01 / 05 / 2024

istanbul heliport pisti

istanbul heliport pisti

Şehiriçi ulaşımın yeni alternatifi ‘hava taksi’ye rağbet günden güne artıyor. İstanbul’da 2 adet helikopter pisti işleten İSPARK, hava ulaşımını daha etkin şekilde kullanmak adına yeni pistler için de kolları sıvadı.

İstanbul Park pisti için ihale süreci başlatıldı! İhalenin tahmini bedeli 117.8 milyon dolar!

Geçtiğimiz senenin sonunda Intercity'nin İstanbul Park pisti boşaltmaya karar verilmişti. Dah sonra, Vakıflar Genel Müdürlüğü İstanbul Park Formula 1 pisti için ihale sürecini başlattığını duyurdu. Yapılacak olan bu ihalenin toplam tahmini bedeli 117.8 milyon dolar olacak.

İstanbul Havalimanı'nın 3. pisti açıldı!

İstanbul Havalimanı'nın 3. pisti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle açıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği kalkış izniyle İstanbul Havalimanı'ndaki üç ayrı pistten TK1453, TK1923 ve TK2023 uçakları aynı anda havalandı...

İstanbul Havalimanı'nın 3. pisti bugün açılıyor!

Son hazırlıkları tamamlanan İstanbul Havalimanı'nın bağımsız üçüncü pisti bugün açılıyor. İstanbul Havalimanı’nda saatlik uçak iniş kalkış kapasitesin 80‘den 120’ye ulaşacak 3. bağımsız pistin yanı sıra, yapılan törende cami ve devlet konuk evinin de açılması planlanıyor.

İstanbul Havalimanı'nın 3. pisti 14 Haziran'da açılıyor!

Son hazırlıkları tamamlanan  İstanbul Havalimanı'nın bağımsız üçüncü pisti 14 Haziran'da açılıyor.

Intercity İstanbul Park'tan Formula 1 pisti açıklaması!

Intercity İstanbul Park CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin’in Formula 1 pisti ile ilgili açıklamasına istinaden yeni bir basın açıklaması yaptı.

İstanbul Park Pisti’nin otopark olması Meclis’e taşındı!

CHP Milletvekili Gürsel Tekin, Formula 1’e 7 kez ev sahipliği yapan Kurtköy’deki İstanbul Park Pisti’nin otoparka dönüştürülmesini Meclis’e taşıdı.

İstanbul'a 3 yeni heliport pisti geliyor!

İBB, Üsküdar-Kısıklı ve Kadıköy'ün ardından Hasdal, Sütlüce ve Yenikapı'da da helikopter pisti açacak.

İstanbul'a yeni heliport alanları geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 'İstanbul Geneli Heliport Alanlarının Planlanması hizmet alımı' işini bugün ihaleye çıkarıyor.

İstanbul'a 5 yeni helikopter pisti!

DAP Holding, DAP Vadisi'ne, IstMarina, Dalga, Vazo, Tango ve Burgu Kulelere toplam 5 adet helikopter pisti yaptırıyor. Pistlerin sayısı 4 yıl içinde 10'a çıkarılacak.

İSPARK 2015'te Şişli, Maslak ve Yenikapı'ya heliport pisti yapacak!

Şehiriçi ulaşımın yeni alternatifi ‘hava taksi’ye rağbet günden güne artıyor. İstanbul’da 2 adet helikopter pisti işleten İSPARK, hava ulaşımını daha etkin şekilde kullanmak adına yeni pistler için de kolları sıvadı.

Fikirtepe Concord İstanbul adres!

İlk etabında 332 adet daire bulunan Fikirtepe Concord İstanbul adres bilgileri şu şekilde: TEKNİK YAPI PLAZA, Barbaros Mah, Ihlamur Sk. No:2B (Uphill Court) Batı Ataşehir - Istanbul TR 34746...

Concord İstanbul ulaşım!

İki etap halinde yükselen Concord İstanbul ulaşım bilgileri kapsamında adresi şu şekilde: TEKNİK YAPI PLAZA, Barbaros Mah, Ihlamur Sk. No:2B (Uphill Court) Batı Ataşehir - Istanbul TR 34746...

Martı Hotel'den 21. İstanbul Caz Festivali bileti olanlara indirim fırsatı!

Türk turizminin köklü şirketi Martı Grup’un ilk şehir oteli Martı Istanbul Hotel’in, İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV)’na desteğini bu yıl da sürdürüyor. Martı Hotel 21. İstanbul Caz Festivali bileti olanlara indirim fırsatı sunuyor.

istanbul heliport pisti Haberi

istanbul heliport pisti

Şehiriçi ulaşımın yeni alternatifi ‘hava taksi’ye rağbet günden güne artıyor. İstanbul’da 2 adet helikopter pisti işleten İSPARK, hava ulaşımını daha etkin şekilde kullanmak adına yeni pistler için de kolları sıvadı. Yalnızca özel şirketler tarafından sunulan hava taksiyi kullanmak isteyenler ise ortalama 1000 euro’yu gözden çıkartmak durumuda.



İSPARK tarafından ilk olarak Kısıklı ve Kadıköy’de kullanıma sunulan helikopter pistleri ‘heliportlar’, 2015 yılında Sütlüce, Şişli, Maslak ve Yenikapı olmak üzere pek çok yeni noktada İstanbulluların gökyüzünde seyahat etmesini sağlayacak.



Yeni pistlerin açılmasıyla şehiriçi ulaşımda hava taksilerin daha da yaygınlaşacağı tahmin ediliyor. Hava taksi fiyatları rota üzerinden hesaplanıyor. VIP hizmet sunan helikopterlerle seyahat ücretinin bedeli ise 3 bin euro’dan başlıyor. VIP hizmet tercih etmeyenler ise ortalama 1000 euro’yu gözden çıkarmak...