29 / 04 / 2024

İstanbul gayrimenkulün metrekare fiyatı

İstanbul gayrimenkulün metrekare fiyatı

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Leyla İlhan bugünkü köşesinde "İstanbul'da gayrimenkulün metrekare fiyatı geriliyor" başlıklı yazısına yer verdi. İşte o haber...

İstanbul'da deniz gören arsanın metrekare fiyatı 40 kuruşmuş!

İstanbul'da günümüzde arsa fiyatları zirveyi görürken 1941 yılında deniz gören arsanın metrekare fiyatı 40 kuruşmuş...

Caddebostan’da konutların metrekare fiyatı 90 bin TL'yi geçti!

İstanbul Anadolu Yakası ve Bağdat Caddesi, son dönemlerde gayrimenkul yatırımcıları için de öncelikli hedefler haline geldi. Açıklanan rakamlara göre, Caddebostan’da konutların metrekare fiyatı 90 bin TL'yi geçti.

Akmerkez GYO'nun 473 adet gayrimenkulünün değeri bu yıl ne kadar oldu? 

Akmerkez GYO, İstanbul ili, Beşiktaş İlçesi, Arnavutköy Mahallesi, 83 ada, 1 parselde, Çarşı, A-Otel ve E3 Bloklarda yer alan 473 adet bağımsız bölümün değerini açıkladı. Peki 473 adet gayrimenkulün değeri bu yıl ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Alarko GYO'nun İstanbul'daki 4 gayrimenkulünün değeri belli oldu! İşte o gayrimenkuller ve değerleri...

Alarko GYO, İstanbul'da yer alan; Eyüp Fabrika binası, Karaköy binası, Maslak arsası ve Büyükçekmece parsellerinin değerini açıkladı. Peki Alarko GYO'nun İstanbul'daki 4 gayrimenkulünün değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

PORTAŞ, Ankara'daki 1 konut ile 4 gayrimenkulünü 90 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

PORTAŞ, Ankara ili, Çankaya ve Gölbaşı ilçelerinde yer alan 5 gayrimenkulünü satışa sunuyor. Peki satışa sunulan gayrimenkullerin fiyatları kaç lira? Gayrimenkullerin büyüklükleri kaç metrekare? İşte ayrıntılar...

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal gayrimenkullerinin değeri belli oldu!

Türker Proje Gayrimenkul'ün İstanbul Kartal'da yer alan gayrimenkullerinin KDV hariç değerlerinin toplamı 207 milyon 235 bin TL, KDV dahil ise 244 milyon 537 bin TL olarak belirlendi.

Emlak Konut GYO Beşiktaş gayrimenkulünün değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO İstanbul Beşiktaş gayrimenkulünün değerleme raporu yayınlandı. Peki Emlak Konut GYO İstanbul Beşiktaş gayrimenkulünün değeri ne kadar? 

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün 26 Mayıs 2021 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısı, İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü tarafından 3 Haziran 2021 tarihinde tescil edildi. 

Adese Gayrimenkul'ün şirketlerinin sermayesi yükseldi!

Adese Gayrimenkul'ün Asaf 3 İstanbul Gayrimenkul ve Ticaret Anonim Şirketi'nin sermayesindeki payı yüzde 1'den yüzde 24'e yükselirken; Seha İnşaat Mühendislik Madencilik Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin şirket sermayesindeki mevcut yüzde 24'lük payı yüzde 1 olacak.

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün genel kurul toplantısına virüs engeli!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün ertelenen Genel Kurul toplantısı Covid-19 tedbirleri kapsamında, İstanbul'un Yüksek Riskli kategoriden çok yüksek riskli kategoriye çıkması nedeniyle iptal edildi. 

İhlas Gayrimenkul'ün esas sözleşmesinin 6. maddesi değiştirildi!

İhlas Gayrimenkul'ün esas sözleşmesinin 6. maddesi değiştirilmiş olup, değişiklik İstanbul Ticaret Sicili tarafından tescil edildi ve 10214 sayılı Türkiye Ticaret Sicil Gazetesinde ilan edildi.  

İhlas Gayrimenkul'ün sermaye artırım süreci tamamlandı!

İhlas Gayrimenkul'ün sermaye artırımının tamamlandığına dair Esas Sözleşmesinin 6. "Sermaye ve Paylar" başlıklı maddesi İstanbul Ticaret Sicilinde tescil edilerek sermaye artırım süreci tamamlandı.

Reysaş GYO İstanbul'daki 4 gayrimenkulünün 2020 değerleme raporunu yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul'un Orhanlı ilçesinde yer alan 4 gayrimenkulünün 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

İstanbul gayrimenkulün metrekare fiyatı Haberi

İstanbul gayrimenkulün metrekare fiyatı

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, özellikle İstanbul’da bu yıl içinde gayrimenkul fiyatlarında bir gerileme yaşandığını söyledi.


2017’nin ilk yarısının değerlendirildiği ve geleceğe ilişkin projelerin açıklandığı toplantıda konuşan Eyüp Akbal, “İstanbul’da metrekare ortalama fiyatları 6 bin-5 bin TL civarında seyrederken, şimdilerde 4 bin 500 TL’ye geriledi” dedi. Akbal, “Bu gerileme geçici. Sadece Türkiye’de değil küresel anlamda bir daralma var” diye konuştu.


Bahreynli grupla ihalelere girecek


Şirket olarak Suudi kökenli Al Zamil Grubu ile Başakşehir’de 3. İstanbul projesini yürüttüklerini aktaran Eyüp Akbal, “Avukatlardan bize pek çok dönüşüm projesi teklifleri geliyor. Ama biz bunlar yerine bundan sonraki süreçte TOKİ ve Emlak Konut ihalelerine girerek ilerlemeyi düşünüyoruz” dedi. Akbal, bu amaçla Bahreynli bir grupla hareket edeceklerini anlattı. Bu yıl içinde Gaziosmanpaşa’da satışa çıkardıkları...