28 / 07 / 2024

İstanbul Hayriye Duruk Kız Meslek Lisesi

İstanbul Hayriye Duruk Kız Meslek Lisesi

Törene Mustafa Hulusi Arat, Dr. Hasan Akgün, Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Şahin, Cemal Kaya ve Fahrettin Altıntaş,Hasan Uygun, okulu yaptıran eğitim hayırseverleri A. Metin Duruk, Mahmut Duruk ve Mehmet Duruk katıldı.

Şişli’nin Kanal İstanbul’u için hem bakanlık, hem büyükşehir hem de ilçe belediyesi devrede!

Şişli Belediyesi tarafından mühürlenen de “Şişli’nin Kanal İstanbul’u” şeklinde bilinen 24 bin metrekarelik rezerv yapı alanı için bu defada İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı devreye girdi. İşte detaylar...

Duruk Güzelce Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Duruk Güzelce Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Bakırköy'de Ali Metin Duruk, Mahmut Atom Duruk ve Mehmet Çetin Duruk ortaklığında kuruldu.

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

İstanbul’un hızlı değerlenen semtleri hangileri?

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, geçen sene İstanbul'da en çok konut satışı yapılan ilçeler ve pandemi sonrası hızlı değerlenen bölgeleri değerlendirdi...

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın sinyalizasyonunu ASELSAN geliştirecek!

İstanbul metrosunda ASELSAN tarafından geliştirilen sinyalizasyon sistemi kullanılacak. Sistem Kalyon-Kolin-Cengiz Marmaray iş ortaklığı ve ASELSAN işbirliğinde yapılacak...

Hayriye Hanım Konağı Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

Hayriye Hanım Konağı Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Ordulu Hayriye Demir yeni evine kavuştu!

Ordu’nun Perşembe ilçesinde yaşayan Hayriye Demir, Perşembe Kaymakamlığı tarafından inşa edilen yeni evine kavuştu.

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilendi!

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilenen yüzü ile misafirlerine keyifli bir İstanbul deneyimi yaşatacak.

Istanbul Sapphire binasının satışını TFI üstleniyor!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Sapphire binasının toplu satışını üstlenen The First Investor (TFI)'ın görevini üstlenmeye devam ettiğini açıkladı.

Hayriye Sözen kimdir?

Mimari üretimine 2012 yılından itibaren HS Mimarlık ofisinde devam eden Mimar Hayriye Sözen kimdir? Hayriye Sözen hangi işlere imza attı? İşte Mimar Hayriye Sözen..

İstanbul Hayriye Duruk Kız Meslek Lisesi hizmete girdi!

Törene Mustafa Hulusi Arat, Dr. Hasan Akgün, Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Şahin, Cemal Kaya ve Fahrettin Altıntaş,Hasan Uygun, okulu yaptıran eğitim hayırseverleri A. Metin Duruk, Mahmut Duruk ve Mehmet Duruk katıldı.

1937 yılında Şirketi Hayriye Boğaziçi'nde yeni bir hayat yaratacak!

1937 yılında Şirketi Hayriye, Boğaziçi'ni canlandırmak faaliyete geçmeye karar vermiş. Şirket, imar faaliyetini ihtiva eden yeni bir planla Boğaziçi'nde yeni bir hayat yaratmak için teşebbüslerde bulunacakmış.

1936 yılında Şirketi Hayriye Boğaziçi'nde taksitle ev satacak!

1936 yılında Şirketi Hayriye İdaresi, Boğaz'ı imar etmek ve rağbeti arttırmak için Beykoz, Kandilli ve Kanlıca'da satın aldığı arsalara ucuz evler inşa edip, bu evleri isteyenlere taksitle satacakmış.

İstanbul Hayriye Duruk Kız Meslek Lisesi Haberi

İstanbul Hayriye Duruk Kız Meslek Lisesi

"EĞİTİM YOLUNDA BİR TOHUM EKTİK"

Törende konuşan A. Metin Duruk, Duruk ailesi olarak çok heyecanlı olduklarının altını çizerek, "Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk bu ülkenin geleceğini eğitimin şekillendireceğini söylemiştir. Bizde bu yolda bir tohum ektik. Annemiz bize her zaman kız çocuklarının okuyabileceği bir okul yaptırın demiştir. Biz aynı zamanda da annemizin bu dileğini yerine getirmenin de mutluluğunu yaşıyoruz" şeklinde konuştu.


AKGÜN’DEN 28’İNCİ OKUL MÜJDESİ

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, bugüne kadar ilçeye 27 okul kazandırdıklarını ve 28’inci okulun yapımına da önümüzdeki günlerde başlanacağını müjdeleyerek, "Bu şehrin belediye başkanı olarak ama onun ötesinde bu ülkenin bir ferdi olarak yine en mutlu günlerimden bir tanesini yaşıyorum. Bu nedenle bizimle bu yolda yürüyen Duruk ailesine hem şahsım hem de ülkem adına şükranlarımı sunuyorum. En...