04 / 05 / 2024

İstanbul Erzurum Dernekleri ev hediyesi

İstanbul Erzurum Dernekleri ev hediyesi

İstanbul Erzurum Dernekleri Federasyonu’nun öncülüğünde başlatılan ’el ver, ev alalım’ kampanyası ile şehit düşen 2 asker ile 1 polisin ailelerine alınan evler teslim edildi.

TOKİ'den 26 ilde ucuz konut satışları için tarih verildi...

TOKİ ihtiyaç sahibi olan vatandaşları ev sahibi yapmak için çalışmalarına devam ediyor. TOKİ'den yapılan açıklamada, Ankara, İstanbul, Erzurum, Adana ve toplam 26 ilde ucuz konut satışları için tarih verildiği kaydedildi.

Özelleştirme dairesi tarafından 4 ildeki taşınmazların nihai pazarlık görüşmesi yapıldı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) tarafından İstanbul, Erzurum, İzmir ve bunun yanı sıra, Muş'daki bazı taşınmazların özelleştirme ihalesinin nihai pazarlık görüşmeleri yapıldı.

İstanbul, Sivas ve Erzurum'da bazı bölgeler için kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Mega kent İstanbul, Sivas ve Erzurum'da yer alan bazı bölgelerin sit alanları "kesin korunacak hassas alan" ilan edildi.

Erzurum Şehir Hastanesi Ağustos'ta tamamlıyor!

Gaziosmanpaşa'da inşa edilen Ahes Misal İstanbul projesini hayata geçiren Süleyman Ekşi, 1900 yatak kapasiteli Erzurum Şehir Hastanesi’ni yaz sonunda hizmete açıyor...

Erzurum'daki deprem konutlarına ilişkin 8 sorun mecliste!

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, Erzurum'un Hınıs ilçesinde yapılan deprem konutları ile ilgili 8 sorunu meclis gündemine taşıdı..

İstanbul Erzurum Dernekleri 3 şehit ailesine ev hediye etti!

İstanbul Erzurum Dernekleri Federasyonu’nun öncülüğünde başlatılan ’el ver, ev alalım’ kampanyası ile şehit düşen 2 asker ile 1 polisin ailelerine alınan evler teslim edildi.

İzmir Karabağlar kentsel dönüşümle ivme kazanacak!

Ege Bölgesi Erzurum Dernekleri Birliği Federasyonu'nu ziyaret eden Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Karabağlar'daki kentsel dönüşümü anlattı.

Karabağlar kentsel dönüşümle kabuk değiştirecek!

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Ege Bölgesi Erzurum Dernekleri Birliği Federasyonu'nu ziyaret etti. Karabağlar'ın tüm imar planlarını yenilediklerini, kentsel dönüşüm projeleriyle de ilçenin ivme kazanacağını belirten Selvitopu, “Karabağlar kabuk değiştirecek” dedi.

İstanbul'da Erzurum yatırımları konuşuldu!

Erzurum Valiliği ile Büyükşehir Belediyesi tarafından İstanbul'da düzenlenen toplantıda, İstanbul'da yaşayan Erzurumlu iş adamlarıyla 'Erzurum'a yatırım' konusu konuşuldu.

Resim İstanbul'da pazar günü Erzurum'un meşhur cağ kebabı etkinliği düzenleyecek!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar değişiklik gösterdiği Resim İstanbul projesi toplam 81 bin 433 metrekare arsa alanında yükseliyor. Resim İstanbul'da pazar günü Erzurum'un meşhur cağ kebabı etkinliği düzenleyecek.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Güvenli Hizmet Ödülü'nün sahibi oldu!

İBB ve İETT işbirliğiyle 19 - 20 Aralık tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Transist 2014 Uluslararası Ulaşım Teknolojileri Sempozyum ve Fuarı`nda Erzurum Büyükşehir Belediyesi ‘Güvenli Hizmet Ödülü’ne layık görüldü.

Erzurum Havalimanı'nda uçak pisten çıktı!

Erzurum'dan İstanbul'a gitmek için hazırlık yaptığı sırada askeri hangara çarpan ve sol kanadında hasar meydana gelen THY uçağı, bakıma alındı. Sol kanadının uç kısmında hasar meydana gelen uçaktaki incelemeler sürüyor...

Erzurum Havalimanı'nda yolcu uçağı hangara çarptı!

Erzurum'dan İstanbul'a gitmek için hazırlık yaptığı sırada askeri hangara çarpan ve sol kanadında hasar meydana gelen THY uçağı, bakıma alındı. Sol kanadının uç kısmında hasar meydana gelen uçaktaki incelemeler sürüyor.

İstanbul Erzurum Dernekleri ev hediyesi Haberi

İstanbul Erzurum Dernekleri ev hediyesi

İstanbul Erzurum Dernekleri Federasyonu´nun öncülüğünde geçen yıl ’el ver, ev alalım’ sloganıyla başlatılan yardım kampanyası ile daha önceden evi olmayan ve bölücü terör örgütü ile girilen mücadelede şehit düşen 2 asker ile 1 polisin ailelerine teslim edilmek üzere 3 ev satın alındı. Merkez Yakutiye ilçesine bağlı Kurtuluş Mahallesi’ndeki Özbağ Sitesi’nde alınan üç evin tapuları bugün ailelere teslim edildi.


Tapu teslimleri, 10 Kasım 2012’de Siirt’te bölücü örgüte karşı yürütülen bir operasyon kapsamında meydana gelen helikopter kazasında şehit olan Uzman Çavuş Kürşat Güneş’in ailesine alınan evde gerçekleşti.


İstanbul Erzurum Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Ağırman ve federasyon yetkililerinin de hazır bulunduğu tapu teslim törenine 1 Ocak 2016’da  Diyarbakır’ın Sur ilçesinde yürütülen operasyonda şehit olan polis memuru Orhan Dilekci ve 27 Aralık 2015 günü...