05 / 05 / 2024

istanbul galata rıhtımı

istanbul galata rıhtımı

İBB Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul'a yeni limanlar yapmanın gerekli olduğunu söyledi...

İstanbul'daki kentsel dönüşüm için öneri! Binalarda izolatör kullanımı teşvik edilmeli!

Deprem İzolasyon Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Emre Özcanlı,  dünyada en fazla kullanılan deprem izolatörü olduğuna dikkati çekerek, kentsel dönüşüm projelerinde binalarda izolatör kullanımının önemine değindi.

İstanbul'da rıhtımlı yalı satılıyor! Bebek'teki 19 odalı, 8 banyolu saray yavrusunun fiyatı 185 milyon dolar! 

İstanbul'un en lüks semtlerinden Bebek'te 19 odalı, 8 banyolu ve rıhtımlı yalı satılıyor. İşte ayrıntılar...

Ulaştırma Bakanı Uraloğlu; İskenderun Limanı'nda bir rıhtım daha gemi trafiğine açıldı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İskenderun Limanı'nın bir rıhtımının daha gemi trafiğine açıldığını kaydederek, 6 Şubat 2023'teki Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerde çok ciddi hasar alan İskenderun Limanlarında kapasite fazlalaştırılarak toparlanma sürecine girildiğini belirt

İcradan satılık rıhtımlı Boğaz Yalısı

Yeniköy'de kendine ait rıhtımı bulunan Boğaz yalısının yüzde 50'si icradan satışa çıkıyor. 23 Aralık'ta düzenlenecek ihalede yapının yüzde 50'sinin muhammen bedeli 50 milyon lira olarak belirlendi.

Ziraat GYO Kadıköy Rıhtım binasının değeri ne kadar?

Ziraat GYO Kadıköy Rıhtım binasının değeri belli oldu. Peki Ziraat GYO Kadıköy Rıhtım binasının pazar değeri ne kadar?

Antalya Serbest Bölgesi'ne 14 milyon dolarlık yeni rıhtım düzenlemesi!

Antalya Serbest Bölgesi, hayata geçirilmesi planlanan 14 milyon dolarlık yeni rıhtım düzenlemesi projesinde müteahhitlere teklif verildi.

Chistopher Lloyd California'daki rıhtım evini 2,95 milyon dolara satıyor!

Başrolünü Michael J Foxx ile oynadığı ve Dr. Emmett Brown karakteri ile bilinen Chistopher Lloyd California’da 1,5 yıl önce 2.2 milyon dolara satın aldığı küçük rıhtım evini satışa çıkardı.

Salıpazarı Rıhtımı'nın deniz zemini Silivri'ye taşınacak!

Salıpazarı Kruvaziyer Limanı projesi kapsamında Salıpazarı Rıhtımı'ndan çıkması düşünülen  500 bin metreküp deniz kökenli malzeme Silivri’ye taşınacak...

Moody's Suudi Arabistan'ın kredi görünümü destekliyor!

Kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Suudi Arabistan'ın "A1" seviyesinde olan kredi notunun ve "durağan" görünümünü desteklediğini açıkladı.

Ömür Temel Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ömür Temel Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Onur Akbalık tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Moody’s Türkiye'nin kredi görünümünü düşürdü!

Derecelendirme kuruluşu Moody's Türkiye'nin not görünümünü negatif'e düşürdü. Türkiye'nin kurumsal gücünde yaşanan erozyon devam ettiğini gerekçe gösterdi.

Moody’s: İngiltere'de ekonomik görünüm güçleniyor!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, İngiltere'nin genel ekonomik görünümüyle ilgili açıklama yaptı. Moody's, İngiltere ekonomisindeki verilerin güçlü büyüme işaret ettiği açıkladı.

Düzce Rıhtım Caddesi'nde düzenleme çalışmaları başladı!

Düzce Belediyesi yatırımlarına devam ediyor. Belediye bu kapsamda Rıhtım Caddesi TOKİ evleri mevkiinde cadde düzenleme işlemine başladı

istanbul galata rıhtımı Haberi

istanbul galata rıhtımı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Napoli’den dönüşünde Atatürk Havalimanı’nda gazetecilerin çeşitli konulardaki sorularını cevaplandırdı. Napoli de cruise gemilerinin sürekli turist getirmesini imrenerek izlediğini belirten Başkan Kadir Topbaş, şöyle konuştu;


“Napoli de imrendiğim biraz da kıskandığım cruise gemilerinin sürekli turist getirmesiydi. Geminin biri geliyor, biri gidiyor. İstanbul’da sadece Galata rıhtımı var ve 2,5 gemi yanaşabiliyor. Yeni rıhtım yapmak için belirlediğimiz noktalar var. Ancak bir an önce inşa etmemiz gerekiyor. Dünyanın yükselen şehri İstanbul’a bugünkü durum yakışmıyor.”


Metroyu Silivri’ye kadar götüreceğiz


Bir başka soru üzerine, metrobüs yatırımını hızlı bir proje olduğu için tercih ettiklerini açıklayan Kadir Topbaş, İstanbul’da yeni başlatılan “Otobüs Yolu” uygulamasının vatandaşlar tarafından benimsendiğini söyledi. Başkan Topbaş, “Şu anda otobüsler tercihli yolu kullanıyor. Belli saatler için uygulama yapılıyor. Taksiler de yararlanabiliyor....