01 / 05 / 2024

İstanbul Dünya Sağlık Turizmi

İstanbul Dünya Sağlık Turizmi

2010 yılında Kültür Başkenti, 2012 yılında Spor Başkenti olan İstanbul, şimdi de Dünya Sağlık Turizminin Başkenti olma yolunda dev bir adım attı, projenin sürdürülebilirliği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık A.Ş. tarafından sağlanacak

Traki Turizm Sağlık Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Traki Turizm Sağlık Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Özlem Balkan Manap tarafından kuruldu.

İstanbul'daki kamu binaları depreme hazırlanıyor! Hem sağlık hem de barınma ihtiyacı karşılanacak!

Beklenen Marmara depreminden en çok etkilenecek kent, İstanbul olarak belirtiliyor. Mega kentte kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Olası bir depremde, kamu binaları ile İstanbulluların hem sağlık hem de barınma ihtiyacı karşılanacak. İşte megakentteki kamu binalarında son durum...

Sağlık Bakanlığı o ildeki Şehir Hastanesi için bir ihale daha düzenledi! Planlanın 5 katına mal olacak!

Sağlık Bakanlığı Aydın Şehir Hastanesi’ni tamamlamak için bir ihale düzenledi. Hastane planlananın yaklaşık beş katına mal oldu.

Sağlık turizminde 200 milyon doların üstünde anlaşma yapıldı!

İstanbul’da bu yıl ilk defa “1’nci Turabexpo Sağlık Turizmi Fuarı”, düzenlendi. Türk sağlık sektörüyle beraber Arap ve Türk Cumhuriyetleri’ndeki sağlık sektörü öncülerini buluşturan fuarda, 15 bine yakın ikili görüşme yapılırken, 200 milyon doların üzerinde anlaşmanın yapıldı.

Deprem bölgesi için Genel Sağlık Sigortası düzenlemesi: Süresi resmen uzatıldı! 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, deprem bölgesinde yer alan şehirlerde Sağlık Sigortası (GSS) kapsamında yapılan düzenlemelerin süresinin 30 Kasım'a kadar uzatıldığını açıkladı. İşte ayrıntılar... 

Fereg İnşaat Sağlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fereg İnşaat Sağlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Gürbüz ve Ferit Öztoprak ortaklığında kuruldu.

Dünya Sağlık Örgütü’nden şok açıklama! Deprem 23 milyon insanı etkileyecek!

Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem felaketi dünyanın da gündeminde. Sarsıntının ardından dünyadaki onlarca ülkeden taziye mesajları ve yardım açıklamaları gelirken, Dünya Sağlık Örgütü de çok önemli bir açıklama yaptı.

Dünya Sağlık Örgütü'nden şok açıklama! Kahramanmaraş depremi 23 milyon insanı etkileyecek!

Dünya Sağlık Örgütü ülkemizde meydana gelen yüzyılın en büyük depremi ile ilgili olarak “Türkiye ve Suriye’deki deprem felaketi sonrası yardımlarımız uzun vadeli olacak” ifadesini kullandı.

Özel sağlık sigortası yaptıracaklar dikkat! Yüzde 180 zamlandı! Bunları yaparsanız fiyat düşer! Hemen bakın!

Özel sağlık sigortası yaptıracak vatandaşlar, fiyatları düşürmenin bir yolu olup olmadığını merak ediyor. Bunları yaparsanız fiyat düşer! Hemen bakın!

Devlet destekli bakım sigortası için düğmeye basıldı! Yaşlıların sağlık ve bakım giderleri karşılanacak! İşte detaylar..

Yaşlılık döneminde ister evde ister bakımevinde, sağlık ve bakım giderlerinin karşılanmasına ilişkin bakım sigortası gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

Doktor ve hemşireler banka promosyonunu bekliyor! 2022 yılı sağlık promosyonları ne zaman verilecek?

Sağlık çalışanları da banka promosyonu için seslerini duyurmak istiyorlar. Hemşire, doktor ve ATT çalışanları Sağlık Bakanlığı banka promosyon güncellemesini dört gözle bekliyor. İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere Türkiye genelinde sağlık personeli banka promosyonu ne zaman verilecek?

Ferumedclınıc Sağlık Danışmanlığı Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ferumedclınıc Sağlık Danışmanlığı Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de Ferdınand Steınhuber ve Mehmet Demir ortaklığında kuruldu.

TMSF el konulan Yeni Dünya Sağlık Hizmetleri şirketini satışa çıkardı

TMSF, Yeni Dünya Sağlık Hizmetleri Hisseleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğünü satışa çıkardığını açıkladı. Satışa konu olacak ihale tarihi ve saati de açıklandı.

İstanbul Dünya Sağlık Turizmi Haberi

İstanbul Dünya Sağlık Turizmi



İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın, dünya başkenti olma vizyonu ile hazırlanan “Sağlık Turizmi Başkenti İstanbul / HEALTH PLUS İSTANBUL” projesi ile İstanbul’un sağlık turizminde önemli bir cazibe merkezi haline getirilerek küresel bir destinasyon olması amaçlanıyor.


Bu Kent İyi Gelir!


“Bu Kent İyi Gelir!” / “This city heals you!” sloganıyla uluslararası 600 milyon sağlık turistini hedef alan HEALTH PLUS İSTANBUL projesinin kapanış toplantısı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Proje Tanıtım ve İletişim Çadırı’nda gerçekleştirildi.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kaynak Geliştirme ve İştirakler Daire Başkanlığı’nın, Kalkınma Bakanlığı ve İstanbul Kalkınma Ajansı  (İSTKA) tarafından Küresel Turizm Merkezi İstanbul Mali Destek Programı çerçevesinde fonlanan projesinin kapanış toplantısına, kamu kurumları, özel sağlık işletmeleri ve turizm sektörünün önde gelen temsilcileri katıldı.


Cazibe merkezi İstanbul için tarafsız çatı kuruluş


Sağlık Turizmi Başkenti İstanbul...