09 / 05 / 2024

İstanbul Heıghts Gayrimenkul Turizm İthalat Ve İhracat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi

İstanbul Heıghts Gayrimenkul Turizm İthalat Ve İhracat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi

İstanbul Heıghts Gayrimenkul Turizm İthalat Ve İhracat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Abdulraouf Al-ahmad ve Khalaıd Jamal O. Omar ortaklığında 100 bin TL sermaye ile 5 Ekim2017'de kuruldu.

İstanbul Heıghts Gayrimenkul Turizm İthalat Ve İhracat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Heıghts Gayrimenkul Turizm İthalat Ve İhracat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Abdulraouf Al- Ahmad ve Khalıd Jamal O. Omar ortaklığında kuruldu.

Konut arzının artması için satış teşviki ve arsa gerekli!

İstanbul Ticaret Odası Gayrimenkul Hizmetleri Meslek Komitesi, sektörle ilgili derneklerle bir araya gelerek sektörü değerlendirdi ve çözüm önerileri açıklandı.  Konut arzının artması için satış teşviki ile boş arsanın gerektiği belirtildi. 

Günlük kiralamada yeni dönem! Piyasaya doping olacak

Günlük konut kiralamayla ilgili yasal düzenlemede yeni dönem başladı. İstanbul Ticaret Odası Gayrimenkul Komite Başkanı Hakan Akdoğan, yeni düzenlemenin gayrimenkul piyasasına olumlu yansıyacağını, hem kiracıya hem de apartman sakinlerine yarayacağını ifade etti.

Karayolları, İstanbul'da 4 gayrimenkul satacak!

Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul'da 4 gayrimenkul satacak. Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanına göre söz konusu satış ihalesi 23 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

İstanbul Global Emlak Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Global Emlak Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet İnce ve Ahmet Yaman ortaklığında kuruldu.

Alarko GYO'nun İstanbul'daki 4 gayrimenkulünün değeri belli oldu! İşte o gayrimenkuller ve değerleri...

Alarko GYO, İstanbul'da yer alan; Eyüp Fabrika binası, Karaköy binası, Maslak arsası ve Büyükçekmece parsellerinin değerini açıkladı. Peki Alarko GYO'nun İstanbul'daki 4 gayrimenkulünün değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

First İstanbul İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

First İstanbul İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Aydın tarafından kuruldu.

Semt İstanbul Beyoğlu Gayrimenkul Kiralama Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Semt İstanbul Beyoğlu Gayrimenkul Kiralama Ve Turizm Limited Şirketi Beyoğlu'nda 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Halit Fatih Karğın, Hüzeyme Karğın, Kenan Karğın ve Özlem Belinay Karğın ortaklığında kuruldu. 

İstanbul Experıences Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Experıences Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de Burak Kuyumcu tarafından kuruldu.

İstanbul Investment Bureau Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Investment Bureau Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Mohammed Bahaıyat tarafından kuruldu.

Noor İstanbul Yapı Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Noor İstanbul Yapı Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Kazim Kılıç ve Ameut Omanı ortaklığında kuruldu.

Türk Kızılay Etiler'de inşaat yaptıracak!

Türkiye Kızılay Derneği tarafından İstanbul Etiler'deki gayrimenkul yap-işlet-devret yöntemi ile ihale edilecek. İhaleye katılmak isteyenler için son tarih 4 Mart saat 11:00 olarak belirlendi. 

Aria İstanbul İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aria İstanbul İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  300  bin TL sermaye bedeli ile Hamidullah Afzalı ve Refik Hakyar tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Beşiktaş gayrimenkulünün değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO İstanbul Beşiktaş gayrimenkulünün değerleme raporu yayınlandı. Peki Emlak Konut GYO İstanbul Beşiktaş gayrimenkulünün değeri ne kadar? 

İstanbul Heıghts Gayrimenkul Turizm İthalat Ve İhracat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Haberi

İstanbul Heıghts Gayrimenkul Turizm İthalat Ve İhracat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi


İstanbul Heıghts Gayrimenkul Turizm İthalat Ve İhracat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile 5 Ekim2017'de Abdulraouf  Al-ahmad ve Khalaıd Jamal O. Omar ortaklığında kuruldu.


İstanbul Heıghts Gayrimenkul Turizm İthalat Ve İhracat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soguk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel,kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, isyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiginde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, sufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2-Yurt içinde ve yurt dısında...