15 / 05 / 2024

İstanbul Havalimanı Türk Hava Yolları

İstanbul Havalimanı Türk Hava Yolları

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, "Tarihi bir ana şahitlik etmekten, çalışan arkadaşlarımızla ve yolcularımızla beraber olmaktan son derece mutluyuz." dedi.

Bayram öncesi uçak biletleri de zamlandı! Türk Hava Yolları, AnadoluJet ve Pegasus! İşte 17 Nisan 2022 fiyat listesi...

Bayram yaklaşırken uçak bileti fiyatları pes dedirtti! Peki, Sabiha Gökçen Havalimanı ve İstanbul Havalimanı'nda en ucuz uçak bileti fiyatları ne kadar? Türk Hava Yolları, Anadolu Jet ve Pegasus... İşte 17 Nisan 2022 fiyat listesi...

Türk inşaat işçileri özel uçakla Malta'ya çalışmaya gitti!

Malta'da Sis Enerji Üretim AŞ ve System İnşaat adına yol ve alt yapı, otel, konut, çarşı inşaatı ile yüzme havuzu projesinde çalışacak Türk işçiler, İstanbul Havalimanı'ndan uğurlandı

Kanal İstanbul'u Türk müteahhitler mi yapacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kanal İstannul milli bütçeden yapılırsa, bu iş için Türk müteahhitleri bu işe girer mi girmez mi? İstanbul Havalimanı'na nasıl girdiyseler ben inanıyorum ki buna da girerler. Belki onlar dışarıdan krediyi bulurlar. Buldukları bu krediyle de bu adımı atarlar." dedi...

Kuveyt Havalimanı inşaatında Türk çalışan sayısı 5 bine çıkacak!

Ortadoğu'da son dönemlerin en önde gelen projelerinden biri olan Limak İnşaat’ın yaptığı Kuveyt Uluslararası Havalimanı yeni terminal inşaatında Türk çalışan sayısı 5 bine çıkacak.

Türk markaları İstanbul Havalimanı'yla dünyaya açılacak!

İstanbul Havalimanı yerli hazır giyim markalarını dünyaya açan yeni kapı olacak. Türk markaları açtıkları gösterişli mağazalarda transit yolculara hazırladıkları özel koleksiyonlarla hem kendi markalarını hem de Türkiye’yi tanıtma görevini üstlenmiş olacak.

İstanbul Havalimanı Türk Hava Yolları'na değer katacak!

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, "Tarihi bir ana şahitlik etmekten, çalışan arkadaşlarımızla ve yolcularımızla beraber olmaktan son derece mutluyuz." dedi.

Türk Telekom, Yeni Havalimanı'nı dünyaya bağlayacak!

Türk Telekom, bugün açılışı gerçekleştirilecek olan İstanbul Yeni Havalimanı'nda en yeni teknolojileri ve güçlü altyapısı ile hazır olacak.

Yeni havalimanı Türkiye'yi küresel ticarette geleceğe uçuracak!

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, yarın ilk fazı hizmete açılacak İstanbul Yeni Havalimanı'na ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Şekib Avdagiç, yeni havalimanı Türkiye'yi küresel ticarette geleceğe uçuracak dedi.

İstanbul Yeni Havalimanı THY'nin uçuş noktaları arasına eklendi!

Açılış için gün sayan İstanbul Yeni Havalimanı, Türk Hava Yolları'nın (THY) internet sitesindeki uçuş noktalarına eklendi. Buna göre, online bilet satışına başlandı.

Türk vatandaşlığına özel merkez!

250 bin dolar karşılığında yabancı yatırımcının Türk vatandaşlığına geçmesinin önünün açılmasının ardından, İstanbul Valiliği ve İstanbul Ticaret Odası harekete geçti...

Yeni Havalimanı Türk müteahhitlere önemli kapılar açacak!

İstanbul Yeni Havalimanı (İYH) konsorsiyumunda yer alan Limak Yatırım Havalimanları Direktörü Haldun Fırat Köktürk, "Yeni Havalimanı Türk müteahhitlere önemli kapılar açacak" dedi.

Türkiye, Yeni Havalimanı ile dünya çapında bir numara olacak!

İspanyol Global Exchange şirketinin başkanı Isidoro J. Alanis, "Yeni İstanbul havalimanı Türkiye'yi dünya çapındaki bir numaralı turizm merkezi haline getirecek" dedi...

İstanbul Yeni Havalimanı, Türk dünyasını birleştirecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, TDMMB'nin toplantısında dev ulaşım projeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Turhan, İstanbul Yeni Havalimanı'nın Türk dünyasını birleştireceğini belirtti.

İstanbul Havalimanı Türk Hava Yolları Haberi

İstanbul Havalimanı Türk Hava Yolları

İstanbul Havalimanı'ndan başkent Ankara'ya THY'nın "TK 2124" kodlu uçağı ile gerçekleştireceği ilk tarifeli seferi için havalimanına gelen  Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Funda Ocak ile birlikte check-in kontuarından biletini aldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, basın mensuplarına biletiyle poz veren ve daha sonra bir açıklama yapan Ekşi, ilk yolculu uçuşun Boeing - 777 tipi uçakla Ankara'ya yapılacağını belirterek, "Tarihi bir ana şahitlik etmekten, çalışan arkadaşlarımızla ve yolcularımızla beraber olmaktan son derece mutluyuz. Türk Milletine, Türk insanına gurur veren bir projenin açılışını beraber yapıyoruz." dedi.

İlk resmi açılışın Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleştirildiğini dile getiren Ekşi, İstanbul Havalimanı'nın havacılık kuralları gereği 30 Ekim'de güvenlik aramasından geçirildiğini...