04 / 05 / 2024

İstanbul Havalimanı yatırım

İstanbul Havalimanı yatırım

Dünyada son dönemde inşa edilen havalimanı projeleri arasında doğa teması öne çıkıyor. İstanbul Havalimanı mimari tasarımıyla dünyada bu akımın öncüleri arasında yer alıyor.

İstanbul'da o bölgeye yatırım yapanlara piyango vurdu! İşte İstanbul'un en değerli bölgesi!

Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin, İstanbul'da yatırım yapanlara veya yatırım yapmayı düşünenlere en değerli bölgelerin nereler olduğunu açıkladı. 

İstanbul, gayrimenkul yatırımında Avrupa’nın 30’uncusu!

2024 yılı için gayrimenkul sektörünün nabzını tutan “Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2024” raporunda Paris, Londra, ve Madrid’in başını çektiği listede İstanbul, gayrimenkul yatırımında Avrupa’nın 30’uncusu oldu.

Nefes İstanbul Gayrimenkul Yatırım Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Nefes İstanbul Gayrimenkul Yatırım Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yavuz İlkay tarafından kuruldu.

Safir İstanbul Gayrimenkul Yatırım Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Safir İstanbul Gayrimenkul Yatırım Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz İlkay tarafından kuruldu.

Nowaco İstanbul Emlak Yatırım İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nowaco İstanbul Emlak Yatırım İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta Mujo Selımovıc tarafından kuruldu.

Bist Boğaziçi İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bist Boğaziçi İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da Ahmet Pınarbaşı, Ayhan Aydın, Hüseyin Demir ve Murat Selçuk ortaklığında kuruldu.

Jest İstanbul Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Jest İstanbul Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Mert Paker ve İbrahim Akaşkın tarafından kuruldu.

Çukurova Havalimanı için 2.3 milyar TL'lik yatırım teşvik belgesi!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Nisan 2021'e ait yatırım teşvik belgelerinin olduğu liste Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında açıklandı. Nisan 2021'in en yüksek bedelli teşvik belgesi Mersin ilinde hayata geçirilecek olan Çukurova Havalimanı için verildi. 

Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 2 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik ve Ahmet Çelik ortaklığında kuruldu.

Knl İstanbul Gayrimenkul Yatırım İnşaat Otomotiv Turizm Sağlık Hiz.San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Knl İstanbul Gayrimenkul Yatırım İnşaat Otomotiv Turizm Sağlık Hiz.San.Ve Tic.Limited Şirketi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aslan Yaşar ve Serdar Yaşar ortaklığında kuruldu.

Proje İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proje İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Tipi tarafından kuruldu.

Aylık kira kazancı dikkat çekiyor! Yatırımın yeni adı!

İstanbul'da yatırım amaçlı alınan ev, arsa gibi gayrimenkullerin ardından bir yatırım aracı daha öne çıktı. Yıllar önce kura ile elde edilen pazar tezgahları babadan oğula devredilirken sahiplerinin arasında sanatçılar, iş adamları, müteahhitler de olduğu ortaya çıktı.

Doğu İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doğu İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Çelik ve Mahmutsefa Çelik ortaklığında kuruldu.

İstanbul Havalimanı yatırım Haberi

İstanbul Havalimanı yatırım

Dünya mimarisinde son dönemde etkisini artıran biyofilik tasarım, havalimanlarında da kendisini gösteriyor. İnsanların doğaya duyduğu özlemin mimarideki yansıması olarak ortaya çıkan ‘biyofilik tasarım’ kavramının şekillendirdiği dev projeler, yolcu memnuniyetini yükseltirken, çevrenin korunmasına katkı sunuyor.

AĞAÇ MALZEME KULLANIMI ARTIYOR

Dünyada son yıllarda imza atılan büyük havalimanı projeleri arasında akımın izlerini taşıdığını belirten Yıldız Entegre Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Ercan Şahin, “Artık dünyanın önde gelen altyapı ve üstyapı projelerinde çevreye saygı, doğanın korunması ve enerji tasarrufu gibi unsurlar en fazla önem verilen konuların başında geliyor. Doğayı merkezine alan projelerde de özellikle ağaç malzeme kullanımının ciddi yaygınlaştığını görüyoruz. Gelecek dönemde bu tarz projelerde ağaç malzemenin kullanım alanının gün geçtikçe artacağını; geçmiş dönemde beton ve çeliğin ağırlıklı tercih edildiği yapılarda artık ağaç malzeme odaklı bir...