28 / 04 / 2024

İstanbul fetih programı

İstanbul fetih programı

1943 yılında fethin 500. yıldönümü münasebetiyle İstanbul Radyosu'na bir konuşma yapan Vali Kırdar, yaptığı konuşmada Belediye'nin müstakbel imar programını çizmiş ve konuşmadaki esaslar, bir çalışma programı halini almış.

Kanal İstanbul'a 2024 yatırım programında 10 bin TL ödenek ayrıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 13 sene önce duyurduğu 'çılgın proje' Kanal İstanbul'a 2024 yatırım programında 10 bin TL ödenek ayrıldığı belirlendi. İşte ayrıntılar...

Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı Yatırım programına alınmadı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin projelerini tamamlayıp onay aldığı ve finansmanını sağladığı Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı projeleri yatırım programında alınmadı.

İÜ Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı 13 Nisan'da başlıyor!

İstanbul Üniversitesi (SEM) ve Management Plus işbirliği tarafından düzenlenecek Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı’nın yirmincisi 13 Nisan'da başlıyor.

41. Yapı Fuarı etkinlik programı açıklandı!

41. Yapı Fuarı etkinlik programı açıklandı. 8-12 Mayıs tarihlerinde 41’incisi düzenlenecek Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, ‘İş Geliştirme Platformu Etkinlik Programı’ kapsamında oluşturuldu.

16. Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı 24 Mart'ta başlıyor!

24 Mart'ta başlayan 16. Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı, Beyazıt'taki İstanbul Üniversitesi Kongre Salonu'nda gerçekleşecek.

16. Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı 10 Şubat'ta başlıyor!

İstanbul Üniversitesi ve ManagementPlus işbirliğinde düzenlenen 16. Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı 10 Şubat'ta başlıyor.

Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı 2 Aralık'ta başlıyor!

“Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı” 2 Aralık 2017 den itibaren İstanbul Üniversitesi Beyazıt Kampüsünde Cumartesi-Pazar günleri dersler olacak şekilde başlıyor.

İstanbul Aydın Üniversitesi'nde müteahhit sertifika programı açıldı!

Türkiye'nin ilk müteahhit sertifika programı açıldı. Program, İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından hayata geçiriliyor. Müteahhit sertifika programına katılmak için üniversite şartı aranmıyor.

Kentsel dönüşüm uzmanlık sertifika programı 30 Eylül'de başlıyor!

İstanbul Üniversitesi ve ManagementPlus işbirliğinde gerçekleşecek ''14. Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı' 30 Eylül'de başlıyor.

Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı 6 Mayıs'ta başlıyor!

İstanbul Üniversitesi ve ManagementPlus işbirliğinde gerçekleşecek ''Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı'' 6 Mayıs'ta başlıyor.

İÜ Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı 28 Ocak'ta başlıyor!

İstanbul Ünversitesi ve ManahementPlus işbirliğiyle gerçekleştirilecek olan "Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı" 28 Ocak - 19 Şubat 2017 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

İÜ Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı 15 Ekim'de başlıyor!

İstanbul Ünversitesi ve ManahementPlus işbirliğiyle gerçekleştirilecek olan "Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı" 15 Ekim - 12 Kasım 2016 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Kazablanka, Fas İkili İş Görüşmeleri Programı 4-7 Ekim'de!

İstanbul Dünya Ticaret Merkezinin bölgesel ticaret odalarının desteği ile 04-07 Ekim 2016 tarihleri arasında Fas’ın Kazablanka şehrinde düzenleyeceği dört günlük İkili İş Görüşmeleri programı, Kuzey Afrika’ya açılmak isteyen ihracatçı firmalarımız için önemli fırsatlar sunuyor.

İstanbul fetih programı Haberi

İstanbul fetih programı



İmar hareketi


Yeni planlar hazırlanacak


    İstanbul'un beş yüzüncü yıldönümü münasebetiyle, Vali ve Belediye Reisi Dr. Lütfi Kırdar, önümüzdeki dokuz, on sene için yapılacak imar hareketleri ve işleri etrafında geçenlerde İstanbul Radyosu'nda izahat vermişti. Belediyenin müstakbel imar programını çizen bu nutuktaki esaslar, İmar Müdürlüğü tarafından bir çalışma programı halini almıştır. Dr. Lütfi Kırdar'ın temas ettiği işlerin senelere taksimi ile ona göre tahsisat ayrılması düşünülüyor.

    Belediye İmar Müdürlüğü, bütün işlerin etüdüne başlamıştır. İmar Müdürlüğü'ndeki mühendis ve mimarlar bu işlerin avan projesini hazırlayacaklar ve son kati şeklini almak üzere şehircilik mütehassısı B. Prost'a vereceklerdir.

    Planlar belediye reislik...