04 / 05 / 2024

İstanbul Esenler Vergi Dairesi bakım onarım ihalesi ne zaman

İstanbul Esenler Vergi Dairesi bakım onarım ihalesi ne zaman

İstanbul Esenler Vergi Dairesi Hizmet Binasının Güçlendirme, Bakım ve Onarım ile Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

Esenler Belediyesi'nden satılık imarlı arsa!

İstanbul İli Esenler Belediye Başkanlığı, İstanbul Esenler Atışalanı'nda yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa akaryakıt ve servis istasyonu imarlı.

TOKİ'den İstanbul'a 315 konutluk yeni proje! Beklenen tarih açıklandı! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Esenler projesinin ihale tarihini açıkladı. Söz konusu projede 315 konut yer alacak.

TOKİ ile İstanbul Esenler’e tam 472 konut ve 28 dükkan

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Esenler Projesi’nin ihalesi için düğmeye bastı. İşte detaylar…

TOKİ İstanbul'un o ilçesinde tam tamına 440 yeni konut inşa edecek! Sakın kaçırmayın! 

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa edecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen İstanbul Esenler projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ 100 bin konut İstanbul projesi resmen başlıyor! O ilçeye tam 440 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Esenler projesi resmen başlıyor. Söz konusu projeyle Esenler'e 440 konut inşa edilecek.

İBB'nin Esenler'deki kentsel dönüşüm davasında karar çıktı!

İstanbul Esenler'de hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinin iptaline yönelik dava açan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne mahkemeden ret kararı çıktı.

TOKİ İstanbul Esenler projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Esenler'de 255 konut inşa edecek. İşte TOKİ'nin İstanbul Esenler'deki yeni projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ'den İstanbul'a 255 konutluk yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Esenler Atışalanı Mahallesi'nde 255 konutluk yeni proje inşa edecek.

Esenler'de 41.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul Esenler Belediye Başkanlığı Esenler Çiftehavuzlar Mahallesi, 67 ada 44 parselde yer alan özel sağlık tesisi alanını toplam 41 milyon 228 bin 175 TL muhammen bedelle satışa sundu.

TOKİ'den İstanbul'a 255 konut ve 48 dükkanlık yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Esenler'de 255 konut ve 48 adet dükkan inşa edecek. Projenin ihalesi 5 Ocak 2022 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den İstanbul'un o ilçesine 427 yeni konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Esenler'de 427 yeni konut inşa edecek.

Engin Özkoç'tan Tozkoparan'daki kentsel dönüşüme ilişkin açıklama!

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, bugün İstanbul Esenler'deki çalışmalarınıan sonra Güngören'in Tozkoparan Mahallesi'ne gitti. Özkoç, Tozkoparanlılarla görüştü ve kentsel dönüşümle ilgili açıklamalarda bulundu.

Deniz GYO 2020 yılı 4. dönem kurum geçici vergi beyannamesi!

Deniz GYO'nun Vergi Usül Kanunu hükümlerine göre hazırlanmış 1 Ocak 2020 ile 31 Aralık 2020 dönemine ait ayrıntılı gelir tablosu, 2020 yılı 4. dönem kurum  geçici vergi beyannamesi ekinde bağlı bulunduğu İstanbul Zincirlikuyu Vergi Dairesi'ne verildi.

İstanbul Esenler Vergi Dairesi bakım onarım ihalesi ne zaman Haberi

İstanbul Esenler Vergi Dairesi bakım onarım ihalesi ne zaman


İstanbul Esenler Vergi Dairesi Hizmet Binasının Güçlendirme, Bakım ve Onarım ile Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile 24 Temmuz 2014 tarihinde gerçekleşecek. 


ihalenin yapılacağı yer T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilkent Plaza B1 Blok Bilkent 06800 ÇANKAYA/ ANKARA


İlanın detayı için