06 / 05 / 2024

İstanbul Havalimanında yer alacak markalar

İstanbul Havalimanında yer alacak markalar

29 Ekim tarihinde Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan tarafından açılan dünyanın en büyük alanına sahip İstanbul Havalimanı'nın yeme-içme bölümünde de hazırlıklar devam ediyor.

İstanbul Havalimanı'nda büyük tehlike: Pistlerde parçalanma riski! 

İstanbul Havalimanı inşaatında depremin etkilerini en aza düşürmeye yarayan "sismik izolatörün" kullanılmadığı ortaya çıktı. İşte detaylar...

BinBin’den İstanbul Havalimanı’nda ücretsiz ulaşım desteği!

İGA İstanbul Havalimanı’nda hizmet veren Mikromobilite şirketi BinBin, kısıtlı bir süreyle terminal içerisindeki tüm cihazlarını ücretsiz kullanıma açtığını duyurdu.   

İstanbul Havalimanı'nda 'Şampiyonlar Ligi Finali' rekoru 

İstanbul Havalimanı'nda bugün  toplam bin 749 uçuş ile Türk sivil havacılık tarihinde tüm zamanların hava trafik rekoru kırıldı. Aynı zamanda havalimanı, Manchester City-Inter arasında oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi Finali için İstanbul'a gelen 214 özel jeti de ağırladı. 

İstanbul Havalimanı'nda açıldığından bu yana 205 milyondan fazla yolcu seyahat etti!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 29 Ekim 2018 tarihinden bu yana İstanbul Havalimanı'nda 1 milyon 417 bin uçuş yapılırken, 205 milyon 365 bin yolcunun ağırlandığını duyurdu.

Türkiye'de bir ilk yaşanıyor! İstanbul Havalimanı’nda teknolojik alışveriş dönemi başladı! Görenler şaşkın...

Dünyanın en önemli transfer merkezleri arasında yer alan İGA İstanbul Havalimanı, dış hatlar terminalindeki alışveriş alanında yolculara eşlik eden ve mağazalar hakkında bilgi veren Artırılmış Gerçeklik (AR) teknolojisini tanıttı...

İstanbul Havalimanı'nda İGA devlete 22 milyar 152 milyon Euro kira ödeyecek!

İşletme süresi 25 yıl olarak (sona erme: 7 Nisan 2044) belirlenen İstanbul Havalimanı'nda, İGA devlete toplam 22 milyar 152 milyon Euro kira ödeyecek.

İstanbul Havalimanı'nın yeni hangarlarının inşaatı tamam!

Türk Hava Yolları (THY) Teknik AŞ, İstanbul Havalimanı'nda yer alan uçak bakım, onarım ve revizyon (MRO) kompleksinin önemli bir parçası olacak yeni hangarlarının inşaatını tamamladı.

Atatürk Havalimanı'nda pandemi hastanesinin konumlandırıldığı yer meclis gündeminde!

Atatürk Havalimanı'nda inşaatı süren pandemi hastanesinin konumlandırıldığı yer dolayısıyla pistlerin kullanılamaz hale geldiği iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Yalım, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Atatürk Havalimanı'nda hastane çalışmaları başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı, İstanbul'da 1000 yataklı iki hastane inşaatı için çalışmalar başladı. Atatürk Havalimanı'nda başlayan çalışmalar havadan görüntülendi.

Dünyanın en uzun parametrik form tasarımı İstanbul Havalimanı'nda!

İstanbul Havalimanı’ndaki Türk Hava Yolları İç ve Dış Hatlar Özel Yolcu Salonları, Avcı Architects’in yerel çözüm ortaklığında Softroom ile birlikte tasarlandı. 

İstanbul Havalimanı 3'üncü paralel pistinin inşasında sona yaklaşıldı!

Bakan Turhan, yaklaşık 76,5 milyon metrekarelik alandaki İstanbul Havalimanı'nda yapımı devam eden 3'üncü paralel pistin inşasında da sona yaklaşıldığını söyledi...

Bvlgarı, İstanbul Havalimanı'nda yeni butik mağaza açtı!

Unifree Duty Free ve TAV Havalimanları Holding iştiraki olan ATÜ Duty Free, Bvlgari'nin İstanbul Havalimanı'nda açılan yeni butik mağazasını işletecek.

İstanbul Havalimanı’nda hisse satış süreci durduruldu!

İstanbul Havalimanı’nda hisse satış sürecinin ortaklarca durdurulduğu açıklandı. İGA konuya ilişkin yorum yapmadı...

İstanbul Havalimanında yer alacak markalar Haberi

İstanbul Havalimanında yer alacak markalar


29 Ekim tarihinde Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan tarafından açılan dünyanın en büyük alanına sahip İstanbul Havalimanı’nda taşınma işlemi 7 Nisan’da tamamlanacak.

Posta gazetesinden Hülya Çaylak'ın haberine göre, Havalimanının yeme-içme bölümünde de hazırlıklar devam ediyor. Bu alanın işletme hakkını ihaleyle 2016’da 25 yıllığına alan TUM İÇTUR’un Genel Müdürü Hüseyin Dönmez, “İstanbul kültürlerin buluştuğu bir yer bu nedenle her mutfaktan lezzetler olacak. Önceliğimiz ise her keseye uygun markaların yer alması” diye konuştu.

53 İŞLETME AÇILDI

İstanbul Havalimanı’nın 34 bin mekrekarelik yeme içme alanının, halihazırda dünyada ‘tek çatı altında’ yer alan en büyük yeme içme alanı olduğunu söyleyen Hüseyin Dönmez, “Şu ana kadar 16 bin metrekare alanı 53 markaya kiraladık. Aralarında uluslararası markalar var. Ayrıca ilk kez burada mekan açan Türk markalar da var. 2...