hattı açılıyor. İlki İstinye-Çubuklu diğeri ise Mudanya-Büyükçekmece arasında olacak.


Ulaştırma Bakanlığı tarafından hazırlanan proje İstanbul Büyükşehir Belediyesiyle birlikte yürütülüyor. Fizibilite çalışmaları Ulaştırma Bakanlığı tarafından yapılan bu projenin yer tahsis işlemleri için Milli emlak Genel Müdürlüğü'yle görüşme yürütülüyor.


METROYA BAĞLANIYOR


Önümüzdeki ay açılması hedeflenen İstinye Çubuklu deniz hattı öncelikle Levent, Maslak, Sanayi Mahallesi ve ikinci köprünün trafiğini rahatlatacak. Şehir Hatları tarafından işletilecek hattan günde 10 bin aracın geçmesi hedefleniyor. Ancak asıl hedef yolcu ulaşımını bu güzergaha aktarmak.


YAYALARA RİNG HATTI


Bu hat sayesinde öncelikle Anadolu yakasının kuzeyinde (Paşabahçe/Beykoz) ve Avrupa yakasının güneyinde (Maslak, Sanayi Mahallesi ve Levent) yaşayan vatandaşlar Boğaz...