03 / 05 / 2024

istanbul hastane inşaatları son durum

istanbul hastane inşaatları son durum

Koronavirüs ile mücadele kapsamında hizmete açılacak hastanelerde inşaat çalışmaları hızla sürüyor. İstanbul'un şehir hastaneleri ve Kovid-19 ile mücadele için yapılan hastanelerde çalışmalar devam ediyor...

Mahkeme 'dur' demişti, TOKİ vites yükseltti: 'Kanal İstanbul' çevresindeki inşaatlar tam gaz!

Çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesinin geçeceği en verimli arazileri üzerinde Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın inşaatları yükseliyor. 

1940 yılında İstanbul'daki inşaatlar için yeni plan hazırlanmış!

1940 yılında İstanbul'un arkeolojik haritasının yapılması için yeni plan hazırlanmış. İstanbul'un her semtine yapılacak yeni inşaatlar için kriterler belirlenmiş.

Hastane inşaatlarında maliyetler 8 katına kadar çıktı!

Son dönemlerde yapımına başlanan hastaneler için devamlı yeni ikmal ihaleleri yapıldı ve bu nedenle, hastanelerin astarı yüzünden pahalıya geldi. Hastane inşaatları için tahmin edilen maliyet 3’e, 5’e hatta 8’e katlandı.

İstanbul'daki metro inşaatlarında son durum ne?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde ulaşım problemini ortadan kaldırmak için metro inşaatlarına aralıksız devam ediyor. Peki İstanbul'un hangi bölgelerinde metro projeleri hayata geçiriliyor. İşte detaylar...

2021'de 347 hastane inşa edilecek!

Türkiye 2020 yılında sağlıkta yaptığı hamleler ile koronavirüste başarılı bir sınav verdi. Bu kapsamda çalışmalarına devam eden Sağlık Bakanlığı, 2021 yılında hastane inşaatlarına devam edecek.

İstanbul'da devam eden metro inşaatları ve açılış tarihleri!

İBB, ulaşıma çare olabilmek için metro inşaatlarına devam ediyor. İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yapımı devam eden metro inşaatları hakkında bilgi paylaşıyor.

İstanbul Boğazı'nda yeni bina inşaatları yapılıyor!

Bir süredir İstanbul'un Boğaziçi ön görünüm bölgesinde çok sayıda yeni bina inşaatı yapılıyor. Bunların bir kısmı kişilere ait özel yapılar. Bir kısmı ise polis, vali, asker gibi birimlere ait sosyal tesislerinin inşaatları...

İstanbul'daki duran metro inşaatları için nasıl kredi alındı?

Gazeteci Fatih Altaylı İstanbul'da duran metro inşaatlarının devam etmesi için alınan kredi meselesini tüm boyutları ile aktardı..

Irak'ta hastane inşaatları yeniden başlayacak!

Irak Sağlık Bakanı Ala el-Alvan, durdurulan hastane inşaatlarının yeniden başlaması için gerekli bütçenin ayrıldığını söyledi...

İstanbul’da hava kirliliğinin nedeni yükselen inşaatlar!

İstanbul Kocaeli arasında yapılması planlanan otoyolunun nihai ÇED raporunda, İstanbul’da yükselen inşaatların kirliliğe sebep olduğu belirtildi.

Onur Park Life İstanbul 3. etapta hastane inşa edilecek!

Onur Park Life İstanbul'un üçüncü etapta bir de hastane inşa edilmesi planlanıyormuş. Firma buranın işletmesini bir hastane zincirine verecekmiş. Kiralama için hastane gruplarıyla görüşmelere başlanmış... 

Tamamlanamayan hastane inşaatları mecliste konu oldu!

Süresi içinde tamamlanamayan hastane inşaatları meclis gündemine taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

İstanbul'un iki yakasına 2 dev hastane geliyor!

İstanbul'un iki yakasında yapımı devam eden iki büyük hastane inşaatlarında sona gelindi. Sancaktepe'de 400 yataklı ve Seyrantepe'de 600 yataklı iki hastane bu yıl içinde hizmete başlıyor.

istanbul hastane inşaatları son durum Haberi

istanbul hastane inşaatları son durum

İstanbul'da hizmete açılması planlanan Başakşehir İkitelli ile Göztepe şehir hastaneleriyle Hadımköy, Sancaktepe ve Atatürk Havalimanı'nda yapımı devam eden yeni hastaneler için çalışmalar hızla devam ediyor. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele edebilmenin olmazsa olmazlarının başında gelen hastaneler için İstanbul'da da hummalı çalışmalar sürüyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kısa süre içerisinde hizmete alınacaklarını açıkladığı İstanbul'un şehir hastaneleri için de çalışmalar sürerken, Kovid-19 ile mücadele için açılacak ve dönüştürülecek hastanelerle ilgili de çalışmalar devam ediyor. 

Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi son durum

İstanbul'da hizmet veren iki şehir hastanesinin yanı sıra, inşaat çalışmaları başlamış olan ve büyük ilerleme kaydedilen iki şehir hastanesi daha hizmete sunulacak.

İlk etabının 20 Nisan'da hizmete alınması hedeflenen Başakşehir...